AFC Champions League به pes اضافه شد

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
afc-champions-league-logo1.png

کونامی قرارداد با کنفدراسیون فوتبال آسیا را امضا کرد و لیگ قهرمانان آسیا به pes اضافه شدو آینده pes به تکامل پیوست .لیگ های آسیایی در بازی به طور کامل اختصاص داده شده ، بازیکنان قادر هستند یکی از 32 تیم لیگ را انتخاب کنند و آن را برای جام و نبرد در جام قهرمانان آماده کنند . هر دو کنفدراسیون فوتبال آسیا و کونامی ابراز تحسین کردند و از این کار استقبال کردند.. پیش به سوی جام قهرماانان

منبع

خوب دیگه رسما گند خورد به بازی رفت.......
حالا خیلی از دوستان خوشحال میشوند استقلال و دیگر تیم ها اضافه میشوند ولی اینجوری نیست.خدا میدونه بازیکنان را چجوری میسازند که اصلا بازی کردن با این تیم ها حال نمیده مثلا فرهاد مجیدی را سیاه میسازند

به به بسلامتی
استقلال یا پرسپولیس رو برداریم هرچی تیم عربی هست رو لوله کنیم
مخصوصا عربستانی هارو کاری بکنیم حذف بشن
تو عالم واقعی که تیمهای ایرانی نمیتونن اینکار رو بکنن لااقل ما تو بازی اینکار رو بکنیم یکم دلمون خنک شه:d

فرهاد مجیدی همین الانش هم در واقعیت چهره ای سبزه و تیره ای داره و اگر چهرشو در بازی سیاه دیدین نباید زیاد تعجب کنید.
شما اگه تیم ملی ایران را تو نسخه های pes دیده باشید متوجه منظورم میشید.عرب ها از ما سفید ترند=))

خوب دیگه رسما گند خورد به بازی رفت.......
حالا خیلی از دوستان خوشحال میشوند استقلال و دیگر تیم ها اضافه میشوند ولی اینجوری نیست.خدا میدونه بازیکنان را چجوری میسازند که اصلا بازی کردن با این تیم ها حال نمیده مثلا فرهاد مجیدی را سیاه میسازند
اون قدیما که فوتبال 99 اومده بود و تیم ملی ایران داشت حتی اسم بازیکن ها هم درست نبود چه برسه به قیافشون .. اما لذتی که با بازی کردن ایران بود توی انتخاب کردن تیم منتخب جهان نبود
بعدشم این کار بزرگی بود که کونامی انجام داد چون الان میتونه فروشش بالاتر ببره و طرفداران بیشتری رو در اسیا داشته باشه

چقدر مشکل دارید با همون اسم واقعا؟!
بسیار هم خوب انشالله فولاد هم راه پیدا میکنه سال های بعدی میبینیمش

پ.ن:تاپیک های PES شده محل دلقک بازی یه عده

آخرین ویرایش:
دوستان الان این اسم تیمها رو مطرح کردید یه سوال برام پیش اومد

واسه کامپیوتر که بعد چند وقت پچ میاد و اسم تیم ها و ... درست میشه واسه کنسول چی اونهام درست میشه یا نه ؟!

بابا تا چند نسخه ی قبل نه تنها اسم تیم های لیگ انگلیس غلط بود اسم بازیکنای لیگ آلمان و تیم ملی آلمان ( + ایرانم ) غلط بود ! :d
تا همه ی این مشکلا با هم حل شه فیفا کامل خودشو از PES جدا کرده !!!

همین الانشم فیفا بدجوری جلو زده ...

تازه PES بازی قدیمیتری هم هست و بیشتر ازش انتظار میره !!!

در مورد چهره بازیکنان ایران در تاریخچه PES صحبت شد بد نیست یاد آوری کنم که در PES 05 یا 06 یک نفر بوده که کونامی به چهرش توجه خاصی کرد و تنها بازیکن ایرانی که دقیقا شبیه به خودش ساخته شده بود اسطوره تاکتیکی و اخلاقی فوتبال ایران یعنی علی کریمی بود اون هم در زمانی که در بایرن مونیخ بازی می کرد

دوستان الان این اسم تیمها رو مطرح کردید یه سوال برام پیش اومد

واسه کامپیوتر که بعد چند وقت پچ میاد و اسم تیم ها و ... درست میشه واسه کنسول چی اونهام درست میشه یا نه ؟!

واسه کنسول هم می‌شه درستشون کرد به راحتی.

====

تا مــوقعی که کونامی دست از "توهین به شعــور گیمرها" برنداره و مثل آدمیزاد همه‌ی تیم‌های تاپ رو لایسنس نکنه و یه فکــری به حال اون گزارش‌گر معتادش نکنه، حیــفه اون پولی که واسه این بازی خرج شه.
من می‌تونم بپذیرم که یه عده با گیم‌پلی آرکید و پینگ‌پونگی بازی مشکلی نداشته باشن، ولی اون مــوارد بالایی چیزی جـز Lazy بودن سازنده رو نشون نمی‌ده.

مگه چه سختی براشون داره که لیگ انگلیس ، اسپانیا ، آلمان ، ایتالیا و فرانسه رو لایسنش کنن ؟ فیفا 20 تا لیگ لایسنس میکنه اینا 5 تا نمیتونن!
حالا که دارن اساسی تغییرش میدن باید این کار هم کنن
گزارشگرش هم خیلی حال به هم زنه ، مارتین تیلر خیلی بهش عادت کردم خیلی قشنگ گزارش میکنه
من خودم اگه این مواردی گفتم رو انجام بدن و نمرش هم از فیفا بیشتر بشه دوباره برمیگردم به سمت PES !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or