دیروز در یک بعد از ظهر دل انگیز پاییزی ، بنده ران بیست و پنجم رو ابتدا با نام و یاد خدا و بعد برگزیدن بانوی طرار بازی، سیدر شروع کردم و مقداری پیش رفتم و از یک جایی به بعد دیگه ... شِکر خوردم و آخ آخ چه کتک خوردمو بد خوردمو چَک خوردمو با لِنگ و لَقد خوردمو فِر خوردمو جِر خوردمو پا خوردمو جا خوردمو تا خوردم ، از زمین و هوا خوردم ...آخ آخ مثه سگ خوردم از بس که اَتَک خوردم...

..ولــــــــی

در نهایت این من بودم که تونستم عذرا رو بکشم !! و برای اولین بار یک ران رو هر چند کبود و رنجور و زار و نزار به اتمام برسونم...
من این موفقیت رو، بعد از لطف خدا و دعای خیر پدر و مادر! , استفاده از بیلد خنجرپران آتشین می دونم به این صورت که از ریچوآل هایی (همون کریستال ها) بهره گرفتم که با جاخالی دادن به شما چند عدد خنجر کاملا رایگان ارائه میکنه و در مراتب بالاتر آنها رو به مقدار متنابعی آتش آغشته نموده و دوز دمیج اشیا پرتابی تیز و خطرناک رو هم افزایش دادم..
خلاصه اش که در میانه درگیری من فقط چند بار لا لو های دشمنان می جهیدم و تعداد 20 عدد خنجر که جمع آوری شد یک گوشه می ایستادم و چشمام رو می بستم و هی از خودم خنجر در میکردم.. اونقدر در میکردم که دیگه هیچ جنبنده ای درون صفحه مشاهده نمی شد...بایوم 3 و 4 بازی این قدر خر تو خر شده بود که ژانر بازی از بیت ام آپ به سمت شوت ام آپ سوق داده شد..
بازی که یک دور تموم شد به رسم روگ لایت ها تازه اول ماجراست از این داستانا که شما یک کاری میکنید که گند میخوره تو همه چیزو و اوضاع وخیم تر میشه و اینا... تازه می فهمید چرا اسم بازی رو گذاشتنabsolum ..! نمی خوام اسپویل کنم ولی به همون دلیل که اسم بازی هِیدیس رو گذاشتن هِیدیس..!
این ران تقریبا یک ساعت و 9 دقیقه طول کشید و این قدر دکمه زده بودم 3 تا از انگشتام کبود شده بود و شَست سمت راستم هم وسط بازی از جا در رفت.! ولی گفتم بزار یک ران دیگه برم تغییرات رو بیشتر حس کنم.. آقا همون بایوم اول سقف آسمون جر میخوره اِنمی های سگ جون و خر زور بایوم سوم میریزن کف میدون..
این که چرا 25 تا ران طول کشید تا تموم کنم به این معنی نیست که من بازیم از شما بدتره به هیچ عنوان !!هرگز..

