[SPOILER=Fat/Zero 6-12] بچه ها خیلی شرمنده اینجوی میگم ولی دهانتان اتوبان تهران- شمال این چی بود معرفی کردید! آخه انیمه هم انقدر خوب, انقدر عالی, انقدر هیجان انگیز , انقدر لذت بخش
.افسوس خوردم برا خودم که کمی دیر شروع به دیدنش کردم. اولین افسوسم زمانی که شهر اشباح شاهکار فراموش نشدنی استاد اعظم انیمه ساز میازاکی سان رو دیدم و افسوس خوردم که چرا این شاهکار رو انقدر دیر دیدم
از بحث F/Z منحرف نشیم.شخصیت محبوب من همچنان کیریستگو هست و دوست دارم برنده بشه.ولی کارا(اسمش دقیق یادم نی, همونی که اون کرم ها و حشرات رفتن تو بدنش) هم هست و دلیلی که داره نجات اون دختر معصوم! یکمی دو به شکم کرده بابت انتخاب برنده. ولی از توکیومی کیره متنفرم )x چقدر آشغاله. اونجایی که چنگک ها رو فرو میکنه تو شکم بانوی عزیز دل آیرسویل
میخواستم از وسط 2نصفش کنم(هنوز نمیدونستیم که درمان میشه بانومون#
) این ایسکندر:d هم خیلی باحاله , آخرتشه
,امیرحسین حالا کدوم یکی تو بودی؟
این گیلگمش هم رو اعصابه
از opening و ending انیمه هم خوشم اومد.مخصوصا اون آهنگی که اول opening میزنه [/SPOILER]
به شدت رقابت داره F/Z سر محبوب ترین انیمه نزد من با شینگکی
. البته دفترچه مرگ هم هست , ولی اون قسمت 25 به بعدش کار رو براش سخت کرده.
[SPOILER=مانگا The Heroic Legend Of Arslan] 3قسمتی که ترجمه شده بود رو خوندم. شروع خوبی داشته از طراح و نویسنده اش هم که امیرحسین آکیبا سان تعریف کرد و گفت کاربلدن. امیدوارم روند رو به رشدش رو ادامه بده. [/SPOILER]
-----------
لوفی قیافش میخوره مهدکودکی باشه ها!

تازه شیرین عقل هم نشون میده