"Agony" بازی اول شخص سبک ترس و بقا در سال 2017 منتشر خواهد شد

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
استدیو لهستانی Madmind Studio اعلام کرد که بازی اول شخص سبک ترس و بقا با نام "Agony" در سال 2017 برای PS4 و X1 و PC منتشر خواهد شد. تریلر بازی را در زیر میتوانید مشاهد کنید :

Madmind در حال حاضر استدیوی تازه تاسیسی است که شامل 9 نفر از افراد با تجربه است که تجربه کار بر روی بازیهایی از قبیل: The Division و The Witcher 3 : Wild Hunt و 2 Sniper : Ghost Warrior را دارند.
Agony هنوز در مراحل اولیه توسعه قرار دارد و اطلاعاتی اندکی که تا به حال از آن منتشر شده اند به شرح زیر هستند :
1. بازیکنان سفر خود را به عنوان یک روح عذاب کشیده در اعماق جهنم شروع میکنند که هیچ حافظه ای از گذشته اش ندارد.
2. قدرت مخصوص کنترل ذهن افراد و حتی شیاطین به بازیکنان فرصت کافی را میدهد که از شرایط خطرناکی که در آن قرار دارند نجات پیدا کنند.
3. با گشتن در این محیط خصمانه و ارتباط برقرار کردن با دیگر روح های درمانده و خسته در جهنم کارکتر بازی در میابد که فقط یک راه برای رهایی از جهنم دارد و آن ملاقات با Red Goddess (الهه سرخ) است.
تعدادی اسکرین شات نیز از بازی منتشر شده است که مشاهده میکنید :

Agony PS4, Xbox One, PC Releasing in 2017

آخرین ویرایش:
تریلر جالبی بود. روح و سرگردان و جهنم ایده جالبی هست :دی ولی امیدوارم حداقل با یه بازی خوب روبرو باشیم و مثل این اواخر این عنوان هم یه عنوان متوسط یا ضعیف نباشه. اتمسفر بازی و طراحی محیط و این داستان روح بودن خیلی باحاله و یه حس جالبی به آدم میده.
نکته ای که یکم اذیتم میکنه اول شخص بودن بازی هست. اول شخص بودن این اواخر هم معنی بوده با یه سری Jump Scare های مسخره. امیدوارم این بازی از این قاعده مستثنی باشه. دلمون برای یه بازی وحشت با دوربین سوم شخص تنگ شده

از ایده بازی واقعا خوشم اومد، طراحی جهنمشم عالی بود تو تریلر. خیلی حس عجیبی بهم دست داد وقتی دیدم تریلرو، مخصوصا اون قسمتی که در حال سقوط به جهنم بود...

قدیما یه عنوان سبک ترسناک بازی میکردم اسمشم jericho بود انچنان جالب نبود اما تمومش کردم نمیدونم چرا. الان این شدیدا منو یاد اون بازی میندازه که باز نمیدونم چرا :D:D بالاخره یه ربطی پیدا میکنم.

قدیما یه عنوان سبک ترسناک بازی میکردم اسمشم jericho بود انچنان جالب نبود اما تمومش کردم نمیدونم چرا. الان این شدیدا منو یاد اون بازی میندازه که باز نمیدونم چرا :D:D بالاخره یه ربطی پیدا میکنم.
Jericho تریلرهای واقعا میخکوب کننده بود.بیشتر بخاطر نویسندش هایپ کرده بود ولی در کل تریلر رو دستش ندیدم

jericho خیلی عالی بود به نظر من ، البته کلایو بارکر هیچوقت نتونست به پای اثر قبلی خودش یعنی undying برسه ولی انصافا برای من که خیلی جذاب بود. بیشتر فلسفی بود تا ترسناک، البته ترس هم داشت واقعا ولی نه مثل آندایینگ. واقعا جای بارکر توی صتعت گیم خالیه، من تم بازی هاش و خط فکری ای که دنبال میکرد رو دوست داشتم واقعا. دید اسرار آمیزی داشت ، کتاب هاش و بعضی از فیلماشم خوندم و دیدم، کارش خیلی عالیه.

• Like
Reactions: amindead

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or