Multi Platform Assassin's Creed: Black Flag Resynced

سازنده
Ubisoft
تاریخ انتشار
July 9, 2026
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
G7vGyYFXwAAdtGh.jpg

ریمیک Assassin's Creed: Black Flag با نام Assassin's Creed: Black Flag Resynced در سامانه PEGI رده بندی شده .

احتمالا معرفی رسمیش داخل مراسم TGA خواهد بود

بازی واقعا خوبه. نواقص (jank) بازیای یوبیسافتو داره ولی بنظرم با اختلاف از این چنتا بازی اپن ورلد اخیر سری بهتر بوده. قبل این شدوز گرفتم دو سه ساعتی رفتم و پاکش کردم.
اصلا ادم نمی تونه دل بکنه از کشتی و پایرسی :D
دو دقیقه میرم تو خشکی سریع برمیگردم کشتی تا خدمه یک وقت فراق مون رو حس نکنن :D

بچه ها من این اولین AC هست که بعد از شماره 1 بازی میکنم . تازه رفتم تو بازی یک سری چیزای آنلاین و اینا میاره خیلی هم کند هست نمیدونم هابه چیه . تو بازی هم یه چیزی بود کلید بود نمیدونم میگفت به سرور وصل بشه .
اصلا خوشم نمیاد از فیچرهای آنلاین . Elden Ring رو کامل آفلاین بازی کردم این الان آپشنی نداره کلا آفلاین بشه ؟
بعد یه سوال دیگه این چیز میز های آنلاینش چیا هستن ؟ همین هاب که وصل میشه آیتم مایتم مثلا لباس و اینا میده یا داستانی هم چیزی اضافه میشه ؟

سوال 2 : این پارکور Advance و اتوجامپ و اینا چین به صورت پیش فرض OFF هست .

بچه ها من این اولین AC هست که بعد از شماره 1 بازی میکنم . تازه رفتم تو بازی یک سری چیزای آنلاین و اینا میاره خیلی هم کند هست نمیدونم هابه چیه . تو بازی هم یه چیزی بود کلید بود نمیدونم میگفت به سرور وصل بشه .
اصلا خوشم نمیاد از فیچرهای آنلاین . Elden Ring رو کامل آفلاین بازی کردم این الان آپشنی نداره کلا آفلاین بشه ؟
بعد یه سوال دیگه این چیز میز های آنلاینش چیا هستن ؟ همین هاب که وصل میشه آیتم مایتم مثلا لباس و اینا میده یا داستانی هم چیزی اضافه میشه ؟

سوال 2 : این پارکور Advance و اتوجامپ و اینا چین به صورت پیش فرض OFF هست .
بخش آنلاینش عملا خیاره.
کاملا ایگنور کن بره.
من هایپروزیری بازی کردم و اصلا نمیدونم آنلاینش چی داره ، البته برام مهم هم نبود.
خود بازی رو بچسب و بازی کن.

پارکور رو که میزاری روی Advance تقریبا مثل این نسخه های مدرن میشه بخش پارکور و میشه وقتی آویزونی به عقب جامپ زد و...
خیلی درگیرش نشو ولی بزار روی همین ادونس بمونه.
اون اتوجامپ و... هم که اسیست حساب کن ، کاری باهاشون نداری ، خودش هم که روی off گذاشته.

آقا من 4-5 ساعت بازی کردم میخوام دراپش کنم :دی چرا انقدر مکانیزم های بازی کهنست ؟ الان تو همین هاوانا هستم جز ماموریت اصلی اصلا چیز جالبی داره برا گشت و گذار ؟ تو شهر که 4 تا چست و اینا نشون میده همش Junk یا بری مثلا بالای ساختمون همین شاپ و چست های مسخره رو تو مپ اضافه کنه همین ؟ . کوئست فرعی چیزی هم من ندیدم که آدم رغبت کنه بره ول گردی تو مپ بازی . کمبت بازی هم تکراری و ساده ست و هوش مصنوعی هم مسخره ست . میرم تو سبزه قایم میشم سوت میزنم کیلیو کیلو آدم میاد راحت میکشم و خلاص اصلا هیچ حالت داینامیکی ندارن . یه سری چیزای دیگش هم نمیفهمم مثلا تو شهر راه میرم هی این سرباز ها میوفتن دنبالم بدون اینکه کاری کرده باشم هی باید 5 دقیه برم قایم بشم باز میام بیرون منو میبینن دوباره همون آش و همون کاسه و رو مخ . الان باید کلا رو ساختمون ها فقط باشم ؟
من انگار این اولین AC یی هست که دارم بازی میکنم چون شماره یکش رو 20 سال پیش رفتم اصلا یادم نیست .
الان سوالم اینه که Gameplay Loop بازی چیه ؟ تو شهر که فعالیت خاصی نیست فقط پشت بند باید بریم کوئست های اصلی رو بریم جلو ؟ گشت و گذارش مثل الدن رینگ و crimson Desert اصلا معنی داره یا فقط Junk Loot داریم ؟

