Assassin's Creed for pc

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

show_man

کاربر سایت
یه نگاهی میندازیم به این بازی که واقعا بازی شاهکاری از ubisoft هستش. دمو و گرافیک بازی مثل هم هستش.و حالا یه مقداری بحث میکنیم هم در مورد بازی هم در مورد گرافیکش و در مورد داستان بازی. هر کی مرد هستش یاعلی.

Assassin's Creed f گرچه در نمایشگاه E3 2007 دموی آن ایرادات و باگ هایی داشت اما واقعا از نظر گرافیکی فوق العاده بود و هست.شخصیت بازی شباهت های بسیار به prince of persia دارد.دوربین بازی عالی طراحی شده.نحوه ی پرش های شخصیت بسیار بسیار بر روی ان کار شده.این بازی میتواند به یکی از بهترین بازی ها ی اکشن مخفی کاری محسوب شود.اما چه بهتر که بعضی از ایرادات ان قبل از انتشار حذف شود.
f62aff0c39fa64ce76af94bbf9e879.jpg

1159529732.jpg

image.jpg

930022_20060926_screen001.jpg

creed5.jpg

1160813365.jpg

كسي مي دونه حداقل سيستم مورد نياز براي اين بازي چيه؟؟؟؟؟؟؟

یه کم بیشتر از اینا از این بازی انتظار دارم
امیدوارم خاطرات پرینس رو زنده کنه:cheesygri

یه کم بیشتر از اینا از این بازی انتظار دارم
امیدوارم خاطرات پرینس رو زنده کنه:cheesygri
منم امیدوارم این کارو نکنه:cheesygri چون پرنس برای من به چیزه دیگست و دوست ندارم هیچ بازی دیگیی جاشو بگیره و البته هم نمیگیره .
این UBIsoft هم شورشو دار آورده هر بازی میسازه کاریای پرنسم توش هست اون لاک پشت نینجاها این assassina,s creed همشون کارای پرنسو تقلید میکنن من برای بار اولی که دموی این بازیو دیدم گفتم این پرنس یا یه شخصیت جدیده ( وقتی که داشت از درو دیوار بالا میرفت )
راستی صحبت دمو شد من یه دمو میخوام ولی چون نمیتونم پست جدید باز کنم نمیشه اینو مطرح کنم. لطفا یکی یه آدرس به من بده تا من درخواستمو اونجا بدم.

منم امیدوارم این کارو نکنه:cheesygri چون پرنس برای من به چیزه دیگست و دوست ندارم هیچ بازی دیگیی جاشو بگیره و البته هم نمیگیره .
این UBIsoft هم شورشو دار آورده هر بازی میسازه کاریای پرنسم توش هست اون لاک پشت نینجاها این assassina,s creed همشون کارای پرنسو تقلید میکنن من برای بار اولی که دموی این بازیو دیدم گفتم این پرنس یا یه شخصیت جدیده ( وقتی که داشت از درو دیوار بالا میرفت )
راستی صحبت دمو شد من یه دمو میخوام ولی چون نمیتونم پست جدید باز کنم نمیشه اینو مطرح کنم. لطفا یکی یه آدرس به من بده تا من درخواستمو اونجا بدم.
خب دموی چی میخوای اینو بگو تا بتونیم کمکت کنیم.

كسي مي دونه حداقل سيستم مورد نياز براي اين بازي چيه؟؟؟؟؟؟؟
والا سیستم مورد این بازی هنوز اعلام نشده و معلوم نیست.از دوستان دیگه خواهش میکنم که اگر سیستم مورد نیاز این بازی رو پیدا کردن در این فوروم قرار بدن. من هم سعی خودم رو میکنم.

در مورد این بازی خیلی بحث ها میشه کرد خیلی هم حرف و حدیث پشت سرش هست که واقعا یه تقلیدی اشکار از prince of persia هستش.درسته که شخصیت بازی یه شخصیت جذاب هستش اما خیلی رفتار و حرکاتش مثل prince هستش.در اینجا سعی بر ان نمیرود که این بازی رو بد جلوه دهیم .اما یک سری از حرف ها باید گفته شود.سبک بازی جذاب هست.گرافیکش بالاست.حرکات کاملا طبیعی جلوه میکند. باشد تا بیشتر در این موارد صحبت شود.

اگه دوستان تريلر بازي رو ديده باشن ميدونند كه اين بازي يك تقليد كامل از شاهزاده ايراني هست و بس./:)
يعني در واقع يوبي سافت اين بار ايده و خلاقيت كم آورده. از ديوار بالا رفتنها و گرفتن ديوارها و در تمام حركات به ياد آورنده حركات زيباي شاهزاده ايرانيه. من پس از ديدن صحنه هايي از بازي خيلي متاسف شدم كه با وجود اين همه طرفدار سري بازي، شاهزاده ايراني رو به پايان رسوندند و به جاي اون يه بازي كه دقيقا مثل اونه جايگزين كردند. من كه اصلاً خوشم نيومد:(

show_manجان دموی بازی کانتر برای مسابقات WCG سال 2006 مسابقه فینال بین دو تیم پاتاگرام جی شوک و نیپ است تو خود سایت WCG این دمو موجود نیست و فکر کنم پولی باشن اگه از دوستان کسی تونست این دمورو جور کنه ممنون میشم .

به نظر من یوبی سافت رو نباید دست کم گرفت..
hmm.gif

درسته شاید حرکات الطیر شبیه پرینس باشه ولی یوبی سافت جزو شرکتهایی هست که
هر چی در چنته داره یهو رو نمیکنه و این ادمو امید وار میکنه...
snoozer_koo-koo_mini.gif

يك چيزي رو دقت كردن سري بازيهاي tom clansyكه خوده يوبي اين بازيهارو ميزنه بيشتر به غرب و امريكا سوق داره و هميشه ادم خوبه توي امريكا هستش ولي بازيهاي popوهمين بازي به شدت جبه خود را براي شرق گرفتن و طرف اين ور هستن جالب اينجاست كه الطير مسلمونه و مسيحي هارو ميكشه و پرنس هم يك ايراني بود كه سعي بر اين ميكرد كه دنيا رو از دست شنهاي زمان نجات بده.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or