B behjaf کاربر سایت Dec 20, 2009 #3 نوشته شده توسط BROXIGAR: اُه اُه ! چه تاپیک پرباری !:biggrin1: بله ! 16 December اومده ! بیشتر... دوست عزیز که میگی اومده یه لینک دانلود بده یا یه جا رو معرفی کن که داشته باشن ما بخریم تو نت هیج جا خبری از دانلود نیست تو این مدل بازی کسی چیزی نمیشنایه ؟؟؟ آخرین ویرایش: Dec 20, 2009
نوشته شده توسط BROXIGAR: اُه اُه ! چه تاپیک پرباری !:biggrin1: بله ! 16 December اومده ! بیشتر... دوست عزیز که میگی اومده یه لینک دانلود بده یا یه جا رو معرفی کن که داشته باشن ما بخریم تو نت هیج جا خبری از دانلود نیست تو این مدل بازی کسی چیزی نمیشنایه ؟؟؟
BROXIGAR کاربر سایت Dec 20, 2009 #5 نوشته شده توسط behjaf: دوست عزیز که میگی اومده یه لینک دانلود بده یا یه جا رو معرفی کن که داشته باشن ما بخریم تو نت هیج جا خبری از دانلود نیست تو این مدل بازی کسی چیزی نمیشنایه ؟؟؟ بیشتر... دوست من ، من گفتم که بازی Release شده یعنی عرضه شده . تاریخ عرضشم 16 Dec هست ! حرفی از لینک دانلود و این چیزا نزدم !
نوشته شده توسط behjaf: دوست عزیز که میگی اومده یه لینک دانلود بده یا یه جا رو معرفی کن که داشته باشن ما بخریم تو نت هیج جا خبری از دانلود نیست تو این مدل بازی کسی چیزی نمیشنایه ؟؟؟ بیشتر... دوست من ، من گفتم که بازی Release شده یعنی عرضه شده . تاریخ عرضشم 16 Dec هست ! حرفی از لینک دانلود و این چیزا نزدم !
Death Proxy مدیر انجمن Dec 21, 2009 #7 نوشته شده توسط behjaf: کسی لینک دانلود نداره ؟؟ بیشتر... دوست عزیز این بازی از طریق XBLA قابل بازی هست و به صورت Retail(دیسک) عرضه نشده
نوشته شده توسط behjaf: کسی لینک دانلود نداره ؟؟ بیشتر... دوست عزیز این بازی از طریق XBLA قابل بازی هست و به صورت Retail(دیسک) عرضه نشده
B behjaf کاربر سایت Dec 22, 2009 #8 نوشته شده توسط Death Proxy: دوست عزیز این بازی از طریق XBLA قابل بازی هست و به صورت Retail(دیسک) عرضه نشده بیشتر... XBLA یعنی همون live ؟
نوشته شده توسط Death Proxy: دوست عزیز این بازی از طریق XBLA قابل بازی هست و به صورت Retail(دیسک) عرضه نشده بیشتر... XBLA یعنی همون live ؟
BROXIGAR کاربر سایت Dec 22, 2009 #9 نوشته شده توسط behjaf: XBLA یعنی همون live ؟ بیشتر... بله ! XBox Live Arcade