7 میلیون نفر نسخه بتای Battlefield Hardline رو بازی کردند

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
yywbj5k664p69efn2bxc.jpg

درود

پس از اتمام مدت باز بودن نسخه بتای بازی بتلفیلد ، EA اطلاعاتی در باره این بازی مثل مود های محبوب، اسلحه ها و موارد دیگری را منتشر کرده است.

بیش از 7 میلیون نفر نسخه بتا را بازی کرده اند که 1 میلیون بیشتر از چیزی است که هفته قبل اعلام شده بود. برای مقایسه بهتر است یادآور شویم که بتای بازی Destiny فقط توانست 4.6 میلیون بازیباز را جذب کند. البته این را هم باید درنظر گرفت که Hardline طرفدار بیشتری را روی PC دارد.

محبوبترین مود Hotwire بوده و پلیس ها در 57%مواقع دزد ها دا شکست داده اند.محبوبترین کلاس هم operator بوده که یک مسلسل و یک بسته پزشکی دارد

منبع

بچه های این سایت که زیاد راضی نبودن :دی اما امیدوارم واقعا مشکلی نداشته باشه تا بریم برای تهیه نسخه کاملش
درست هست که یه BF عالی نیست ولی به عقیده ی من و خیلی های دیگه از BF4 بهتر هست
البته هوز با استاندار BF خیلی فاصله داره ولی من با این بازی فهمیدم که EA داره سره عقل میاد خیلی از مشکلات BF4 ر نداره
BF4 زد اتمسفر چندین ساله ی بازی ر نابود کرد شما برو از اولین نسخه ی بازی تا آخرین نسخه ر ببین بعد با BF4 مقایسه کن
BFH یه اتمسفر تقریبا (تقریبا) نزدیک به BF های قبلی ر داره منظرورم از اتمسفر رنگ بندی هست

من برعکس بیشتر بچه‌های اینجا شدیدا با بتا مخصوصا مود Hotwire حال کردم.به احتمال زیاد بازی رو تو هفته اول بگیرم اگه مشکل سرور و ... نداشته باشه.

Sent from my iPhone 6 Plus

درست هست که یه BF عالی نیست ولی به عقیده ی من و خیلی های دیگه از BF4 بهتر هست
البته هوز با استاندار BF خیلی فاصله داره ولی من با این بازی فهمیدم که EA داره سره عقل میاد خیلی از مشکلات BF4 ر نداره
BF4 زد اتمسفر چندین ساله ی بازی ر نابود کرد شما برو از اولین نسخه ی بازی تا آخرین نسخه ر ببین بعد با BF4 مقایسه کن
BFH یه اتمسفر تقریبا (تقریبا) نزدیک به BF های قبلی ر داره منظرورم از اتمسفر رنگ بندی هست
چه گیره سه پیچی دادی به این BF4 آخه؟!
بازی اومد فروشش رو هم به خوبی کرد ، خیلی ها هم ازش راضی بودن (مثل من) ، بعضی ها هم خوششون نیومد (مثل شما و خیلی های دیگه(!))!!
الآن من متوجه نمیشم... DICE اگه تغییرات تو بازی ایجاد کنه میایید میگین که اتمسفر و نابود کرده !!
اگر تغییر ایجاد نکنه یه سری میان میگن بازی رو داره کپی پیست میکنه هر سال!!
در کل DICE نمیتونه همه ی BF باز ها رو همزمان راضی کنه و این طبیعت آدمهاست که سلیقشون با هم فرق کنه .... چیزی که عجیبه اینه که شما بعد از 2 سال توی تاپیک خبری BF:H اومدی BF4 رو میکوبی ؟!!
چرا اونوخ؟!

چه گیره سه پیچی دادی به این BF4 آخه؟!
بازی اومد فروشش رو هم به خوبی کرد ، خیلی ها هم ازش راضی بودن (مثل من) ، بعضی ها هم خوششون نیومد (مثل شما و خیلی های دیگه(!))!!
الآن من متوجه نمیشم... DICE اگه تغییرات تو بازی ایجاد کنه میایید میگین که اتمسفر و نابود کرده !!
اگر تغییر ایجاد نکنه یه سری میان میگن بازی رو داره کپی پیست میکنه هر سال!!
در کل DICE نمیتونه همه ی BF باز ها رو همزمان راضی کنه و این طبیعت آدمهاست که سلیقشون با هم فرق کنه .... چیزی که عجیبه اینه که شما بعد از 2 سال توی تاپیک خبری BF:H اومدی BF4 رو میکوبی ؟!!
چرا اونوخ؟!
تغییر خوبه ولی مثلا اگه سال بعد بتل بشه tps هم شما اون ر نغییر میدونی؟؟؟
الآن لولوشن تو بازی هست که عالی هست کاستم کردن بهتر شده بخش تست اومده که خیلی عالی هست مگه ای ها تغییر نیستن ؟؟؟؟کی گفته این ها بدن
فروش خوب ؟؟؟؟!!!!!نسبت به bf3 کاملا افت فروش داشته میتونی یه سرچی بزنی بفهمی bf3 پر فروش ترین شوتر ea بود بخشی از بازار mw2 ر هم گرفت Battlefield 3 - Wikipedia, the free encyclopedia
این بحثی که شما میکنی برای چد ساله پیش هست خود مدیر های ea هر روز فرت فرت مینوشتن که اون بازی نشد که ما میخواییم
فکر کنم لول کپ ر میشناسی دیگه همه اون ر به عنوان یکی از قدیمی و بهترین فن ها سری قبولش دارن https://www.youtube.com/watch?v=67wlmiy36pM
شما چند نسخه از بازی ر انجام دادی که اینطوری فکت صادر میکنی ؟؟؟؟!!!! اومدی یه bf4 ر بازی کردی میگی بهترین هست؟؟!؟!!۱

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or