Army of Two: The 40th Day, Xbox 360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود ب همه
چرا این بازی تاپیک نداشت؟ :biggrin1:. تریلر جدید از درون بازی منتشر شده که عکسهاش رو براتون میزارم :دی.

این بازی اواخر امسال برای Xbox 360 :biggrin1:" ,PLAYSTATION3 and PSP :biggrin1:"عرضه میشود.

یادش بخیر ...

فکر کنم عید یا تابستان پارسال بود که با یکی از دوستان به صورت Co op نسخه اول را تمام کردیم .

اون زمان خودش کلی ارزش داشت. کلی حرص خوردیم و این بازی تمرین خوبی برای کار تیمی بود.

اسلحه ها را گلد می کردیم و زره و وسایل مختلف می گرفتیم .

امیدوارم بازی را الکی درست نکنند و با دقت روش کار کنند !

شماره یکه بازی که یه تجربه عالی دونفره بود...;)
امید وارم شماره جدید بهتر و با المان های جدیدی باشه که بازی کپی شماره اول نشه...
و همچنین امیدوارم یه داستان بهتر برای بازی در نظر بگیرن، درسته که تو اینجور بازی ها داستان چندان مهم نیست ولی داستان شماره قبل خیلی کلیشه ای و مزخرف بود.:(

شماره یکش علاوه بر بخش دو نفره عالی یه تونینگ بسیار جالب اسلحه و زره و لباس داشت...
امیدوارم تو این نسخه خیلی بهتر و وسیع تر بشه...تیونینگ لباسش زیاد متنوع نبود ولی باز جالب بود!

اگه ناشر بازي ea هست كه ...
ولي بازم من اميدوارم مشكلات نسخه ي 1 برطرف شه.داستان بهتر بشه.يه بديه ديگه ي نسخه ي 1 محيط غير قابل انعطافش بود.
پ.ن:اين كچله داره مي شينه يا راه مي ره؟ولي اگه راه مي ره راه رفتنش كه خيلي خنده داره.(عكس بزرگش رو مي تونيد تو پست دوم اقا ي fratos پيدا كنيد)
tc_1798_0002.jpg

درود
چند شات اختصاصی براتون میزارم از حضور مزدوران در EA Montreal. اون یارو غوله که الان اسمش یادم نیست با اون بابا زردالو ـه داره 360 بازی میکنه :دی !!.

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    80.8 KB · مشاهده: 4
  • 2.jpg
    2.jpg
    82.9 KB · مشاهده: 11
  • 3.jpg
    3.jpg
    73.3 KB · مشاهده: 2
  • 4.jpg
    4.jpg
    81.3 KB · مشاهده: 9
  • 5.jpg
    5.jpg
    65.8 KB · مشاهده: 3
بهترین بازی Co-Op 2 تو تاریخ بازی!!! حتی از یه جهت هایی هم از GeOW برتر بود...
واقعا بازی برای دو نفر ساخته شده بود و به نظر من بی نظیر بود. کاشکی یه برادر همسن خودم داشتم تا برای بازی کردن این بازی مجبور نشم هی دوستامو دعوت کنم.

مرسی از تاپیک;)

بازي بس زيباتر شده است ! گرافيك بهتر شده ! كلا پيشرفت كرده نسبت به قبلي !

اين دشمنان اسلام رو خفت ميكردن دستبند ميزدن بهشون باحال بود :biggrin1:

بهترین بازی Co-Op 2 تو تاریخ بازی!!! حتی از یه جهت هایی هم از GeOW برتر بود...
واقعا بازی برای دو نفر ساخته شده

مرسی از تاپیک;)
بازی که یه System Link ساده نداره رو نمیشه بهترین Co-op صدا زد.
-
امید وارم تو این بازی این مشکل رو حل کرده باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or