6 گیگ فضا برای نصب Ghost Recon

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
اگر علاقه دارید که یکی از بهترین شوترهای تاکتیکی سال را بر روی PS3 بازی کنید، مواظب باشید چون یک نصب اجباری حجیم در انتظار شماست.

همانطور که می دانید اکثر بازی‌هایی که به صورت مولتی پلتفرم عرضه می شوند باید بر روی PS3 نصب شوند و این بار Ghost Recon Future Soldier با حجم 6.35 گیگابایتی انتظار شما را می کشد. بر روی X360 نیز برای بالا بردن کیفیت صدای بازی نیاز به نصب Content است ولی حجم آن مشخص نیست.

Ghost Recon Future Soldier دیروز در آمریکا و هم‌چنین از امروز در اروپا قابل خرید است.

grinstall1.jpg

آخرین ویرایش:
ببخشید رفقا، من دیروز این بازی رو گرفتم، اکس باکس، وقتی با دیسک بازی می کنم مشکلی نیست، اما وقتی نسب می کنم بعد از اینکه حدود یک دقیقه از بازی می گذره یهو ارور می ده بعد هم کنسول ریست می شه. کسی می دونه جریان چیه؟

ببخشید رفقا، من دیروز این بازی رو گرفتم، اکس باکس، وقتی با دیسک بازی می کنم مشکلی نیست، اما وقتی نسب می کنم بعد از اینکه حدود یک دقیقه از بازی می گذره یهو ارور می ده بعد هم کنسول ریست می شه. کسی می دونه جریان چیه؟

سوال جاش اینجا نیست و چندین بار هم به این سوال پاسخ داده شده.ولی با این حال .دی وی دی شما برنرمکس نیست برای همین از رو هارد اجرا نمیشه.باید از رو دی وی دی بازی رو اجرا کنید.

سوال جاش اینجا نیست و چندین بار هم به این سوال پاسخ داده شده.ولی با این حال .دی وی دی شما برنرمکس نیست برای همین از رو هارد اجرا نمیشه.باید از رو دی وی دی بازی رو اجرا کنید.
ممنونم از جوابتون و عذر می خوام بابت سؤال که اینجا مطرح کردم

کات سین های CG عملا مال نسل قبل ــه ولی گرافیک In Game خیلی خوب ـــه!
طراحی صورت کرکتر ها هم خیلی بد و نافرم ــه!
بازی خیلی آسون شده و واقعا چالشی نداره!
این ها باعث میشه یکم توذوقتون بخوره ولی کلا بازی خوبی ــه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or