شاید توی Storm و طوفان بودیچرا گروه اواز نمیخونه برای من میزنه در دسترس نیست
اصلا ادم نمی تونه دل بکنه از کشتی و پایرسیبازی واقعا خوبه. نواقص (jank) بازیای یوبیسافتو داره ولی بنظرم با اختلاف از این چنتا بازی اپن ورلد اخیر سری بهتر بوده. قبل این شدوز گرفتم دو سه ساعتی رفتم و پاکش کردم.
بخش آنلاینش عملا خیاره.بچه ها من این اولین AC هست که بعد از شماره 1 بازی میکنم . تازه رفتم تو بازی یک سری چیزای آنلاین و اینا میاره خیلی هم کند هست نمیدونم هابه چیه . تو بازی هم یه چیزی بود کلید بود نمیدونم میگفت به سرور وصل بشه .
اصلا خوشم نمیاد از فیچرهای آنلاین . Elden Ring رو کامل آفلاین بازی کردم این الان آپشنی نداره کلا آفلاین بشه ؟
بعد یه سوال دیگه این چیز میز های آنلاینش چیا هستن ؟ همین هاب که وصل میشه آیتم مایتم مثلا لباس و اینا میده یا داستانی هم چیزی اضافه میشه ؟
سوال 2 : این پارکور Advance و اتوجامپ و اینا چین به صورت پیش فرض OFF هست .
بازی رو برای لوپ گیم پلی بازی کن.آقا من 4-5 ساعت بازی کردم میخوام دراپش کنمچرا انقدر مکانیزم های بازی کهنست ؟ الان تو همین هاوانا هستم جز ماموریت اصلی اصلا چیز جالبی داره برا گشت و گذار ؟ تو شهر که 4 تا چست و اینا نشون میده همش Junk یا بری مثلا بالای ساختمون همین شاپ و چست های مسخره رو تو مپ اضافه کنه همین ؟ . کوئست فرعی چیزی هم من ندیدم که آدم رغبت کنه بره ول گردی تو مپ بازی . کمبت بازی هم تکراری و ساده ست و هوش مصنوعی هم مسخره ست . میرم تو سبزه قایم میشم سوت میزنم کیلیو کیلو آدم میاد راحت میکشم و خلاص اصلا هیچ حالت داینامیکی ندارن . یه سری چیزای دیگش هم نمیفهمم مثلا تو شهر راه میرم هی این سرباز ها میوفتن دنبالم بدون اینکه کاری کرده باشم هی باید 5 دقیه برم قایم بشم باز میام بیرون منو میبینن دوباره همون آش و همون کاسه و رو مخ . الان باید کلا رو ساختمون ها فقط باشم ؟
من انگار این اولین AC یی هست که دارم بازی میکنم چون شماره یکش رو 20 سال پیش رفتم اصلا یادم نیست .
الان سوالم اینه که Gameplay Loop بازی چیه ؟ تو شهر که فعالیت خاصی نیست فقط پشت بند باید بریم کوئست های اصلی رو بریم جلو ؟ گشت و گذارش مثل الدن رینگ و crimson Desert اصلا معنی داره یا فقط Junk Loot داریم ؟
خب همون لوپ گیم پلیش چیه ؟ اون آیکون هایی که تو مپ نشون میده که همشون جانک هستن حالا یا چسته یا چیز دیگه و عملا فقط میمونه کوئست های اصلی و فرعی که میگی تو داستان پیدا میشن . همین ؟ گشت و گذار Rewarding پس نداره به اون شکل ؟ مثلا برم بچرخم یهو یکی پیدا بشه داستان و کوعست جذابی داشته باشه .بازی رو برای لوپ گیم پلی بازی کن.
کوئست فرعی هم داره ، تو روند بازی پیداشون میکنی.
از این لحاظ خیلی با ACهای دیگه آنچنان تفاوتی نداره.
خب انصافا هم نباید با crimson مقایسه کنی چون این بازی کاملا همون نسخه اصلیه و فقط گرافیکی مدرن شده.
آره اصلی و فرعی + اکسپلور جزیره های مختلف تو کل مپ بازی.خب همون لوپ گیم پلیش چیه ؟ اون آیکون هایی که تو مپ نشون میده که همشون جانک هستن حالا یا چسته یا چیز دیگه و عملا فقط میمونه کوئست های اصلی و فرعی که میگی تو داستان پیدا میشن . همین ؟ گشت و گذار Rewarding پس نداره به اون شکل ؟ مثلا برم بچرخم یهو یکی پیدا بشه داستان و کوعست جذابی داشته باشه .
بعد این گارد ها مشکلشون چیه نزدیکشون نباید بشم ؟ الان تو شهر راه میرم یک مشت آدم میوفتن دنبالم همش در حال فرار هستم