6.2 مليون دانلود Fire Fox 3

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
firefox.jpg

1 روز هست که Fire Fox 3 برای Download قرار گرفته و تعداد Downlaodهای ان به رقم نجومی 6.2 مليون رسيده :eek::eek:
جالبيش اینجاس که 200 هزارتای ان از ایران بوده و در رده پنجمين کشور قرار داره
/:)/:)

لينک دانلود

اون امار 200 هزار تایی
در مورد ایران به وسیله تقلب به دست امده
یکی یه نرم افزار نوشته و هی دانلودکرده
یک همچین چیزی
ما از چین و استرالیا و کانادا بیشتر دانلود کردیم:confused:

اون امار 200 هزار تایی
در مورد ایران به وسیله تقلب به دست امده
یکی یه نرم افزار نوشته و هی دانلودکرده
یک همچین چیزی
ما از چین و استرالیا و کانادا بیشتر دانلود کردیم:confused:
رو چه حسابی و از کجا مطمئنی با تقلب به دست اومده ؟:-"
بعدشم امین راست میگه ... FF تو ایران خیلی طرفدار داره:love: ... نمونشم 4 صفحه خارج از تایپیک رو مفت برد جلو !!:biggrin1::biggrin1:

6.2 میلیون نه 8.3 میلیون در روز اول در مجموع هم ایران هفتم شد:
http://www.techcrunch.com/2008/06/18/firefox-3-downloaded-83-million-times-in-first-24-hours/
توی خیلی وبسایت ها در باره امار ایران بحث شده مثلا در اخر خبر همین لینک یا در نظرات مردم اروپا.

Yes, Firefox 3 is big in Iran and Poland. IE doesn’t stand a chance.

البته تا الان حدود 10/7 میلیون دانلود شده ولی روز اول 8.3 میلیون بوده که رفت توی کتاب گینس!

آخرین ویرایش:
آقا تو این ورژن جدید این ادر های سایت ها که تو ادرس بار هست پاک نمیشن! دیلیت میکنم دوباره یه سری دیگه میان...از تو تنظیمات کش و مشو همه چی رو تیک میزنم ..باز یه سری دیگه میان جای قبلی ها....که کنارشون ستاره زرد هست....

واقعن بیخوده1 من که فایر افکس رو میپرستیدم! حالا این روباهه داره منو اذیت میکنه...با این مشکل مسخره!ظاهر شدن آدرس هاییی که در بوک مارک هست در آدرس بار! و حذف نشدن اونها!

واقعن بیخوده1 من که فایر افکس رو میپرستیدم! حالا این روباهه داره منو اذیت میکنه...با این مشکل مسخره!ظاهر شدن آدرس هاییی که در بوک مارک هست در آدرس بار! و حذف نشدن اونها!
گیر دادی ها:دی من که بهت یه راه بهتر گفتم!:)

6.2 میلیون نه 8.3 میلیون در روز اول در مجموع هم ایران هفتم شد:
http://www.techcrunch.com/2008/06/18/firefox-3-downloaded-83-million-times-in-first-24-hours/
توی خیلی وبسایت ها در باره امار ایران بحث شده مثلا در اخر خبر همین لینک یا در نظرات مردم اروپا.

البته تا الان حدود 10/7 میلیون دانلود شده ولی روز اول 8.3 میلیون بوده که رفت توی کتاب گینس!
جالب اينجاست كه در اون ليستي كه افراد تعهد داده بودند كه FF را روز اول دانلود كنند ايران از تركيه هم پايينتر بود ولي بعدش ديگه از خجالت فايرفاكس دراومديم! :cheesygri
برو بچهاي internet explorer هم يك كيك تبريك با لوگويه ie براي mozila فرستادن... عكسشو حال ندارم بزارم.:cheesygri
IMAG0073.jpg

اما به نظر من آدرس بار خيلي باحال شده.

با وجود مشکلاتی که در روز ارائه فایرفاکس 3 برای سرورهای موزیلا بوجود آمد، نسخه نهایی این مرورگر در 24 ساعت نخست انتشار 8.3 میلیون دفعه توسط علاقه مندان دانلود شد.

موزیلا هدف خود را کسب رکورد جهانی 5 میلیون دانلود در نظر گرفته بود و با خوشحالی به این عدد 3 میلیون دیگر اضافه شد!

طبق اعلام رسمی بنیاد موزیلا و مدیر ارشد آن آقای مهندس"John Lilly" ارزش سهام موزیلا در بازار پس از معرفی نسخه نهایی فایرفاکس 3 به مقدار بیش از 4 درصد افزایش پیدا کرده است.

سرورهای موزیلا طی این 24 ساعت، مقدار 83 ترابایت اطلاعات را جابجا کرده اند و در بالاترین زمان تعداد 17000 دانلود هم زمان وجود داشته است. همچنین بطور میانگین تعداد 4000 نفر با هم این مرورگر را دانلود نموده اند.

مرورگر فایرفاکس 3 از طرف کاربران 200 کشور جهان دانلود شد و 10 کشور برتر در این زمینه به ترتیب عبارت بودند از:

1- آمریکا
2- آلمان
3- ژاپن
4- اسپانیا
5- انگلستان
6- فرانسه
7- ایران
8- ایتالیا
9- کانادا
10- لهستان

آقای "Erick Schonfeld" نویسنده وبلاگ معروف "Techcrunch" در این زمینه می گوید: "بله، فایرفاکس 3 در ایران بسیار با اهمیت است. و اینترنت اکسپلورر هیچ شانسی ندارد."

source.gif
منبع خبر: WinBeta.Net

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or