شایعه Assassin's Creed بعدی Adder ( اطلاعاتی از بازی)

Rattle.Snake

100% Pure RattleSnake
کاربر سایت
ip39foxbqj321.jpg
9 ام بازی از سری اصلی Assassin's Creed که احتمالا ADDER نام خواهد داشت.
اگر ما Brotherhood و Revelations را بخشی از نسخه دوم و Rogue را بخشی از نسخه 4 حساب کنیم.

سومین قسمت از سه گانه دنیای قدیم:
*بازی براساس داستانی بعد از دومین DLC عنوان Origins هست.
*بازی مربوط به روم نیست و در کل ایتالیا جریان دارد درست مثل مصر و یونان.
*کارکترهای اصلی Aya و Bayek هستند در قالب شخصیت support.
* سیستمی به مانند Brotherhood بازخواهد گشت درست مانند Brotherhood و Revelations.
* این بازی به صورت مشترک و با همکاری یوبی سافت Montreal و Quebec ساخته خواهد شد.
*نویسندگی بازی هم برعهده Melissa MacCoubrey خواهد بود.

هنوز صحت این خبر تایید تا تکذیب نشده.

منبع

آخرین ویرایش:
حالا یه دو نسخه خوب دراومد تا شیرشو ندوشن ول نمیکنن..
باو ول کنید اینا رو برید سمت شوگان سر جدتون از 2012 انقد تو لاگ یوبی گفتم زبونم مو دراورد:D

قبل از اینکه اوریجینز بیاد گفتن قراره یک سه گانه بسازن، من هم از اون موقع خودم رو آماده کرده بودم :D

ولی به نظر من اگر 2019 هم بیاد زیاد بد نیست، زمان رخ دادن داستان هم که عالیه و داستان رو کامل میکنه. توی آخر اوریجینز تازه انجمن برادری و اینا تشکیل شد و واقعا به نظر من بعدش مهمه که به طور رسمی جنگشون چی شد؟ بایک و آیا چیکار کردن؟ آیا تونستن با تمدن اولیه ارتباط برقرار کنن؟ تونستن باقی تیکه های بهشتی رو پیدا کنن؟ بعد این رو هم در نظر بگیرید توی سه گانه هرچقدر به نظر من گرافیک و گیم پلی نزدیک هم باشن بهتره(مخصوصا بعد تجربه اتزیو)، الان اینها بیس گیم پلی و گرافیک رو دارن دیگه تمام تمرکزشون رو میزارن روی تموم کردن داستان. به همین سبک هم دو تا سه گانه داشتیم اولیش که اتزیو بود با شماره دو و برادرهود و رولوشن، بعدی هم شماره سه و چهار و روگ.

بعدشم دیگه میریم تا نسل بعد با یک موتور جدید و داستان جدید که امیدوارم برن ژاپن و راحتمون کنن :D البته شایعش بود که میخوان توی نسل بعد چند زمان داشته باشن پس دیگه ممکنه به صورت جامع و کامل نشه ژاپن رو دید :(

مگه اینا نگفتن 2019 خبری از AC نیست؟
قاعدتا اگه برای 2020 باشه نباید با فرمول اریجینز و ادیسه ساخته بشه و یا از کرکترهای اونا استفاده کنه.

خوبه خوبه! امیدوارم همین 2019 بیاد، یه 450ساعتم گیم پلی داشته باشه:دی الانشم یه چیزایی به گوش میرسه که ملت هنوز از اوریجینز ریکاوری نشدن، اودیسه با زمان بیشتری سال بعدش اومد، اینم همین 2019 بیاد زودتر به نتیجه ای که دنبالشم ممکنه برسیم:p

ولی داستان بایک و آیا، از DLCهای اوریجینز چنین انتظاری داشتم، اولی اونجوری که میخواستم بهش نپرداختن، دومی هم که زدن جاده خاکی:دی
امیدوارم اینجا بهتر به برادرهود و اینا برسن!

---
از نکات مثبت این خبر اینه که بازی بعدی ژاپن نیست! :دی فعلا شرایط خوبی رو برای AC Japanی که سال ها آرزوش رو داشتم نمیبینم:دی (و میترسم دیگه هیچوقت چنین شرایطی رو نبینم:( )

جیسون شرایر تو ریست ارا گفته حتی نزدیک به واقعیت هم نیست. :D دیگه هم فکر کنم تا الان واضح شده باشه که حرفی که این بابا میزنه از خبر رسمی معتبر تره. :D

ولی در کل از ساخت یه قسمت دیگه با فرمول Origins و Odyssey استقبال میشه. :-bd

ویرایش: حواسم نبود دوستمون بالاتر اینو گفته. ولی لینکشو گذاشتم که هر کی خواست خودش بخونه. :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or