Aion Towe Of Eternity برایه PS3

Cloud Strife

Loyal Member
همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید! شرکت کره ای NCsoft سازنده عنوان هایی چون Guild Wars , Lineage ,City Of Heroes , City Of Villains , Tabula Rasa و Aion طی قراردادی با شرکت Sony بازی هایه خود را به صورت کاملا انحصاری برایه PS3 عرضه خواهد کرد.

در راستایه همین قرار داد پیش بینی میشود که بازیه ATOE بعد از PC به صورت انحصاری برایه PS3 نیز عرضه شود.

البته هنوز خبر دقیقی از سویه شرکت NCsoft در رابطه داده نشده .

با عرضه این بازی و بازی هایه دیگر شرکت NCsoft کنسول PS3 در سبک MMO و بازی هایه انلاین صاحب بازی هایی بزرگی چون:

FFHXIII
MGS Online
Ever Quest
Guild Wars
Aion
The Agency

خواهد شد.

همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید! شرکت کره ای NCsoft سازنده عنوان هایی چون Guild Wars , Lineage ,City Of Heroes , City Of Villains , Tabula Rasa و Aion طی قراردادی با شرکت Sony بازی هایه خود را به صورت کاملا انحصاری برایه PS3 عرضه خواهد کرد.

در راستایه همین قرار داد پیش بینی میشود که بازیه ATOE بعد از PC به صورت انحصاری برایه PS3 نیز عرضه شود.

البته هنوز خبر دقیقی از سویه شرکت NCsoft در رابطه داده نشده .

با عرضه این بازی و بازی هایه دیگر شرکت NCsoft کنسول PS3 در سبک MMO و بازی هایه انلاین صاحب بازی هایی بزرگی چون:

FFHXIII
MGS Online
Ever Quest
Guild Wars
Aion
The Agency

خواهد شد.
ممنون دوست عزيز اما شما از كجا ميدونين بازي The Agency قشنگ و فوق العادست
MGS Online من ميگم بهش اميدي نيست

ممنون دوست عزيز اما شما از كجا ميدونين بازي The Agency قشنگ و فوق العادست
MGS Online من ميگم بهش اميدي نيست

شما از کجا میدونی قشنگ و فوق العاده نیست؟ بعد ایشون کی همچین حرفی زد؟
بعد چرا به MGS Online امیدی نیست؟ شما چرا کلا اینقدر با بازی های PS3 مخالفت میکنی؟

شما از کجا میدونی قشنگ و فوق العاده نیست؟ بعد ایشون کی همچین حرفی زد؟
بعد چرا به MGS Online امیدی نیست؟ شما چرا کلا اینقدر با بازی های PS3 مخالفت میکنی؟
بازی هایه انلاین صاحب بازی هایی بزرگی
ايشون اين حرف زدنند
اگه از ps3 بدم مياومد مرض داشتم سفارش بدم
تا زماني كه بازي بيرون نياد هيچي نميشه گفت حالا چرا من به اين دو بازي اشاره كردم دليل داشت دليلش اين بود كه Ever Quest
Guild Wars انقدر شناخته شده هستند كه بشه گفت بزرگ اما اين دو بازي اخري مخصوصا The Agency از كجا معلوم مثل shadow run نشه ؟
من هيچ وقت بي دليل حرف نميزنم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or