Amazon طرفداران God of War: Ascension را وسوسه ميكند.

RattleSnake

کاربر سایت
GODOFWARASCENSIONCE_610.jpg

سوني هنوز خبر فرستادن اين بسته وسوسه انگيز را به طور رسمي اعلام نكرده است اما سايت Amazon در اقدامي اين بسته وسوسه كننده Collector’s Edition را براي طرفداران God of War: Ascension معرفي كرد.

Amazon از محتويات نسخه special edition كه قيمت ان نيز $79.99 اين بازي نيز رونمايي كرد:

• Exclusive 8" Kratos Statue
  • Premium Steelbook case
  • Official Game Soundtrack (digital version)
  • PS3 Dynamic Theme
  • PSN Avatar Pack
  • Multiplayer Double XP Unlock
  • Pass for future DLC content

اين بازي كه انحصاري كنسول PlayStation 3 است در تاريخ 12 مارس سال اينده عرضه خواهد شد.سوني گفته است كه اين بسته در UK, Europe و استراليا در درسترس خواهد بود.

http://www.vg247.com/2012/06/18/god-of-war-ascension-collectors-edition-detailed-on-amazon/

سوني هنوز خبر فرستادن اين بسته وسوسه انگيز را به طور رسمي اعلام نكرده است
دو دقیقه بعد از کنفرانس سونی تو بلاگ آمریکای PS رسما این بسته رو تایید کرد :-"

تا 2013 خدا رو چه دیدی شاید دلار برگشت به اون 900 تومن :-" ولی خیلی پک خوبیه :d تا اگه 2012 اتفاق خاصی نیوفته (جنگ ، صلح )!
من تا اونجا که در توان دارم تا یکسال آینده مانی براش نگه می دارم :d.

تا 2013 خدا رو چه دیدی شاید دلار برگشت به اون 900 تومن :-" ولی خیلی پک خوبیه :d تا اگه 2012 اتفاق خاصی نیوفته (جنگ ، صلح )!

و اگر دنیا تموم نشده باشه:d قیمتش فوق العاده اس. فقط 2 دلار با معمولی فرقشه. این خارجیا اگر عقل داشته باشن، همه این رو می خرن به جز نسخه معمولی بازی.

و اگر دنیا تموم نشده باشه:d قیمتش فوق العاده اس. فقط 2 دلار با معمولی فرقشه. این خارجیا اگر عقل داشته باشن، همه این رو می خرن به جز نسخه معمولی بازی.
20 دلار واسه یه بازی زیاد نیست ولی مثلا یکی بخواد در عرض چند ماه 6 تا بازی بخره، تفاوتشون میشه 120 دلار، که پول 2 تا بازی اضافه هست :دی
یعنی شما حاضر نیستی 20 دلار از خرجای دیگه ات بزنی که این رو بخری ؟
yahoo_4.gif
خداییش خیلی خفنه....
والا اگه دست من بود که همه بازی ها رو Collectors Edition میخریدم، کیه که بدش بیاد :دی گفتم که یکی درآمدش معمولی باشه و بخواد چند تا بازی بخره به نفعش هست همون نسخه Standard رو بگیره :دی ولی خب هر کی داشته باشه میره نسخه های Collectors رو میخره، نوش جونش هم باشه :دی

آخرین ویرایش:
20 دلار واسه یه بازی زیاد نیست ولی مثلا یکی بخواد در عرض چند ماه 6 تا بازی بخره، تفاوتشون میشه 120 دلار، که پول 2 تا بازی اضافه هست :دی

یعنی شما حاضر نیستی 20 دلار از خرجای دیگه ات بزنی که این رو بخری ؟:d خداییش خیلی خفنه....

والا اگه دست من بود که همه بازی ها رو Collectors Edition میخریدم، کیه که بدش بیاد :دی گفتم که یکی درآمدش معمولی باشه و بخواد چند تا بازی بخره به نفعش هست همون نسخه Standard رو بگیره :دی ولی خب هر کی داشته باشه میره نسخه های Collectors رو میخره، نوش جونش هم باشه :دی
آقا جان تو خدای جنگ رو:x با بازی های دیگه:-& دریه حد میگیری؟
مثلا ارزش dead space3 یا mgs rising ارزششون با این بازی یکی هست؟:d

آقا جان تو خدای جنگ رو:x با بازی های دیگه:-& دریه حد میگیری؟
مثلا ارزش dead space3 یا mgs rising ارزششون با این بازی یکی هست؟:d
آقا بی خیال من منظورم یه چیز دیگه بود :دی من با اینجای صحبت داود مشکل داشتم :دی
این خارجیا اگر عقل داشته باشن، همه این رو می خرن به جز نسخه معمولی بازی
گفتم که اگه فقط همین GoW بود مشکلی نداشت ولی مثلا من بخوام Last of Us و Beyond و GoW و چند تا بازی دیگه رو بخرم، به صرفه هست همشون رو نسخه Standard بگیرم، و البته کسی که داشته باشه میره همشون رو Collector میگیره و حالش رو میبره :دی

آقا نسخه های سه به بعد بازی رو نمیشه رو کامپیوتر داشت؟؟من دلم خدای جنگ میخاد!!یک و دوش رو شبیه سازی شدشو دارم!!اون موقع میرفتیم کلوپ ps2 خوراک خودم بود!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or