بقیه آیتم ها :
The Stun Baton :
از اسمش پیداست کارش چیه.stun/گیج میکنه طرفو. به درد کشتن آندروید ها میخوره.
برو سمتشون یه ضربه بزن و بعدش دیگه با آچاری کi اوایل بازی بدست میاری چندباری بزن تا بیوفتن.
Pipe Bomb :
اینم که بمبه. روی alien ها تست نکردم ولی شاید فراریشون بده. چون از آتش بدشون میاد.
Molotov :
واسه فراری دادن Alien ها خوبه.
EMP Mine :
شوک الکترونیکی وارد بدن دشمن میکنه. واسه آندروید ها عالیه.
یکی میزنی بهشون و یا با چکش میزنیشون یا راحت تر میتونی فرار کنی.
روی اون آندروید هایی که لباس خفن تری پوشیدن خیلی به کار نمیاد.
روی alien ها هم یه ذره کار میکنه D: برات وقت میخره که مثلا بتونی بری تو کمدی که دو قدم اونورتره.
Flashbang :
اینم که مشخصه. فقط علاوه بر پرتاب کردن ، میتونی یه جا رو زمین بکاریش و بعد 10ثانیه یه صدایی میده که حواس دشمن رو پرت میکنه.
Smoke Bomb :
یه محدوده از دود درست میکنه که بتونی یواشکی راحت از کنار human ها و آندروید ها بگذری.
Bolt Gun:
این اسلحه واسه کشتن آندروید ها خوب چیزیه. باید کلیک چپ رو نگه داری تا نشونه کوچیک بشه و بعدش یک تیر تو سر آندروید ، میکشتش.کلا با shutgun هم سرشون رو نشونه بگیر.
Flamethrower:
بهترین اسلحه برای دور کردن Alien ها.اگه همیشه گاز داشته باشی یه جورایی دیگه راحتی.
حتی وقتی alien ها میدون سمتت و بهت میخوره ، قبلش یه لحظه بیاریش بالا و یه پیس بزنی ، alien میخوره بهت یکم HP کم میشه ولی دوباره پا میشه و نمیمیری.من چندباری اینطوری شدم ، گفتم مردم دیگه بعد دیدم نه.
بقیه آیتم ها مثله Flare و ... مشخص بود چیکار میکنن.
اکثر آیتم ها هم آپگرید میشن. باید blueprint گیر بیاری. که نیاز داره به گشت و گذار :d