Army of Two | PS3

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
من الان جمع بندیهای Game Rankings.comرو نگاه میکردم متوجه شدم که نسخه ی PS3ـی بازی حدود 1.4% بیشتر از نسخه ی X360 رتبه داره!
پس این بازی هم مثل Burnout Paradise هست اما با شدت بیشتر.
تبریک به PS3 داران. مخصوصا چون PSN مجانی هست و میتونن بدون لیمیت Co-Op رو بازی کنند.

سلام.
من الان جمع بندیهای Game Rankings.comرو نگاه میکردم متوجه شدم که نسخه ی PS3ـی بازی حدود 1.4% بیشتر از نسخه ی X360 رتبه داره!
پس این بازی هم مثل Burnout Paradise هست اما با شدت بیشتر.
تبریک به PS3 داران. مخصوصا چون PSN مجانی هست و میتونن بدون لیمیت Co-Op رو بازی کنند.

چه ربطی داره ؟! بعضی از مجله ها فقط به نسخه PS3 امتیاز میدن و بعضی ها فقط به 360 ...
حالا این وسط ممکنه نمراتی که مجله های اختصاصی به PS3 دادن بیشتر باشه تا اونایی که اختصاصی به 360 امتیاز دادن ...
در کل سایت هایی که به هر دو امتیاز دادن ، امتیاز برابر دادن .

در ضمن Army of two هیچ جوره نمیتونه روی PS3 بهتر باشه ! در نهایت اینه که دو نسخه مساوی هستن . چون اولا EA بازی رو ساخته و سابقه ش تو بازیهای قبلی مشخصه ، و از اون مهمتر Leadplatform این بازی 360 ه .

به نظر من تنها نكته اى كه PS3 رو سرتر از X360 نشون ميده همان مجانى بودن PSN هستش...... از همه لحاظ اين بازى در دو platform همان كيفيت را دارند ....

چه ربطی داره ؟! بعضی از مجله ها فقط به نسخه PS3 امتیاز میدن و بعضی ها فقط به 360 ...
حالا این وسط ممکنه نمراتی که مجله های اختصاصی به PS3 دادن بیشتر باشه تا اونایی که اختصاصی به 360 امتیاز دادن ...
در کل سایت هایی که به هر دو امتیاز دادن ، امتیاز برابر دادن .

در ضمن Army of two هیچ جوره نمیتونه روی PS3 بهتر باشه ! در نهایت اینه که دو نسخه مساوی هستن . چون اولا EA بازی رو ساخته و سابقه ش تو بازیهای قبلی مشخصه ، و از اون مهمتر Leadplatform این بازی 360 ه .
با اینکه Lead Platform این بازی 360 هست در هر دو نسخه یکسانه و هیچ فرقی از نظر گرافیک و چیزهای دیگه نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or