اينو شما نوشته بودين انگار :cheesygriآقا این عکسایی که گذاشتی پدر صفحه رو درآورده یه حالی بهشون بده ، کاملا مشخصه اگه هم قیمت در نظر بگیریم gtx پلاس سرتره.
در ضمن میتونستی تو همون تاپیک مشاوره کارت بپرسی.
آخر نظر شما چيه؟ :biggrin1:شما هرجور که در نظر بگیری 4850 سرتره چه ازنظر قیمت چه از نظر کارایی منبع هم تا دلت بخواد هستش.
ببین اونجا که من این حرفو زدم منظورم تو بازار خودمون بود چون این دو مدل اختلافشون حدودا 100 تومنه و تفاوت کاراییشون هم 4 یا 5 فریم هستش ، به نظرت 100 تومن بیشتر واسه 4 یا 5 فریم ارزش داره ؟
درصورتیکه بخوایم با قیمت جهانیشون مقایسه کنیم (خودتم گفتی که قیمت جهانیشون یکی هست و به اونور هم دسترسی داشته باشه) من 9800gtx پلاس رو پیشنهاد میکنم دیگه خود دانی.
ببین دوست عزیز شما گفتی gtx پلاس نه gtx پس با هم فرق داره اون پست هایی که من زدم فقط در رابطه با gtx بود نه gtx پلاس ، اگه بخوایم دقیقتر بگیم کارایی 4850 و 9800gtx در یه حد هستش شاید 4850 سریعتر عمل کنه ولی تو مقایسه با gtx پلاس بطور میانگین gtx پلاس سریعتر هستش خودت یه بار دیگه ببینی متوجه میشی.الآن كه هرجا زنگ ميزنم 4850 نداره ولي همين ليون كامپيوتر رو ببينيم 4850IceQ 4 زده 263 بعد 9800 هم زده 280 تومن. پس فرقش 100 تومن نيست. 17 تومن تفاوت ارزش داره. (IceQ 4 رو مثال زدم تا از لحاظ خنك كنندگي به 9800 نزديك باشه).
ولي خداييش شما گفتي "شما هرجور که در نظر بگیری 4850 سرتره چه ازنظر قیمت چه از نظر کارایی منبع هم تا دلت بخواد هستش." چند پست قبل ترش هم گفتين در اكثر جاها 4850 بهتر عمل ميكنه ولي الآن من مي بينم 9800 در اكثر جاها بهتر عمل ميكنه.
امروز برادرم از خارج قيمت داد HD4850 $193 و +9800GTX هم $232. IceQ4 پيدا نكرده بود ولي اگر اونم 15-210$ فرض كنيم تفاوتشون مثل ايران ميشه.
باز هم ميگم شما گفته بودي:ببین دوست عزیز شما گفتی gtx پلاس نه gtx پس با هم فرق داره اون پست هایی که من زدم فقط در رابطه با gtx بود نه gtx پلاس ، اگه بخوایم دقیقتر بگیم کارایی 4850 و 9800gtx در یه حد هستش شاید 4850 سریعتر عمل کنه ولی تو مقایسه با gtx پلاس بطور میانگین gtx پلاس سریعتر هستش خودت یه بار دیگه ببینی متوجه میشی.
لیون هم من نمیدونم قیمت gtx پلاسش راست یا نه در کل شما یه سر به بازار بزن gtx پلاس رو زیر 345 بهت قیمت نمیدن در ضمن ملاک قیمتی من 4850 رفرنس بود نه iceq4 الان 4850 حدودا با 240 242 تومن هم میشه پیدا کرد که با توجه به 280 بودن کارت لیون پس 17 تومن نیس بیشتره و اگر هم اون کارت 280 t باشه بازم بخاطر 4 یا 5 فریم بیشتر ارزش 40 45 تومن دادن رو نداره.
خواهشا دیگه نیا بگو من فلان پستو دادم یا اینجا همچین چیزی گفتم و......
ok