Activision: کار با PS3 برای ما آسان است.

• Thread starter Thread starter Blaze
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Blaze

کاربر سایت
Activision اعلام کرده که با وجود اینکه بسیاری از شرکت های بازی سازی هم چنان با PlayStation 3 مشکل دارند، کار بر روی این کنسول برای ما آسان است.

آقای Michael J. Griffith رییس و CEO بخش توزیع Activision گفته:
"مشکلی که ما ها در حال حاضر شاهدش هستیم اینه که، بسیاری از تولید کننده ها توانایی تولید و عرضه یک بازی بر روی هر دو کنسول به طور همزمان رو ندارند و در عوض برای فرار از این مشکل بازی ها رو در زمان مختلف بیرون میدن یا به کل برای PS3 بیرون نمیدن."
ایشون به Call of Duty 4 اشاره می کنه و می گه این بازی برفروشترین بازی PS3 تا به امروز بوده.
"در طول سال گذشته تیم تخصصی ماموفق به تولید یک سری نرم افزار اختصصاصی برای کار بر روی کنسول های نسل بعد شده که به اونا این امکان رو میده که به خوبی از بس ساختار سخت و بیچیده PlayStation 3 بر بیاند!!! این نرم افزارها به ما این امکان رو میده که نقاط بیچیده PlayStation 3 رو هدف قرار بدیم و بیشتر تلاشمون رو بر روی بهبود کار متمرکز کنیم، که البته بدون این نرم افزار ها بسیار زمان بر میشه چون باید به صورت آزمون و خطا اونارو حل کنیم."

ایشون اشاره کرده که بسیاری از تولید کنندگان همچنان با ساختار بیجیده PS3 مشکل خواهند داشت.
While Griffith مشخصا میخواد بگه که Activision بهترین و قویترین شرکت بازیسازی که داره رو PS3 کار میکنه.

آخرین ویرایش:
خوب این نرم افزار رو به شرکت ها بفروشه! فکر میکنم خیلی بتونه سود کنه :confused:

اگه واقعا" همچین نرم افزاری باشه به نظره من حده اقل یه مدت به صورته انحصاری خودش استفاده میکنه تا اول فروشه بازیا یه خودشو بالا ببره و یه کم بازار گرمی کنه بعد که جواب داد میاد به سازنده هایه دیگه میفروشه. چون اگه اول کار بیاد بفروشه که خیلی ضرر میکنه

اگه واقعا" همچین نرم افزاری باشه به نظره من حده اقل یه مدت به صورته انحصاری خودش استفاده میکنه تا اول فروشه بازیا یه خودشو بالا ببره و یه کم بازار گرمی کنه بعد که جواب داد میاد به سازنده هایه دیگه میفروشه. چون اگه اول کار بیاد بفروشه که خیلی ضرر میکنه
چرا ضرر میکنه ؟!
قرار نیست که مفت بده. اینا هر نرم افزار رو 700،800 هزار دلار میفروشن. میدونی چن تا شرکت هست... ؟

چرا ضرر میکنه ؟!
قرار نیست که مفت بده. اینا هر نرم افزار رو 700،800 هزار دلار میفروشن. میدونی چن تا شرکت هست... ؟

من منزورم از ضرر یعنی اینکه به قیمته کمتری بفروشه .مطمعن باش اگه نرم افزار خوبی باشه از اون اول نمیاد بفروشه میزاره یه کم در خواست ها برایه فروش این نرم افزار زیاد شه تا به قیمته بالایی نرم افزار رو بفروشه

هر شرکتی سیاست خاص خودش داره. Activision اگه کار خودش خوب ادامه بده

میتونه به بزرگترین شرکت بازی سازی تبدیل شه. و این برای هر شرکتی بهترین موقعیت هست.

میدونید به نظر من اصلاَ موضوع نرم افزار نیست متاسفانه ps3 شده دستگاه رو کم کنی بازی سازا که هر کس بتونه روش بهتر بازی بزنه میشه حرفه ایی تر و بقیه سوسک زیر کولر :biggrin1:.

تا الان خیلی از شرکتها از این حرفا زدن ولی هیچکدوم نتونستن واقعاَ عمل کنن بجز اونایی که انحصاری دارن کار می کنن و تمام قدرتشون رو گذاشتن روی یک کنسول ... در کل به نظرم سونی باید یکم از امنیت این کنسول کم کنه تا لااقل دست بازی سازای خودش برای برنامه نویسی روی این کنسول باز تر بشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or