advent children هم راهی blu-ray !

Wroth Master

کاربر سایت
شرکت SE در TGS امسال اعلام کرد که قصد دارد فیلم CG خود بر مبنای سری بازی های FF یعنی Final Fantasy VII: Advent Children را بر روی دیسک های blu-ray عرضه کند.در نمایش این عنوان ما شاهد صحنه جدیدی نیز بودیم.گویا که این نسخه چیزی فرا تر از یه تبدیل ساده فیلم به کیفیت HD است.

fnb711.compo.cur.0603reta.jpg

یکی از صحنه ها یکی از کوچه های Midgar را نمایش می دهد که کودکان به وسیله Geostigma آزار داده می شوند.صحنه بعدی Sephiroth را نشان می داد که نیزه اش را در سینه Cloud فرو کرده و او را مثل یک جسد مرده به این طرف و آن طرف پرت می کرد.
نه تنها نسخه Blu-ray صحنه های بیشتری را در بر دارد بلکه دارای special feature هایی هم هست که از نسخه DVD به دلیل ظرفیت کم حذف شده بودند.واقعا باید از ظرفیت بالای نسل بعد فرمت ها و دیسک ها تشکر کرد.

Of course, we can't wait for the next 2160p "Really Complete Edition" which will add even more wrinkles to the character's clothes and subtle acne on their backs.

یکی از صحنه ها یکی از کوچه های Midgar را نمایش می دهد که کودکان به وسیله Geostigma آزار داده می شوند.
خو این رو که همون ابتدای UMD انیمیشن Advent Children دیدیم...دوربین در حالتی که نزدیک سطح زمین است در طول کوچه جلو می رود و یکی بر روی چهره بچه هایی که جئوستیگما ( سندرم ستاره نشان ) دارند Zoom In می کند.فقط اون تیکه ّش رو که سفیروث کاتانا رو در سینه کلود کرده جدید به نظر میاد.
ولی من خودم توی نخ دانلود تریلرهای HD همین فاینال بودم و مطمئنم محصول نهایی روی Blue-Ray کیفیت وحشتناکی خواهد داشت.

خواهشا این خبر رو در تاپیک های مربوط به خودشون بزارین که organize باشن.
اینم تاپیک

در مورد کیفیت این فیلم روی هم باید گفت که احتمالش زیاده که بالا باشه چونanimation هست و مستر کار هم دیجیتال. این باعث میشه که هم هیچگونه مشکلی موقع ترنسفر نداشته باشه هم چون کار grain نداره کار برای کدک هم خیلی اسون میشه و برای جاهای پر از action که bitrate بیشتری میخواد کلا به bitrate بالایی برای گرفتن کیفیت بالا نیاز نداشته باشه.

خواهشا این خبر رو در تاپیک های مربوط به خودشون بزارین که organize باشن.

اشکان جان فکر نکنم که این خبر باعث disorganize شدن بشه.ولی خوب حالا به اون لینک منتقل شده.

راستی یه صحبت هایی هم از Re-render شدن صحنه های اکشن فیلم با یک نمای dirt شده بود که باعث می شه لباس ها و موها و غیره تو اینجور صحنه ها طبیعی تر و کثیف تر بشن (من درست نفهمیدم)!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or