Alice: Madness Returns یه عنوان با رده بندی M

Insomniac

کاربر سایت
alice.jpg

سازنده ی سری بازی های American McGee
به وبسایت Eurogamer گفت که در نظر ندارد با خشونت بیش از حد درجه ی بازی Alice: Madness Returns را M کند.

وی به این سایت گفت به جای خشونت بیشتر به طرف محتوا "A.dult" و "Mature" خواهد رفت.

وی افزود: "نه، نه نه نه. این بازی حتماً یک بازی با رده بندی M خواهد بود."

ادامه داد: "اولین Alice به هیچ عنوان یه بازی درجه M نبود و بیشتر سعی شده بود به Alice درون کتاب ها وفادار بماند."

او گفت: "درست است که می خواهیم یک عنوان درجه M درست کنیم ولی نمی خواهیم با خشونت بیش از حد آن را به درجه M نزدیک کنیم. این بازی یک عنوان با رده بندی M به خاطر محتوای A.dult و کمی بزرگسالانه خواهد بود نه به خاطر خشونت زیادی و ترسناک بودن."

بازی Alice اولیه ده سال پیش توسط EA منتشر شد. همچنین این نسخه از بازی را دوباره EA منتشر می کند. Alice: Madness Returns برای PC، PS3 و X360 در سال 2011 عرضه خواهد شد.

منبع

Alice تیم برتون هم یه جورایی واسه آدم بزرگا درست شده بود ...:دی
از M شدن این عنوان استقبال میکنم ، فک کنم خود لوئیز کارول هم میخواسته آلیسش اینجوری باشه ... :دی
کجاش برا بزرگسالا بود؟؟ نکنه به خاطر اونجایی میگی که اول فیلم" مادربزرگه تو کالسکه برمیگرده به الیس میگه چرا چیز تنت نیس"
بابا شماها دیگه خیلی منحرفین...
لول !!!
اره دیگه تنها چیزی که داری بگی همینه!
نه جناب مازیار خان ، خیلی چیزای دیگه هم میتونم بگم ... اما حسش نیست ...
:دی

آخرین ویرایش:
Alice تیم برتون یه جورایی واسه آدم بزرگا درست شده بود ...:دی
از M شدن این عنوان استقبال میکنم ، فک کنم خود لوئیز کارول هم میخواسته آلیسش اینجوری باشه ... :دی
کجاش برا بزرگسالا بود؟؟ نکنه به خاطر اونجایی میگی که اول فیلم" مادربزرگه تو کالسکه برمیگرده به الیس میگه چرا چیز تنت نیس"
Alice

لول !!!

آخرین ویرایش:

دوست عزیز مگه بزرگسال بودن فقط به اونجوری بودن.من نمی دونم چرا هیچکس فیلم های استاد برتون را درک نمی کنه!
فقط خاک بر سرشون. همین کم بود که بیان یه داستان کاملا فانتزی و زیبا رو به sh!t بکشونن.
اولا محض اطلاع نویسنده ی داستان گفته بود می خواسته یه داستان تاریک را بسازه.
ثانیا شما مگر قسمت اول بازی را بازی نکردید؟یکی خاطرهانگیز بازی هایی بود که کرده بودم.از نصف بازی های مثلا ترسناک امروز فضای تاریک تری داشت.یادم نمی ره یه سری غول ها وبدن تو بازی هی چیغ می زدن من بهشون می گفتن داد بزن!شب ها تو خوابم همش اونا می آمدن(دیگه بچه 4 سال بودم رفته بودم درجه ی M بازی می کردم!)

منم چند هفته پیش یه تریلر ازش دیدم پاپیون کردم:d همون تریلر که همه چی داره خوب پیش میره که یهو آلیس دهنش رو باز میکنه خون و چشم میریزه بیرون:d یه صدای خوف هم گذاشته بودن رو اون صحنه آدم رسما کپ میکرد:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or