Arkane و Battlecry در حال کار با CryEngine

A.R.A.$.H

کاربر سایت
97358307939902862303.jpg

مدیر منابع انسانی Zenimax خانم Ashley Pierce، در وبسایت توئیتر اعلام کرده اند که دو استدیو Arkane و Battlecry در حال کار بر روی پروژه هایی با موتور جدید CRYENGINE می باشند.
Arkane دارای دو استدیو (یکی در تگزاس و دیگری در فرانسه) است و جدیدترین پروژه آنها بازی Prey 2 بوده است که از وضعیت نامعمولی نیز برخوردار می باشد. Battlecry نیز پروژه معرفی شده ای ندارد.
در متن توئیت خانم Ashley Pierce گفته شده:
دو استدیو Arkane و Battlecry در حال کار با CryEngine هستند و در زمینه های گرافیک، گیم پلی، مهندسی وب و ... استخدام می کنند.
این عناوین چه بازی های هستند؟ Prey 2؟ دنباله ای برای Dishonored؟ نظر شما چیست؟
VG247

آخرین ویرایش:
یه تیکه از خبر جا مونده بود :-" :دی
جایی که 15 ساله ها تو همدیگه وول میخورن :-/ :دی

Also, you don’t hear many people mentioning Unreal 4 these days. I wonder if/why that engine’s going through a tough time.

:-o
چرا باید استودیوهای ما برن با CE بازی بسازن در صورت که خودِ شرکت موتور اختصاصی برای ساخت بازی هاش داره !؟ /:)

تاثیرات Ryse ــه ؟! 8-|

پ.ن:بد نیست بر و بکس ARKANE بعد از 5-6 سال یه بازی خوب با CE بسازن :> :دی

ادامه دیزآنرد ! اگه با این انجین بسازن نورعلی نور میشه :دی ! یعنی شاهکاری بود ! فقط همون سیستم تلپورتش می ارزید به صد تا بازیه تکراری و آبکی این نسل !
بسیار حرکت بزرگیه و منم به شدت همایت میکنم !

(یکی در تگزاس و دیگری در فرانسه) است و جدیدترین پروژه آنها بازی Prey 2 بوده است

آرش فکر کنم اینجا رو بد ترجمه کردی.
میگه یکی از این دو استودیو(تگزاس یا فرانسه) داره روی Prey2 که اخیرن کنسل شده کار میکنه.
--------------------------------------
اینا idtech رو میخوان چکار کنن؟ :|

اینا idtech رو میخوان چکار کنن؟ :|
مسئله همینه :|
چون فکر کنم پارسال بود که پیت (:دی) اومده بود گفته بود همه ی بازی هامون از الآن به بعد با id Tech 5 ساخته میشن /:)

البته Prey 2 قضیه اش به کلی فرق داره این بازی قبل از اینکه id Tech 5 بیاد داشته ساخته میشده و از دست کاری شده id T 4 داشتن استفاده میکردن ، حالا چرا یهو شیفت کردن روی CE و بیخیال 5 شدن ، بچه های Arkane دانن :دی

مسئله همینه :|
چون فکر کنم پارسال بود که پیت (:دی) اومده بود گفته بود همه ی بازی هامون از الآن به بعد با id Tech 5 ساخته میشن /:)

البته Prey 2 قضیه اش به کلی فرق داره این بازی قبل از اینکه id Tech 5 بیاد داشته ساخته میشده و از دست کاری شده id T 4 داشتن استفاده میکردن ، حالا چرا یهو شیفت کردن روی CE و بیخیال 5 شدن ، بچه های Arkane دانن :دی

رسما گند زدن به idsoftware :|
idsoftware رو تبدیل کردن به یه استودیو انجین سازی,حالا هم از انجینشون استفاده نمیکنن :|

رسما گند زدن به idsoftware :|
idsoftware رو تبدیل کردن به یه استودیو انجین سازی,حالا هم از انجینشون استفاده نمیکنن :|
دیگه شلوغش هم نکن :| :دی از 2009 تا حالا id زیر پرچم Bethesda میشه گفت 1.5 تا بازی داده بیرون :دی
تازه Doom IV هم هستش :-/ :دی

الآن هم بقیه بازی هاشون داره با همین موتور ساخته میشه :-"

دیگه شلوغش هم نکن :| :دی از 2009 تا حالا id زیر پرچم Bethesda میشه گفت 1.5 تا بازی داده بیرون :دی
تازه Doom IV هم هستش :-/ :دی

الآن هم بقیه بازی هاشون داره با همین موتور ساخته میشه :-"

اون نیم چیه؟:دی
تمرکز اصلی idsoftware شده انجین سازی,اینو خودشون اعلام کردن.
چندتا بازی با idtech داره ساخته میشه؟من فقط the evil within و ولفنشتاین رو میدونم :دی

اون نیم چیه؟:دی
تمرکز اصلی idsoftware شده انجین سازی,اینو خودشون اعلام کردن.
چندتا بازی با idtech داره ساخته میشه؟من فقط the evil within و ولفنشتاین رو میدونم :دی
همین Doom 3 BFG :-"

همین 2 تاس :-" دیگه بازی معرفی شده ی دیگه ای نداره که :-/ :دی
بازی بعدی خود id هم هست ، احتمالاً بازی بعدی که BGS داره میسازه با id tech 5 باید باشه :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or