Alienware X51 | دسکتاپ مخصوص بازی

Just Amir

کاربر سایت
برند آمریکایی Alienware در زمینه ساخت کامپیوترهای قدرتمند و مخصوص بازی کاملاً شناخته شده است ، هم اکنون این کمپانی سری دسکتاپ های خود را با چیپ های هاسول ساخت اینتل و گرافیک های رده جدید بروزرسانی کرده است .
مدل X51 این کمپانی یک دسکتاپ قدرتمند بوده که می تواند رقیب خوبی برای کنسول های بازی نظیر PlayStation یا XBox باشد ، سری جدید به چیپ و پردازنده هاسول اینتل مجهز گشته که شامل پردازنده های سری Core i5 و Core i7 می شود همچنین گرافیک های GTX 670 و بقیه سری 6xx انویدیا نیز تعبیه شده است .

-04.jpg

هارد دیسک ها نیز از بطور سفارشی در ظرفیت های 1 و 2 ترابایت و سرعت چرخش 7200 دور موجود هستند ، همچنین قابلیت سفارش هارد SSD با ظرفیت 256 گیگابایت نیز وجود دارد .

کیس و بدنه دسکتاپ جدید Alienware بخوبی در فضای شما صرفه جویی می کند و به نسبت سخت افزارهای داخل آن باریکی خود را حفظ نموده است ، منبع تغذیه داخلی نیز 330 وات بوده که می تواند از پس مصرف سخت افزار تعبیه شده بر آید .
قیمت این دسکتاپ با پردازنده های اینتل از 700 دلار به بالا شروع می شود .

منبع | سایت سازنده

آخرین ویرایش:
چه فایده! نصف تبلیغات و هایپ و امکانات نرم افزاری و اجتماعی ، سونی و ماکرو رو ندارند پس در نتیجه این دستگاهشون زیاد نمیتونه نظراتو جلب کنه! البته از لحاظ سخت افزاری کمی ضعیف تر از نسل بعد مخصوصا گرافیک

این که کنسول نیست دوستان
همون PC
کاملا قابل کانفیگ هست
کارت گرافیک از GTX 660 تا GTX 690 میشه روش گذاشت
بقیه موارد رم و CPU و ویندوز 7 یا 8 و.... هم قابل تغییر

مهمترین نکته طراحی کیس هست که به نظرم $M باید ازش یاد بگیره :d
قیمت هم از 700$ شروع میشه تا 1600$

بعیدم می دونم ایران بیاد

دوستان یه سرچی بزنین ببینیمن میشه از سایتش خرید برای ارسال به ایران ؟ :-?

gallery-shot_desktops_x51_05.jpg

آخرین ویرایش:
شرکت Alienware یکی از بهترین شرکت ها در زمینه ساخت کامپیوتر های مخصوص بازی هستش یکی از بهترین و مچ ترین سیستم ها رو میسازه .

به نسبط بقیه محصولاتش واقعا قیمت عالی داره .

یک توضیحی بدم راجب مچ کردن خیلی ها وقتی میخوان PC ببندن نگاه میکنن این سیستم فقط برای مثال روی اون مادر برد میشینه یا نه یا اینکه این برد PCI که ساپورت میکنه چنده و ... دیگه اما وقتی میخوای سیستمی داشته باشی که واقعا مچ باشه باید بگردی ببینی کدام مادربرد با کدام CPU بهترین پرفرنس رو داره بعد انتخاب کنی یعنی فکرانس چقدر هستش و چقدر میتونه از این اطلاعات رو جابجا کنه و ... دیگه که این شرکت یکی از بهترین شرکت ها در این زمینه هستش مخصوصا برای بازی سیستم های عالی داره .

من دیروز رفتم باهاشون حرف زدم ! جالبه اسم کسی که داشت باهام چت میکرد هم محمد بود :d بهش گفتم درسته که شما اجازه ی فروش محصولات کامپیوتریتونو به ایران دارین ؟! گفت بله ! گفتم من تو ایران میخوام ازتون بخرم و برای شیپینگ پول میدم بهتون . گفت که ما نمیتونیم به خارج آمریکا شیپینگ کنیم ! یعنی مشکل ما ایرانیا دیگه تحریم یا خرید نیست مشکل رسیدنش به دستمونه ! اگه یه شرکت شیپینگ تو آمریکا بود که میتونست محصولاتو برای ایران بفرسته اونوقت مشکلی نبود...

بابا یه سرچ کنین تونت وارد کردن جنس یا ترخیس کالا هر جنسی از هرجای دنیا براتون میارن ایران درب منزل از هر سایتی خیلی زیاده...........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or