Ada Wong نیز به جمع شخصیت‌های قابل بازی در Resident Evil 6 پیوست

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
adare6_thumb.jpg

گرچه این موضوع به صورت شایعه از طریق چند منبع خبر رسانی مانند IGN و ... منتشر شده بود، اما کپکام امروز از طریق نشریه‌ی هفتگی فامیتسو رسما اعلام کرد که شخصیت معروف زن در سری بازی Resident Evil، آیدا وانگ، به جمع شخصیت‌های قابل بازی در Resident Evil 6 پیوسته است.

فامیتسو در ادامه گفته است کمپین آیدا وانگ در صورتی باز خواهد شد که شما ابتدا سه سناریوی لیان، کریس و جیک را به پایان برسانید.
البته این کمپین تنها به صورت سینگل پلیر (تک نفره) قابل بازی خواهد بود و این موضوع به این معنی است که هیچگونه Co-Op‌ای برای آن در نظر نگرفته شده است.

اسلحه‌هایی که وی می‌تواند استفاده کند، شامل یک تیرکمان و بمب‌های ساعتی خواهد بود.

Source

کاش جیل هم بود

من الان موندم جیل مگه عضو B.S.A.A نیست چراتو تیم کرس نیست آخه ؟ حتی تو دمنیشن هم نیست همش لیان همش لیان ...

تو Gamescom هم یه تریلر داستانی 90% از سناریو آیدا نشون میدن و دیگه من فکر کنم اگه تریلر هارو دانلود کنیم حدودا 70 تایی بشه دیگه چه میخوایم بازی بخریم داستانشونم تو ویکی میاد با اپدیت :d TGS کی هست کسی خبر داره ؟

این تریلر گیم پلی آیدا رو ببینید:
Resident Evil 6: Adas Story | News, Tests, Tipps, Cheats, Videos zu PS3, Wii, DS, Xbox 360 - Videogameszone.de - Video Portal powered by Hardwareclips.com

گیم پلیش که خوب بود!
فقط نمی دونم چرا گرافیک زیاد خوب نبود (یه جورایی آشغال بود! :d)
تریلر رو نگاه کردم
به نظرم بد نیومد جو تاریکی داره ناخودآگاه یا سری کلاسیک افتادم یه دونه معما رو هم نشون داد به نظرم جالب اومد

@ Wander :
الآن تو واقعا فکر کردی گفتن هر سناریو 10 ساعت واقعا 10 ساعته ؟:-/ :دی
شما سه شیش تا حساب کن ...
مگه هر سناریو 6ساعته ؟!

خود کپکام بود که چند وقت پیش رسما اعلام کرد هر سناریو حدود 10-12 ساعت هست. تازه اگر رو درجه سختی سخت بری که از این هم میره اون ور تر !:دی

یه قسمت از گیم پلی آیدا رو دیدم تا اونجایی که تنها بود و تو اون زیر زمین حرکت میکرد جو بازی انصافا ترسناک بود دشمنای بازیم جالب بودن هرچند هوش مصنوعی و انیمیشناشون برای همون نسخه ی چهارم بود قابلیت قلاب بتمن رو هم به طور کامل کپکام تقلید کرده بود و آیدا ازش استفاده میکرد برای رد کردن بعضی قسمتا تو تریلر اما خوب تو بخش آیدا هم خیلی به نظر تنها نمیومد چون از یه جاییش به بعد لیون و همراهش اضافه شدن تا یکی از boss های بازیرو بکشن گرافیکم که اصلا خوب نبود اما در کل بخشی که تو تریلر دیدم جالب به نظر میومد البته دوربین بازی همچنان رو اعصابه
اون قلاب تو re4 بود
من بخش آیدا رو تو re4 بازی نکردم فقط یادمه تو تریلرای بازی وقتی میومد لیون رو میدید ازین قلاب استفاده میکرد نمیدونستم نحوه ی استفادش تو گیم پلی این شکلیه اگه دقیقا تو re4 هم همینطور استفاده میکرد که حق با شماست و تقلید نیست

آخرین ویرایش:
یه قسمت از گیم پلی آیدا رو دیدم تا اونجایی که تنها بود و تو اون زیر زمین حرکت میکرد جو بازی انصافا ترسناک بود دشمنای بازیم جالب بودن هرچند هوش مصنوعی و انیمیشناشون برای همون نسخه ی چهارم بود قابلیت قلاب بتمن رو هم به طور کامل کپکام تقلید کرده بود و آیدا ازش استفاده میکرد برای رد کردن بعضی قسمتا تو تریلر اما خوب تو بخش آیدا هم خیلی به نظر تنها نمیومد چون از یه جاییش به بعد لیون و همراهش اضافه شدن تا یکی از boss های بازیرو بکشن گرافیکم که اصلا خوب نبود اما در کل بخشی که تو تریلر دیدم جالب به نظر میومد البته دوربین بازی همچنان رو اعصابه
اون قلاب تو re4 بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or