امروز سایتی جدید از طرف Namco Bandai راه اندازی شد که به نظر می رسد مربوط به معرفی جدیدی از سوی این شرکت باشد. صفحه این سایت شامل عنوان "Break Burst" و قلعه ای در تصویر پیش زمینه آن می باشد.
همچنین طبق اعلام همین سایت 6 روز دیگر تا این معرفی زمان باقی مانده است. آدرس سایت
بهترین خبر برای من معرفی یه نسخه جدید از سری Tales ـه. عکسی هم که گذاشتن شباهت زیادی به محیط سری بازی های Tales داره.
همین دیروز Tales of Xillia رو تموم کردم. واقعا بازی زیبا و سرگرم کننده بود، خوشبختانه نسخه دومش هم برای غرب تایید شده و قراره سال دیگه منتشر بشه. حالا اگه یه Tales جدید هم معرفی کنند که دیگه ......
تنها مشکل این نوشته و ضربدر وسطشه که یه جورایی آدم رو یاد بازی های فایتینگ میندازه
یکی میتونه برای من عکس سایت رو بزاره؟
ولی به احتمال 99.99999% J-Star میباشد! هم اینکه شایعش بود برای غرب قراره بیاد، هم تا اونجایی که یادم میاد، توی همون شایعه فکر کنم برای نسخه غربی همین burst رو داشت تو اسمش! یا شایدم اسم انواع قدرتی موجود توی بازی رو که به ترجمه کرده بودن، ملت حدس میزنند چنین چیزی بشه!به هر حال، اگر J-Star میباشد بسیار خبر عالیی برای من و انیمه بین هاست! ( اشک شوق )
البته بازی رو تحریم مینماییم مثل اینکه قرار نیست از وان پیس، زورو رو بزارن
ویرایش:خوب سایت باز شد! زیرش که ژاپنی اینا نوشته پس شاید نباشه...