7 حدس و گمان بسیار جالب برای نمایش سونی در E3

rezaigi2004

کاربر سایت
سایت joystiq هفت حدس و گمان برای نمایش سونی در E3 زده که به شرح زیر:

چون خبر رسمی نیست تو تاپیک E3 پست نزدم;)

DSC_3694dxx.jpg

خبر رسمی ساخت PSP جدید
خبر کاهش قیمت PlayStation 3
به نمایش در آمدن تریلیر از گیم پلی و دمو قابل بازی کوتاه از Killzone 2 در نمایشگاه
ساخت و نشر PS3 مدل 80GB برای آمریکا شمالی
کنترلر جدید SixAxis با قابلیت ویبراتور اورجینال
خبر رسمی ساخت God of War III
خبر هایی از ساخت سری های آینده Metal Gear Solid یا Final Fantasy XIII

خبر کاهش قیمت PlayStation 3
به نمایش در آمدن تریلیر از گیم پلی و دمو قابل بازی کوتاه از Killzone 2 در نمایشگاه
ساخت و نشر PS3 مدل 80GB برای آمریکا شمالی
کنترلر جدید SixAxis با قابلیت ویبراتور اورجینال
خبر رسمی ساخت God of War III
به نظر من اینها میتونه واقعیت داشته باشه ولی بیشتر از همه منتظر خبر کاهش قیمت هستم.

فکر نکنم یعنی یه جورایی عمرا:cheesygri اخه متال گر 4 قرار اخرین ماموریت اسنیک باشه.مگه اینکه توی متال 5 دیگه اسنیک نباشه:cheesygri که اونوقت بازی دو زار نمیرزه:laughing:
البته این طور که روحیات کوجیما رو دوستان میگن بعید نیست شماره ی 5 بیاد..:)

ملت تو يکيش موندن ، اينا 2 کلاسه ميکنن
اين شايعه خنده دار بود
حالا همه داريم واسه E3 خودمونو ميکشيم
آخرش هم ضد حال ميخوريم
ببينيد ما کی گفتيم:)

به نظر من اینها میتونه واقعیت داشته باشه ولی بیشتر از همه منتظر خبر کاهش قیمت هستم.

با این وضعی که برای PS3 و سونی به وجود اومده باید منتظر باشیم که قیمتش کاهش پیدا کنه. به نظرم کوجیما توی MGS 4 زاییده ( ببخشید ها !!! ) حالا بخواد MGS 5 بده ......... :laughing:

kojima gofte bod ghablan ke in akharin serie MGS ba snake hast! yani momkene Metal gear bashe amma Dge snake dar kar nabashe! dar zemn motmaen bashid bad az MGS4 , kojima shoro be sakhtane Zone Of The Enders 3 mikone :love:

به نظر من قیمت ps3 حداقل تو ایران اونقدرها هم بالا نیست. فکر نمیکنم قیمت 560 تومان در مقایسه با قیمت 460 تا 480 تومانی 360 اونقدر ها هم بالا باشه.

اين نظر بسيار سنجيده رو از كجا برداشتي آوردي؟‌و چجوري بنظرت رسيده كه كوجيما تو Mgs4 زائيده؟! واقعاً برام جالبه بدونم!

خودش نباشه داداشش میاد .. برادر زنی .. پسر عمویی .. همسایه ای چیزی.
شاید هم بعد مرگ جسدش رو منحمد میکنند یا صد سال بعد مغزش را در یک بدن دیگه یا یک cyborg کار میگذارند.

مثل این میمونه که G-Man رو از سری HL برداریم چون خودمونیم دکتر (با همه احترامی که برای این دانشمند بزرگ قائلم ) بود و نبودش داخل بازی خیلی فرقی نمیکنه چون برادرمون نه حرف میزنه و نه دیده میشه. البته وضع از سری Doom بهتره که شخصیت اول بازی حتی اسم هم نداره :biggrin1: البته خوب به قول حمیدوس FPS که نباید داستان داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or