1 روز هست که Fire Fox 3 برای Download قرار گرفته و تعداد Downlaodهای ان به رقم نجومی 6.2 مليون رسيده

جالبيش اینجاس که 200 هزارتای ان از ایران بوده و در رده پنجمين کشور قرار داره

لينک دانلود

رو چه حسابی و از کجا مطمئنی با تقلب به دست اومده ؟اون امار 200 هزار تایی
در مورد ایران به وسیله تقلب به دست امده
یکی یه نرم افزار نوشته و هی دانلودکرده
یک همچین چیزی
ما از چین و استرالیا و کانادا بیشتر دانلود کردیم:confused:

... نمونشم 4 صفحه خارج از تایپیک رو مفت برد جلو !!:biggrin1::biggrin1:Yes, Firefox 3 is big in Iran and Poland. IE doesn’t stand a chance.
گیر دادی هاواقعن بیخوده1 من که فایر افکس رو میپرستیدم! حالا این روباهه داره منو اذیت میکنه...با این مشکل مسخره!ظاهر شدن آدرس هاییی که در بوک مارک هست در آدرس بار! و حذف نشدن اونها!
جالب اينجاست كه در اون ليستي كه افراد تعهد داده بودند كه FF را روز اول دانلود كنند ايران از تركيه هم پايينتر بود ولي بعدش ديگه از خجالت فايرفاكس دراومديم! :cheesygri6.2 میلیون نه 8.3 میلیون در روز اول در مجموع هم ایران هفتم شد:
http://www.techcrunch.com/2008/06/18/firefox-3-downloaded-83-million-times-in-first-24-hours/
توی خیلی وبسایت ها در باره امار ایران بحث شده مثلا در اخر خبر همین لینک یا در نظرات مردم اروپا.
البته تا الان حدود 10/7 میلیون دانلود شده ولی روز اول 8.3 میلیون بوده که رفت توی کتاب گینس!
برو بچهاي internet explorer هم يك كيك تبريك با لوگويه ie براي mozila فرستادن... عكسشو حال ندارم بزارم.:cheesygri
اما به نظر من آدرس بار خيلي باحال شده.واقعن بیخوده1 من که فایر افکس رو میپرستیدم! حالا این روباهه داره منو اذیت میکنه...با این مشکل مسخره!ظاهر شدن آدرس هاییی که در بوک مارک هست در آدرس بار! و حذف نشدن اونها!