Apple iOS 4

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Horror

Valar Morghulis
کاربر سایت

software-title-20100609.gif

پس از معرفی نسل جدید آیفون و ارائه محصول جدید اپل یعنی آیپد دیگه وقت این شده بود که اسم مسخره iPhone OS به iOS عوض بشه.
در این تاپیک قصد داریم به بررسی تغیرات این سیستم عامل بپردازیم.

MultyTasking

software-iphone-first-col-20100607.jpg

بالاخره پس از گذشت یک مدت زیادی و پس از انتقادهای بسیار اپل قابلیت مولتی تسک رو برای آیفون ارائه کرد.
از این به بعد میتوانید به راحتی با چند نرم افزار همزمان کار کنید و طبق توضیحات اپل به هیچ عنوان نگران مصرف بیش از حد باطری نباشید.

Folders

software-iphone-second-col-20100607.jpg

از این پس میتوانید در آیفون خود فولدر بسازید و نرم افزارها یا بازیها (یا هر آیکون دیگری را) جدا سازی و سازماندهی کنید.

Even Better MAIL

software-iphone-third-col-20100607.jpg

با ساختار نوین و تغییرات جدید و مفیدی که در قسمت ایمیل این سیستم عامل آیفون به وقوع پیوسته *دیگه میتوانید تمامی ایمیلهای خود را یکجا داشته باشید و چک کنید.

iBook

software-iphone-fourth-col-20100607.jpg

آیبوک نرم افزاری فوق العاده برای خواندن کتابهای الکترونیکی و حتی خرید این کتب هست که از حالا در دسترس کاربران آیفون قرار میگیرد.

دیگر امکانات :

- امکان ساخت پلی لیست موزیک در آیفون.
- امکان قرار دادن تصویری به عنوان بک گراند.
- زوم دیجیتال ۵ برابر.
- قابلیت Tap to focus.
- امکان برقراری ارتباط با کیبرد Bluetooth.
- ارسال نرم افزار به عنوان هدیه برای دوستان.
- قابلیت Faces and Places که قبلا در iPhoto شاهدش بودیم.

متاسفانه این سیستم عامل تنها در iPhone 3G , iPhone 3GS نصب میشود و مولتی تسک نیز به علت ضعف سخت افزار در iPhone 3G کارایی ندارد ! (بدیهیست که این سیستم عامل بر روی iPhone 4 نصب هست)

مطلب مفیدی بود تنها 3Gs قابل ارتقاء به Os4 هست ؟ ;)

خیر.3G هم به iOS 4 آپدیت میشه اما مولتی تسکینگ نداره.
البته iPhone Dev-Team با استفاده از نرم افزار Redsn0w کاری کرده که بتونید مولتی تسکینگ هم داشته باشید.
این هم آموزش :

Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10188&laid=

خیر.3G هم به iOS 4 آپدیت میشه اما مولتی تسکینگ نداره.
البته iPhone Dev-Team با استفاده از نرم افزار Redsn0w کاری کرده که بتونید مولتی تسکینگ هم داشته باشید.
این هم آموزش :

Code:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10188&laid=
البته فعلا فقط روی 3gs ها با بوت رام قدیمی میشه ریخت.و 3gs ها با بوت رام جدید باید صبر کنن.

البته فعلا فقط روی 3gs ها با بوت رام قدیمی میشه ریخت.و 3gs ها با بوت رام جدید باید صبر کنن.

پسر من برای 3G نوشته بودم :دی
آره بوت رام قدیمی هم با کاستوم رام میشه.
من همین کار رو با 3GS م کردم و گذاشتم برای فروش.
الان یه iPhone 4 سفارش دادم.
iPhone 4 هم مثل این که قرار هست Comex دوباره براش جیلبریک بده بیرون و البته اخباری که ارائه شده،داخلشون گفته شده که GeoHot هم تونسته iPhone 4 رو جیلبریک کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or