• Like
Reactions: AM!R
آقا من 4-5 ساعت بازی کردم میخوام دراپش کنم :دی چرا انقدر مکانیزم های بازی کهنست ؟ الان تو همین هاوانا هستم جز ماموریت اصلی اصلا چیز جالبی داره برا گشت و گذار ؟ تو شهر که 4 تا چست و اینا نشون میده همش Junk یا بری مثلا بالای ساختمون همین شاپ و چست های مسخره رو تو مپ اضافه کنه همین ؟ . کوئست فرعی چیزی هم من ندیدم که آدم رغبت کنه بره ول گردی تو مپ بازی . کمبت بازی هم تکراری و ساده ست و هوش مصنوعی هم مسخره ست . میرم تو سبزه قایم میشم سوت میزنم کیلیو کیلو آدم میاد راحت میکشم و خلاص اصلا هیچ حالت داینامیکی ندارن . یه سری چیزای دیگش هم نمیفهمم مثلا تو شهر راه میرم هی این سرباز ها میوفتن دنبالم بدون اینکه کاری کرده باشم هی باید 5 دقیه برم قایم بشم باز میام بیرون منو میبینن دوباره همون آش و همون کاسه و رو مخ . الان باید کلا رو ساختمون ها فقط باشم ؟
من انگار این اولین AC یی هست که دارم بازی میکنم چون شماره یکش رو 20 سال پیش رفتم اصلا یادم نیست .
الان سوالم اینه که Gameplay Loop بازی چیه ؟ تو شهر که فعالیت خاصی نیست فقط پشت بند باید بریم کوئست های اصلی رو بریم جلو ؟ گشت و گذارش مثل الدن رینگ و crimson Desert اصلا معنی داره یا فقط Junk Loot داریم ؟
بازی رو برای لوپ گیم پلی بازی کن.
کوئست فرعی هم داره ، تو روند بازی پیداشون میکنی.

از این لحاظ خیلی با ACهای دیگه آنچنان تفاوتی نداره.
خب انصافا هم نباید با crimson مقایسه کنی چون این بازی کاملا همون نسخه اصلیه و فقط گرافیکی مدرن شده.

• Like
Reactions: Scαrface
بازی رو برای لوپ گیم پلی بازی کن.
کوئست فرعی هم داره ، تو روند بازی پیداشون میکنی.

از این لحاظ خیلی با ACهای دیگه آنچنان تفاوتی نداره.
خب انصافا هم نباید با crimson مقایسه کنی چون این بازی کاملا همون نسخه اصلیه و فقط گرافیکی مدرن شده.
خب همون لوپ گیم پلیش چیه ؟ اون آیکون هایی که تو مپ نشون میده که همشون جانک هستن حالا یا چسته یا چیز دیگه و عملا فقط میمونه کوئست های اصلی و فرعی که میگی تو داستان پیدا میشن . همین ؟ گشت و گذار Rewarding پس نداره به اون شکل ؟ مثلا برم بچرخم یهو یکی پیدا بشه داستان و کوعست جذابی داشته باشه .
بعد این گارد ها مشکلشون چیه نزدیکشون نباید بشم ؟ الان تو شهر راه میرم یک مشت آدم میوفتن دنبالم همش در حال فرار هستم

خب همون لوپ گیم پلیش چیه ؟ اون آیکون هایی که تو مپ نشون میده که همشون جانک هستن حالا یا چسته یا چیز دیگه و عملا فقط میمونه کوئست های اصلی و فرعی که میگی تو داستان پیدا میشن . همین ؟ گشت و گذار Rewarding پس نداره به اون شکل ؟ مثلا برم بچرخم یهو یکی پیدا بشه داستان و کوعست جذابی داشته باشه .
بعد این گارد ها مشکلشون چیه نزدیکشون نباید بشم ؟ الان تو شهر راه میرم یک مشت آدم میوفتن دنبالم همش در حال فرار هستم
آره اصلی و فرعی + اکسپلور جزیره های مختلف تو کل مپ بازی.
شکار حیوونها و بدست آوردن صندوقها و نقشه های گنج و...

آپگریدها و کرفتینگ و.. از طریق اینها انجام میشه.
دزدی کشتیها برای به دست آوردن منابع چوب و آهن و...
اضافه کردن کشتیهایی که غارت میکنی به ناوگان خودت که برات تجارت کنن.
آنلاک کردن مپ بازی با نابود کردن برجهای دیدبانی که تو کل مپ پخش شدن و...

اصلا با crimson مقایسه نکن که در آن واحد میشه 10هزارتا کار مختلف انجام داد.

بازی خیلی اولدسکول طوره و حتی در حد AC های مدرن درش آب نبستن که خیلی طولانی بشه.
با 40-30 ساعت پلی‌تایم کاملا تموم میشه.

این هاوانا فقط یکی از جزیره ها و شهرهای بازیه.
حالا بازی کن تا بیشتر دستت بیاد.

• Like
Reactions: Scαrface

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or