Angry Birds جدید با حالتی حماسه ای معرفی شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
امروز سازنده بازی Angry Birds استودیو Rovio عنوان جدیدی از Angry Birds معرفی کرد.
وقتی شما به بازی Angry Birds فکر میکنید، احتمالا کلمه "حماسه" هیچ وقت به ذهن شما نخواهد رسید
اما با توجه به تیزر پخش شده از بازی جدید Rovio به نظر میرسد، این بازی جدید حالتی حماسه ای خواهد داشت.
در تیزر پخش شده شما موزیک حماسه ای خواهید شنید، دوربین بازی به آرامی لباسی شبیه به لباس های زره ای بازی Dark Souls نمایش میدهد. شما تنها از پرنده قرمزی که در کلاه این لباس زره ای پنهان شده است، تشخیص خواهید داد این بازی Angry Birds است.
"حماسه ای ترین محصول نرم افزاری که به صورت Soft Launch* عرضه شده." عنوانی است که بازی به این نام معرفی میشود. همچنین Rovio گفته است این بازی ابتدا در کانادا و استرالیا عرضه میشود (سازندگان بازی های موبایل معمولا این دو کشور برای تست بازی های خودشون قبل از عرضه جهانی انتخاب میکنند) و بعدا در کشور های دیگر عرضه خواهد شد.
Rovio به تازگی یک عنوان Angry Birds به نام Angry Birds stella معرفی کرده بود.
58261320934454984552.png

منبع
لینک تیزر بازی

آخرین ویرایش:
بسی تریلر حماسی بود:d من فکر هر موجودی رو میکردم در کله اون سرباز زره پوش به غیر از این پرنده ها:dمنتظر اطلاعاتی بیشتری ازش هستم تا ببینم این سری Ravio چه آشی برامون پخته:d

بچه ها لینک دانلود در قسمت تریلرها قرار گرفت میتونید اقدام به دانلود کنید:)

آخرین ویرایش:
والا نمیدونم چی بگم :| اون وقت انگری برد رو با این لباس چه جوری میخوان پرت کنن؟ شاید عین تام و جری یه چیز کش مانند ببندند به یه جایی هی فشار بیارن به کش بعد یه دفعه خودشونو رها کنن با کله برن تو خوکا :دی

من حتی یه شماره این بازی رو 4 مرحلش رو هم تحمل نتونستم بکنم
اگه مفتی نبود ملت اصلا سراغش میرفتن؟ یه تم به بازی اضافه میکنن اسمشو میزارن بازی جدید؟!

به قول یکی از دوستام: بابا جون ولم میکنی؟
ه خبره آخه!! حالا لباس شوالیه بپوشه یا چمیدونم سوار گالاردو نشونشون بدن،آخرش چی؟ ها؟ get the piont!!
دیگه شورشو در آوردن جز ژاپنیا کیا دیگه این بازیارو بازی میکنن انصافا؟

به قول یکی از دوستام: بابا جون ولم میکنی؟
ه خبره آخه!! حالا لباس شوالیه بپوشه یا چمیدونم سوار گالاردو نشونشون بدن،آخرش چی؟ ها؟ get the piont!!
دیگه شورشو در آوردن جز ژاپنیا کیا دیگه این بازیارو بازی میکنن انصافا؟
کی گفته ژاپنیا از اینا بازی میکنن؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or