Amnesia: The Dark Descent | PC

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
cover_rose.jpg

Genre: Adventure
Publisher: Frictional Games
Developer: Frictional Games
Release Date: September 8, 2010
Exclusively on: PC

بازی توسط استدیو Frictional Games ساخته شده که سری Penumbra رو توی کارنامه داره
بازی انحصارا روی PC منتشر شده
بازی یه ادونچر ترسناک هست مثل سری Penumbra
بازی تشکشیل شده از تعدادی زیادی پازل
رنگ آمیزی محیط ها و اتمسفر بسیار جذاب و ترسناک طراحی شده
در حین انجام بازی فقط صدای محیط شنیده میشه
مثلا زمانی که در یک زیر زمین که کفش رو آب کاملا در بر گرفته در حال قدم زدن هستید افکت آب به زیبایی تمام شنیده میشه و البته حس تنهایی و ترس شما رو چند برابر می کنه
اطلاعات بیشتر مثل داستان بازی رو بعدا میزارم

لینک دانلود بازی

شات های بازی

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی زیاد جالب به نظر نمیاد.دقیقا مثل penumbra که شاید بازی خوبی بود ولی گرافیکش بد جور تو ذوق می زد.عادت کردیم بازیهای اول شخص رو حداقل با یه گرافیک معمولی بازی کنیم.

گرافیک بازی زیاد جالب به نظر نمیاد.دقیقا مثل penumbra که شاید بازی خوبی بود ولی گرافیکش بد جور تو ذوق می زد.عادت کردیم بازیهای اول شخص رو حداقل با یه گرافیک معمولی بازی کنیم.
gameinformer:

I've never had a visceral reaction to light and darkness like I do in Amnesia
من یکی دوتا دمو ازش دیدم گرافیکش خوبه ولی عالی هم نیست.

کسی هنوز این بازی رو انجام نداده...از همین الان معلومه از اون بازی هایی هست که به حقش نمیرسه..مثله Cryostasis
چرا اینقدر گرافیک گرافیک میکنین...شماها حقتون بازی های مزخرفیه که بازی میکنید...حتما باید گرافیکش خدا باشه؟؟

گرافیک بازی اتفاقا خوبه ولی خب در قسمتهایی واقعا بد کار شده!
متاسفانه کم دیده میشه اینظور بازیا که چندان تبلیغات ندارن مورد توجه قرار بگیرن!
هر کس به سبک horror علاقه داره به هیچ وجه بازیو از دست نده ! به شدت توصیه میشه!

بنده بازی رو دانلود و نصب کردم و 1 ساعتی باهاش کلنجار رفتم . اولا گرافیک بای بای . دلتون رو خوش نکنید به تنظیمات گرافیکی این بازی که چی خواهید دید .من همش رو تا آخر بالا بردم به قول یکی از دوستان که می گفت همش رو ببری بالا میشه 10 فریم اما برای ما که نشد .حداقل فریم شد 38 تا حداکثر 60 تا و avg fram هم بود 44 تا . خلاصه بازی همش تاریکیه و خودتون باید با مشعل روشن کنید همه جا رو همش در توهمات به سر می برید . کسانی که میگن گرافیکش رو چکار داری بدونن که 60% گیم پلی بازی بر میگرده به همون گرافیک بازی . دانلود نکنید وقت هدر دادنه .

من نمیفهمم مگه بای ادونچر رو گرافیک میچرخه؟؟
این حرفا چیه هنوزم که هنوزه still life1/blackmiror/dracula 1 & 2 هتل اورفرو داش یادم میرفت.....
رو میشه بازی کرد و با ادونچرش حال کرد گیم پلی بازی چطوره؟
ادونچراش مخ تعطیل کن هست یا ابکیه؟

من نمیفهمم مگه بای ادونچر رو گرافیک میچرخه؟؟
این حرفا چیه هنوزم که هنوزه still life1/blackmiror/dracula 1 & 2 هتل اورفرو داش یادم میرفت.....
رو میشه بازی کرد و با ادونچرش حال کرد گیم پلی بازی چطوره؟
ادونچراش مخ تعطیل کن هست یا ابکیه؟

این بازی اصلا اون مدل ادونچرای با معماهای مخ تیلیت کن نیست.همه چی تعریف شده در 2 چیز
داستان و اتمسفر وحشتناک بازی
در زمینه صداگذاری یه عنوان بی نظیر و بی همتاست

بنده بازی رو دانلود و نصب کردم و 1 ساعتی باهاش کلنجار رفتم . اولا گرافیک بای بای . دلتون رو خوش نکنید به تنظیمات گرافیکی این بازی که چی خواهید دید .من همش رو تا آخر بالا بردم به قول یکی از دوستان که می گفت همش رو ببری بالا میشه 10 فریم اما برای ما که نشد .حداقل فریم شد 38 تا حداکثر 60 تا و avg fram هم بود 44 تا . خلاصه بازی همش تاریکیه و خودتون باید با مشعل روشن کنید همه جا رو همش در توهمات به سر می برید . کسانی که میگن گرافیکش رو چکار داری بدونن که 60% گیم پلی بازی بر میگرده به همون گرافیک بازی . دانلود نکنید وقت هدر دادنه .
این یه بازی تو سبک ادونچره. یعنی محور اصلی بازی، داستان و اتمسفرشه. اگه به حرف شما بود که این همه سایت بهش 8.5 و 9 و از اینجور امتیازا نمیدادن.شما دیگه خیلی تند میری من که خیلی به گرافیک تو بازیها اهمیت میدم جلو شما کم اوردم! واقعا اگه اینقدر گرافیک براتون مهمه پس چرا darksider کنسولی مزخرف رو بازی میکنی؟؟!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or