60% بازی ffxv تمام شده است و دنیای بازی 10 برابر دمو خواهد بود

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
ed91ntejd3220ptqu7hj.png

درود

طی مصاحبه ای که آقای هاجیمه تاباتا با سایت IGN داشته است بیان کرده که پس از انتشار دموی بازی که Episode Duscae نام دارد توسعه بازی یک پله بالاتر خواهد رفت.

وی گفت:

تقریبا 60% بازی تمام شده. مردم شاید برگردند به عقب و بگن" خوب شما فقط 5% بیشتر انجام دادین!" (بنا به صحبت قبلی یعنی 55% در سپتامبر) اما واقعیتش اینه که خیلی سخت تر از چیزی که به نظر میاد هستش. من فکر میکنم که در آینده نزدیک سرعتمون از این خیلی بیشتر بشه. یه جورایی من خیلی به اعدادی که بیان میکنم اهمیت قائلم و دوست ندارم که عددی خلاف واقع رو بیان کنم.

وی ادامه داد:

توسعه اینجور بازی های بزرگ توی یه برنامه به این بزرگی واقعا سخته ما توی یه مسیر ناهمواریم یه قسمت از بازیمون تقریبا تموم شده ولی یه قسمتهایی هنوز توی مراحل اولیه هستند. بعضی از قسمت ها هم در میانه توسعه خودشون هستند و باید یه جورایی آماده بشن که بتونبم به عموم اونها رو نشون بدیم و این کاریه که ما درمورد دمو انجام دادیم. بعد از انتشار دمو دیگه کارمون میوفته رو غلتک و هر دفعه عددی رو که اعلام میکنیم 10% افزایش میدیم.

در گزارشی که قبلا منتشر شده بود اشاره شد که دنیای FF XV ده برابر ناحیه Duscae است که شما در بازی حواهید دید و در ضمن ناحیه قابل بازی در دمو فقط یک قسمت از این ناحیه رو شامل میشود.

FF XV هنوز تاریخ عرضه ای نداره ولی دموی این بازی با نام Episode Duscae همراه با Final Fantasy Type-0 HD در تاریخ 17 مارچ عرضه خواهد شد.

منبع

مرسی بابت خبر :)
---------
نمی دونم چرا ولی یک چیز ته دلم میگه FF 15 که قراره ببینیم از آن چیزی که انتظار داشتیم خیلی متفاوت تر و شاید هم ضعیف تر باشه , یک چیز مثل The Order .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or