alan wake for 2009

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
در حالي كه در چند روز پيش گفته شد كه اين بازي بزرگ در سال 2008 به بازار مايد اما در حال حاضر شايعه شده كه بازي در سال 2009 ريليز ميشه
اين در حالي كه Don Mattrick كه يكي از مسولان ماكروسافت خبر داده بود اين عنوان در سال 2008 عرضه ميشه
اين شايعه فهلا از سوي سايت jeux france مطرح شده
اين سايت متذكر شده بعد از اين كه عنوان بزرگ سوني از 2007 به 2008 { وشايد 2009} تاخير خورده {gt 5 } اين بازي هم تاخير ميخوره
فعلا بايد منتظر اخبار دقيق تري باشيم
موفق باشيد

یثصیثی

اين سايت متذكر شده بعد از اين كه عنوان بزرگ سوني از 2007 به 2008 { وشايد 2009} تاخير خورده {gt 5 } اين بازي هم تاخير ميخوره
این سایته چه تعبیر چرتی کرده اگر gt5 تاخیر میخوره برای اینه که سازنده ها با سخت افزار ps3مشکل دارن ولی سازنده های آلن با سخت افزار 360 مشکل ندارن که:confused:
مثلا خواسته بگه این به اون در درحالی که این شاهکار با یه بازی ریسینگ قابل مقایسه نیست!!!!

اقا يوني كه علاقه دارن كه بازي در سال 2009 بياد به اينشم فكر كنن كه ممكنه كنسولشون مرخص بشه (اين رو ميشه يك كاريش كرد)يا
سر بازي و دانشگاهشون در پيش باشه(اين دوتا رو چي):(
خدا نكنه 2009 بياد

هر کاری مایکروسافت و Remedy بگه رو انجام میدند امین جان ، تازه کاری حرف نزن چون پشت این بازی کیه؟ Microsoft

من که هروقت یاد داستان و گرافیک و... میفتم میمیرم:love:

من که واسم فرق نمیکنه کی بیاد فقط انتظار دارم اون چیزی که سازنده های گفتن عملی بشه و بازی یه شاهکار بیاد ماندنی مثل مکس پین باشه...
امين خان شما دانشگاه ميري بيخيال سربازي هستي
من اگه قبول نشم بايد برم سربازي اونوقت كي بازي كنم:((
پ.ن: يكراه الان به ذهنم رسيد ميرم ازاد يا پيهم نور

من خواهش از مديرا دارم تا تايپيك به جنگ و دعوا نرسه قفلش كنند

چرا تاپیک رو قفل کنند؟؟

پست های بی مورد را پاک کنند و یه هفته بن شان کنند حال بیان تا دیگه به تاپیک های مفید و خبر گند نکشن ، این چند روزه خیلی افتضاح شده فکر کنم باید مدیران رو زیاد کنند ;)

موفق باشید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or