سازنده Alice American McGee که استدیو Spicy Horse می باشد چندی پیش Akaneiro: Demon Hunters را برای PC منتشر کرد.این کمپانی به دنبال راهی برای ساخت Alice 3 نیز بود.حتی صفحه ای نیز در Facebook ایجاد شده بود برای این بازی که حتی رسما نیز معرفی شد که مرتبط با McGee می باشد و پیرامون جمع آوری کمک و حمایت برای ساخت Alice: Otherlands بود که در آن نوشته شده بود :
نظر شما پیرامون ساخت سومین آلیس در ماه جولای طی یک پروژه Kickstarter چیست؟
McGee نیز کمی پیش درباره لایسنس این بازی با Electronic Arts صحبتی داشته است و نظر آنها را پیرامون اینکه این شماره نیز نظیر Akaneiro از طریق Kickstarter ساخته شود جویا شده بود.پاسخ این سوال با توجه به عملکرد نه چندان جالب Alice: Madness Returns در 2011 باید جالب باشد Gamingbolt
منم طراحی قبلی رو خیلی دوست داشتم چون نسخه اولی که مال 2000 هست رو بازی نکرده بودم و با جوش آشنا نبودم!
بازی حال و هوایی ترسناک و روانی داشته که این جو توی شماره قبلی 2011 نبوده.از این لحاظ می گند گیمرها زیاد حال نکردند
---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------
برای اونایی هم می خواهند بدودند Mcgee کیه باید بگم ایشون یک طراح خوب و محبوب بازی های رایانه ای هستند که به خطر Doom 2 و نسخه اول آلیس مشهور هستش
لیست بازی هایی که فعالیت داشته :
1994 - Wolfenstein 3D, Tester (Atari Corporation)
1994 - Doom II: Hell on Earth, Level Designer (id Software)
1994 - Doom, Level Designer (Sega)
1995 - The Ultimate Doom, Level Designer (GT Interactive Software)
منم طراحی قبلی رو خیلی دوست داشتم چون نسخه اولی که مال 2000 هست رو بازی نکرده بودم و با جوش آشنا نبودم!
بازی حال و هوایی ترسناک و روانی داشته که این جو توی شماره قبلی 2011 نبوده.از این لحاظ می گند گیمرها زیاد حال نکردند
---------- نوشته در 11:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------
برای اونایی هم می خواهند بدودند Mcgee کیه باید بگم ایشون یک طراح خوب و محبوب بازی های رایانه ای هستند که به خطر Doom 2 و نسخه اول آلیس مشهور هستش
لیست بازی هایی که فعالیت داشته :
1994 - Wolfenstein 3D, Tester (Atari Corporation)
1994 - Doom II: Hell on Earth, Level Designer (id Software)
1994 - Doom, Level Designer (Sega)
1995 - The Ultimate Doom, Level Designer (GT Interactive Software)
فضای بیمارگونهی بازی در مقابل american mcgees alice(نسخه ی اول) صفر بود..این یکی خیلی تحت تاثیر آلیس تیم برتون بود ولی هیچوقت هیچوقت هیچوقت خاطراتی که با آلیس اولی داشتم یادم نمی ره...واعا می ترسیدم<آلبته بچه بودم ولی بعدا دوباره بازی کردم بازم همون حس بیمار کونه ی شدید رو داشت...
این Kickstarter هم پدیده ای شده برای خودش ! ایجاد همچین سایتی واقعاً ایده جالبی بوده. هم سازنده بازی میتونه ایده هاش رو اجرا کنه ، هم طرفدارهای بازی به ساختش کمک میکنن و هزینه ها کم میشه. یک تیر و دو نشان !
این Kickstarter هم پدیده ای شده برای خودش ! ایجاد همچین سایتی واقعاً ایده جالبی بوده. هم سازنده بازی میتونه ایده هاش رو اجرا کنه ، هم طرفدارهای بازی به ساختش کمک میکنن و هزینه ها کم میشه. یک تیر و دو نشان !