Assassin’s Creed :Ubisoft جدید برای کنسول های نسل هفتم بزودی رونمایی می شود

Schürrle

کاربر سایت
47289296681575660219.jpg

کمپانی Ubisoft اخبار و جزئیات زیادی درمورد Assassin’s Creed Unity در E3 منتشر کرد. با این حال شایعاتی در مورد نسخه ای جدید از Assassin’s Creed برای کنسول های نسل هفتم وجود دارد.
Tony Key معاون ارشد بخش بازاریابی و فروش Ubisoft در مورد معرفی شدن عنوانی جدید از سری Assassin’s Creed برای کنسول های نسل هفتمی بیان کرد:
بله هنوز تعداد زیادی از طرفداران Assassin’s Creed در نسل قبلی کنسول ها وجود دارند. ما امیدواریم بزودی در مورد اخبار جدید از Assassin’s Creed برای نسل هفتم با آنان صحبت کنیم."

او به تازگی گفته بود که امکان عرضه Assassin’s Creed Unity برای کنسول های نسل هفتم وجود ندارد.اخیراً شایعاتی درمورد عرضه Assassin’s Creed Comet برای کنسول های نسل هفتم وجود دارد.

33258577439052744593.jpg

با دیدن اون تریلرای خفن AC:U (البته اگه مثل جریان WD نشه) فکر نکنم کسی سمت AC نسل قبل بره...
واچ داگز چجوری شده مگه ؟
تریلر E3 2012 بازیو با کیفیت خود بازی مقایسه کنی میفهمی WD چجوری شده...

آخرین ویرایش:
این عکسی که بالا گذاشتی خیلی جالبه یه خلاصه از داستان comet اگه واقعی باشه نوشته
Assassin's Creed Comet tells the story of Eseosa grandson of Adewale from AC Freedom Cry who needs to seek the advice and guidance of the Assassin Connor . Eseosa is an intellegent young man with a naive personality
من خودم به شخصه با این شخصیت adewale تو AC IV حال نکردم امیدوارم داستانشو کش ندن

همین نسخه های اصلی سری هم که میاد بعد از اینکه تمومش کردی به این نتیجه میرسی که کلا" یوبی توی تبلیغات عالی عمل میکنه ولی محصول نهایی در حد خوب هست ، نه بیشتر
حالا این نسخه که دیگه نسخه اصلی هم نیست!
همون در حد AC III : LIBERATION روش حساب کنید،
البته همین هم طرفداران سری AC رو راضی میکنه چون طرفدارا دیگه عادت کردن و بیشتر به گیم پلی توجه میکنن تا داستان و نوآوری و...

همین نسخه های اصلی سری هم که میاد بعد از اینکه تمومش کردی به این نتیجه میرسی که کلا" یوبی توی تبلیغات عالی عمل میکنه ولی محصول نهایی در حد خوب هست ، نه بیشتر
حالا این نسخه که دیگه نسخه اصلی هم نیست!
همون در حد AC III : LIBERATION روش حساب کنید،
البته همین هم طرفداران سری AC رو راضی میکنه چون طرفدارا دیگه عادت کردن و بیشتر به گیم پلی توجه میکنن تا داستان و نوآوری و...
اتفاقا به هیچ وجه راضی نمیکنه! حتی یک درصد!
ACIII: Liberation یک چرت و پرت به تمام معنا بود! گیم پلی خوبی داشت اما نه مراحل درستی داشت نه ...!
اگه بحث بحثه نو آوری باشه AC IV با جنگای دریاییش و پیاده سازی عالی این ایده روی بازی یک چیز جدید توی صنعت گیم آورد که توی هیچ بازیی دیگه ای همچین چیزی ندیده بودیم یا حداقل توی هیچ بازیی اینقدر حس جنگ دریایی واقعی به آدم دست نمیداد! در نتیجه سری AC به هیچ وجه بی نوآوری نمیشه وگرنه گیم پلی توی خیلی از نسخه ها تکراری میشه!

در مورد داستان موافقم چون کلا از پایه نابود شده اما به داستان این نسخه امیدوارم و انقلاب فرانسه بشدت عالی بنظر میرسه و مثل اون انقلاب آمریکا کشکی نیست!

من بعنوان یک AC فن اگه بازی در حد ACIII یا Liberation باشه دیگه واسم مهم نیست بازیش کنم یا نه! حتی اگه گیم پلیشم عالی باشه که طبق تریلرا هست!

در مورد جمله اولتون هم بگم یوبی توی خیلی از بازی ها هایپ زیاد میکنه و از آخر در حد هایپ نیست ولی مثلا AC IV اصلا هیچ هایپی پشتش نبود! و چون ACIII یک نسخه پر افت محسوب میشد دیگه طرفدارای سری مثل من کلا بی میل شده بودن به سری بعد که AC IV بدون هیچ ادعای خاصی اومد متای 88/100 گرفت همه دوباره از جمله من به این سری امیدوار شدیم و بعد از تمام کردنش به هیچ وجه نگفتیم خوبه بلکه یک بازی فوق العاده و عالی بود!

Yeah, there’s plenty of current-gen Assassin’s Creed fans out there. We hope to be able to talk to them about that soon.
AC:C رو میگه :دی
همون PC در واقع :| :|
No, no. Assassin’s Creed Unity is a next-gen game. It’s built for next-gen; it can’t be done on current-gen, at least we haven’t figured out how and we’re not trying to

بیخودی اینقدر دعوا نکنید :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or