بعضی وقتا که میمیرم و دوباره از جایی که سیو شده میاد صدای حرکت کردن کاراکتر بهم میریزه انگار مشک آب به پاهاش بستن ! شلپ شلوپ صدا میده :d بقیه هم همچین مشکلی داشتن ؟
تا اینجایی که من بازی کردم واقعا فوق العاده بوده ، داستانش عالی نیست ولی خوبه ، صداگذاری عالی ، گرافیک خوب متمایل به عالی ، موسیقی دلهره آور ، گیم پلی عالی ، هوش مصنوعی بیست .
بیگانه ها واقعا رفتارشون مثل یه حیوون واقعیه ، رفت و آمدشون رو حساب کتاب نیست که مثلا یه مسیر مشخصی داشته باشن ، یه لحظه کنارتن بعد یهو میرن تو کانال های سقف و 2 ، 3 دقیقه ای گم و گورن ، بعضی وقتا هم نرفته بر میگردن کلا رفتارشون خطی و تکراری نیست که همین کار رو سخت و پر استرس میکنه .
یه بار زیر میز قایم شده بودم و با motion t داشتم نگاه میکردم ببینم کجا میره ، تو کانال های تهویه بود و یهو رفت و دور شد منم اومدم بیرون و شروع کردم از کامپیوتری که رو همون میز بود استفاده کنم که یهو دمش رو از پشت فرو کرد تو کمر مرحومه مغفوره آماندا ریپلی :d تا این حد غیر قابل پیش بینیه ! تازه من رو easy دارم میرم .
راستی ممکنه تو کانال ها با بیگانه ها رو در رو دربیایم یا نه ؟ یه بار منو تو خروجی کانال گرفته ولی تو خود کانال ها نه !
با اینکه وقت کم دارم ولی دوست دارم بشینم بازی کنم ببینم چی میشه . تازه اینم بگم من از بازی ها سبک وحشت و اینجور چیزا بدم میاد ،آخرین بازی ای که تو این سبک من جدی نشستم پاش و تا تهش رفتم doom 3 بود . پس ببینید این بازی چقدر تو سبک خودش موفق بوده که یکی مثل من عاشق این بازی شده .