وااای اشکم دراومد یه ربعه همینجوری فقط به اون جمله اول و نقطه تهش دارم میخندمحتما اینطوره.
یه تور 3 روز و 5 شب جهت بازدید از استودیو هم برامون ترتیب دادن.
UBI رو دست کم نگیر.

آقا اتفاقا reddit اینو خیلیا پرسیدن ولی به قول ماکان ubi رو اصلا دست کم نگیر یه دفعه میبینی به خاطر داشتن نسخه اوریجینال باید 20 دلار هم اضافه تر بابت ریمیک بدیمگفته نشده اوناییکه نسخه اوریجینال رو دارند اتوماتیک به نسخه ریمیک آپدیت میشه یا نه؟![]()
وقتی اون تریلر افسانه ای سندز آف تایم اومد من هنوز امیدمو از دست نداده بودم گفتم باز میشه روش کار کرد درستش کرد. ولی یوبیسافت یه آسی بعدش رو کرد که واقعا یکی از به یاد موندنی ترین لحظات گیمریم بود.واقعا سخت بود پرنس هم مثل این درست حساب ریمیک کنی
گرافیک بازی ادم میبینه لذت میبره
View attachment 411839

اتفاقا برای من تنها اسسینزی هست که به معنای واقعی تونستم بطور کامل باهاش ارتباط بگیرم و جذابترین بخشش هم برام همون مبارزات دریایی و گشتن تو دریا و پیدا کردن جزایر و ... بود. خیلی دیگه چیزی ازون بازی یادم نمیاد و تنها چیزی که یادمه این بود که یکی حس اکتشاف خیلی قوی داشت و دومی هم مبارزات دریایی واقعا حماسی بودن. همون موقع هم خیلی روش وقت گذاشتم ولی آخر بخش داستانی رو تموم نکردم اما اینبار میخوام برم تو ریسینک و کار ناتمام رو تموم کنمنمیدونم این نظر منه فقط یا نظر شما هم ممکنه باشه ولی black flag از نظر من واقعا بازی overrated هستش . من خودم همون موقع که عرضه شد بازی کردم و تقریبا تمام مراحل اینه که یه کشتی رو بزنی بترکونی و عملا فقط کشتی های دشمن عوض میشه و قوی تر میشه و مرحله اخرم یه کشتی بزرگ دشمن رو باید بزنی من واقعا این همه تعریف از این بازیو درک نمی کنم و با اخلاف بسیار زیاد بهترین اسسین به نظر من brotherhood عه ( همه نظر شخصی بود)