من در بازی های روگ لایت هدفم رسیدن به مقصد نیست بلکه از مسیر لذت می برم و سعی در مال اندوزی و آپگرید تا دسته رو همیشه داشتم اینجا هم درخت رو تا ریشه آپگرید کردم و ایضا کاراکترها رو..کاراکتر ها رو حتما حتما آپگرید کنید و خوش شانس باشید حرکت ها و فنونی به ضربات ساده شما در طول ران اضافه میشه که مدل لنگ و لقد انداختن و مبارزه و کلا تجربه تون رو از کنترل اون کاراکتر کاملا تغییر میده ...
صبح نشستم دو تا ران دیگه یکی با گالاندرا و یکی با برادر ریز نقش مون کایل رفتم تو هر دو ران با اینکه سخت تر بود بعد از مدت مدیدی و تقلای شدیدی موفق شدم عذرا رو دوباره بکشم! ولی نتونستم ران رو تموم کنم به همون علت که بالا گفتم.!
باس اصلی اصلی بازی ..همون لحظه معرفی خودش یک جون ناقابل از شما میستونه! بدون اینکه شما بتونید حرکتی انجام بدید بعد تا دو سوم جونش رو خالی کردم ولی دوباره جونش پر شد و منم دیگه زرتم قمصور شد...
رمز موفقیت نسبی ام در این دو ران یک عدد کلنگ ناقابل بود که باعث می شد هر تیر و تخته ای رو بشکونی تهش 5 تا سکه طلا بهت بده همون اول بازی با کریستال خریدمش و با چپ پُر وارد میدان شدم ..بخدا عین 25 تا ران قبلی فقط التماس فروشنده ها میکردم که تو رو خدا پولش رو نسیه بزن به حسابم تو ران بعدی حساب میکنم یا لااقل بزار یک گاز از شبدر بزنم یاحداقل یکی از لنگه جوراباتو بده پام کنم ران بعدی می شورم پَسِت میدم !ولی فروشنده هاش به هیچ عنوان مشتری مدار نبودند..!
شخصیت مین و محبوب من گالاندراست چون دوز بیت ام آپش بالاتره .. منتها قبل تجربه دمو و از رو تریلر ها فکر می کردم ایشون مَرده ، ولی وقتی صداش رو شنیدم فهمیدم ای واویلا هِی..! مَردی زنه!!
بعد طرح های اولیه آقای برادر maxime mary طراح شخصیت های بازی رو دیدم متوجه شدم ایشون سال ها قبل در رویای خلق یک دختر نیلی رنگ بودن و اولش قرار بوده ظاهرش واقعا دخترونه باشه و حالا نمیدونم چرا اینجور شد آخه..!
وقتی طراحیشو با طراحی آمازون از dragon's crown مقایسه می کنم یه حال غریبی بهم دست میده!! البته قبول دارم طراحی آمازون اصلا برای صنعت بازی نبود !! بیشتر بدرد صنایع مُستَظرفه دیگری میخورد ..!!
آخ اسم این بازی میاد میخوام فحش بکشم به عمه کوچیکه سونی و اتلوس و هر کس دیگه ای که جلوی اومدن این بازی رو برای پی سی گرفته !بابا بده اون آمازون و ویزارد رو ملت یک مقدار هنرهای زیبا ببینند! عروق شون مقداری باز بشه..!! اصلا می دونستید یکی از مشکلات عصر حاضر بویژه کشور ما گرفتگی "شریان گنادال" پی سی باز ها و سوییچ دارا هست..! حالا سونی فن ها این مشکل رو ندارن...خب که چی! انسانیت کجا رفته..!... سونی بده اون بازی سگ مصب رو..
عذر میخوام بابت حاشیه ..خلاصه اش اینکه این بازی رو از دست ندید بازی محشره محشر ..
گیمپلی ناب بیت ام آپ ، سیستم دیفلکت و پری فوق العاده ،سیستم کمبو اعتیاد آور ، گرافیک هنری عالی، صداگذاری حرفه ای ، موسیقی فوق محشر.. آقا دیگه یک گیمر چی می خواد از این دنیا ..!
تازه داخل هر ران اینقدر اتفاقات جدید داستانی می افته و جاهای جدید باز میشه و اِنمی ها عوض میشن و کوئست فرعی میگیرید که 50 تا ران هم برید باز کانتنت داره ...
بچه ها راستی حس نمی کنید بازی چقدر وایب تبر طلایی داره بویژه وقتی که سوار بر یک گراز ماده یا رپتور سرخ فلس در حال قلع و قمع گوبلین ها و مارمولک ها هستید...!!
شخصا نظرم اینه ژانر روگ لایک خیلی رو بیت ام آپ خوب میشینه و جوابه ..
بیت ام آپ ها تقریبا حول و حوش یک ساعت بیشتر نیستند و بعد چندین بار تجربه به تکرار می افتند ولی اگه این رویکرد رو داشته باشن ارزش تکرار بازی رو به سمت بی نهایت سوق میدن...
من هنوز با دابل دراگون گایدن که روگ لایک بود نه لایت ، دارم حال میکنم چه برسه به این... مضاف بر اینکه اینا تو بازی شون یک عدد قورباغه گذاشتند.. دابل دراگونی ها که به هیج جاشون نیست...!
این که 2025 سال ایندی باز ها بود به کنار.. ولی این ته سالی این بیت ام آپ بازها هستند که خندان و غزلخوان خواهند بود
الان Absolum... هفته دیگه Double Dragon Revive .. کمی آنسوتر toxic crusaders ... انشااله تعالی در پایان 2025 هم marvel cosmic invasion.... و اگه کمی پامون رو کمی از گلیم مون دراز تر کنیم اوایل 2026 عنوان Scott Pilgrim EX رو خواهیم داشت و همه اینها به کنار He-Man and the
Masters of the
Universe: Dragon Pearl of Destruction هم احتمالا اواسط 2026
که همه شون هم گوش شیطان کر و چشم او کور و کو...او پاره باد! کیفیت تضمین شده ای دارن...
فقط می مونه حسرت همیشگی من و هزاران خل و چل دیگه در جهان...Final Fight...