Adam Boyes به دیدار بازیسازان و ناشران ژاپنی می رود

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
PS4Japan-670x446.jpg

به نظر می آید که معاون رئیس قسمت روابط توسعه و انتشار شرکت سرگرمی های Sony اخیرا یک سفر به کشور ژاپن داشته اند.
از قرار معلوم هدف او ملاقات با تعداد زیادی از بازیسازان و ناشران ژاپنی بوده است. اولین خبری که در این مورد منتشر شد متعلق به شرکت Capcom بوده است.
آقای Yoshinori Ono یکی از تهیه کنندگان شرکت Capcom بوده است که در توئیتر خود نوشت:
"ممنون از Adam که به خاطر اومدن به توکیو و حضورش در دفتر ما. من می تونم زمان خوبی رو با اون بگذرونم!."
BoyesOno.jpg

بعد از این خود Boyes در مورد ملاقات هایش صحبت می کند. اتاقی بزرگ و متشکل از بازیسازان و ناشران ژاپنی که از قرار معلوم با آن ها صحبت های زیادی داشته است.
او خودش تصویری را از محل برگزاری این کنفرانس در توئیتر خود منتشر کرده است که ذیلا مشاهده خواهید کرد.

Presentation-566x425.jpg

اینطور که به نظر می آید شرکت Sony نقشه های زیادی را برای عرضه بازی های ژاپنی بر روی پلتفرم های خود دارد.
[source]

گفتن Demon Souls 2 آماده ست اینم رفته به هوای بازیکردنش یک میتینگ هم داشته باشه :دی.

چی میشد:clap:....البته امیدوارم یه چهارتا چیز جدید به DS2 اضافه کنن فقط همون Dark Souls 2 رو تحویلمون ندن با یه اسم دیگه:d ولی اگر بسازن فوق العاده میشه....

گفتن Demon Souls 2 آماده ست اینم رفته به هوای بازیکردنش یک میتینگ هم داشته باشه :دی.
آخه الان Demon Souls به نظرم دیگه به درد نمیخوره. یه IP نیمه سوخته محسوب میشه. وقتی ادامه این IP با اسم Dark Souls میاد، دیگه چی میمونه برای اسم اولی؟ الان بخواد سبک رو تغییر بده که دیگه Demon Souls نیست، بخواد عین همون بره جلو که میشه همین Dark Souls.

آخه الان Demon Souls به نظرم دیگه به درد نمیخوره. یه IP نیمه سوخته محسوب میشه. وقتی ادامه این IP با اسم Dark Souls میاد، دیگه چی میمونه برای اسم اولی؟ الان بخواد سبک رو تغییر بده که دیگه Demon Souls نیست، بخواد عین همون بره جلو که میشه همین Dark Souls.
میازاکی و تیم اصلی خیلی وقته خبری ازشون نیست از طرفی DS هم با همکاری سونی ساخته شد ip رو هم در اختیار دارن پس شک نکن شماره دو وجود داره :دی بقیه ش به من مربوط نیست (مهره سوخته و برشته و اینا).

میازاکی و تیم اصلی خیلی وقته خبری ازشون نیست از طرفی DS هم با همکاری سونی ساخته شد ip رو هم در اختیار دارن پس شک نکن شماره دو وجود داره :دی بقیه ش به من مربوط نیست (مهره سوخته و برشته و اینا).
الان اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟ :دی

درسته، ولی Demon's Souls حق انتشارش در اختیار سونی هستش، پس Exclusive title خواهد بود، البته الان که به قضیه فکر میکنم میبینم که یکم عجیب خواهد بود اگر مثلا Demon's Souls 2 و Dark Souls 3 یهو تولید بشن:d یکی مولتی پلتفرم و دیگری انحصاری....خیلی شرایط عجیبی هستش....مگر اینکه استدیو سازنده یا سران سونی یه فکر خلاقانه ای به ذهنشون برسه، همینجوری نمیشه بازی رو ساخت با وضعیتی که در حال حاظر حاکم هستش. اگر سونی بتونه کلا From Software رو راضی کنه که IP ه Dark Souls رو Drop کنن و ادامه سری رو با نام Demon's Souls برای کنسول سونی به صورت انحصاری بسازن میشه اینکار رو انجام داد، البته سونی هیچوقت همچین کاری نکرده که به یه استدیو خارج خودش اونقدر زیاد پول بده واسه اینکه بازی رو توی حق انحصار خودش قرار بده.(این بیشتر روش کاری مایکروسافت بوده)

اگر اشتباه نکنم میازاکی روی یه IP جدید داره کار میکنه نه یه دنباله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or