Angry Birds Stella توسط Rovio اعلام شد

βrαγαπ

کاربر سایت
Angry Birds Stella بازی ای در مورد avians necking warm, pis*s-tasting beer نیست، در عوض یک عنوان تازه ای است که سری بازی های شرکت Rovio پیوسته است که آن معرف یک بازی دیگر از سوی فرنچایز جهانی Angry Birds می باشد.

angry_birds_stella.jpg

بازی توسط Stella، پرنده ی صورتی رنگ و 5 نوع پرنده ی جدید که تمام بازی همدیگر را همراهی می کنند و به نوعی در حال تلاش هستند، آغاز می شود. آنها با یکدیگر به تهدید و غلبه بر دشمنان می پردازند و در آخر به کشف یک محیط جدید دست میابند.

مانند سری های قبلی این مجموعه، Angry Birds Stella هم از آن، همان جور کارتون تلویزیونی ساخته شد و زمانی که کار ساخت بازی و بهینه سازی و بهبود سازی مشکلات آن به اتمام رسید، در پاییز منتشر می شود.

آیا شما شیفته این بازی شده اید ؟

منبع

Angry Birds Go خوب بود ولی....:| به خاطر پول پرستیشون رسما آدم به بن بست میرسه! :| قیمت آپگریدها زیاد،پولی که بعد از هر مسابقه میده کم!و کاری میکنه کسایی هم که بازی رو دوست دارن بی خیالش بشن...
ولی عجب پول پرستایی هستن:-" توی بازی ماشین میفروشن 50% دلار!!! :-o یعنی کسی اونا رو بگیره رسما دیوانست:-"

ممنون اما اگر میشه یه خورده بیشتر روی ترجمه کار کنید ...
خط اول هم منظورش از مواردی مثل pis*s-tasting beer محصولات جانبی Angrybirds هستش. Beer به آبجو اشاره داره که توی بازار خارج پر شده حالا ظاهرا اینطور که نگارنده خبر نوشته مزه بدی هم میده :d
------
در مورد بازی هم باس بگم سیاستشون برای پول شوئی قابل تقدیره! یه زمانی این پرنده قرمزه اصل کار بود، حالا Stella توی Go بهشون مزه کرده تمرکز رو میبرند روی اون!
حداقل خداکنه یه تغییری یه چیزی داشته باشه آدم جذب بشه.
قیمت آپگریدها زیاد،پولی که بعد از هر مسابقه میده کم!و کاری میکنه کسایی هم که بازی رو دوست دارن بی خیالش بشن
هک پول این بازی توی اینترنت هست اما در حالت عادی کاملا موافقم و ناجوانمردانه تا شده با مصرف کننده!

ممنون اما اگر میشه یه خورده بیشتر روی ترجمه کار کنید ...
خط اول هم منظورش از مواردی مثل pis*s-tasting beer محصولات جانبی Angrybirds هستش. Beer به آبجو اشاره داره که توی بازار خارج پر شده حالا ظاهرا اینطور که نگارنده خبر نوشته مزه بدی هم میده :d
------
در مورد بازی هم باس بگم سیاستشون برای پول شوئی قابل تقدیره! یه زمانی این پرنده قرمزه اصل کار بود، حالا Stella توی Go بهشون مزه کرده تمرکز رو میبرند روی اون!
حداقل خداکنه یه تغییری یه چیزی داشته باشه آدم جذب بشه.

هک پول این بازی توی اینترنت هست اما در حالت عادی کاملا موافقم و ناجوانمردانه تا شده با مصرف کننده!

اون قسمت اول رو من اگه می خواستم معنیش کنم، بن می شدم :|:دی

غنیمتیه آقا آرش به کلبه ی حقیر ما دخول کردن! :دی

خیلی عالی!

من که از Angry Birds Go خیلی خوشم اومد. البته هنوز به قسمت پولیش نرسیدم :p

طراحی های این شرکت هم خیلی عالیه. عکس پست اول خیلی هنری و زیبا کشیده شده :x

Stella. چه اسمی هم انتخاب کردن. Stella اسم بهترین شبیه ساز آتاریه!

دوشیدن به این میگن :|
.......
پ.ن : خدا خفه نکنه اونی که ایده In App Purchase داد :|
قبلا یه بازی میخریدی 7 8$ همه چیز هم توش بود ، الان یه بازی برات 60$ اب میخوره !

آره هک پولش رو دیدم،ولی اینجوری دیگه جذابیت بازی از بین میره! :( وقتی بهترین ماشین رو داشته باشیم،اون حس تلاش کردن دیگه نیست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or