5 تا از بهترین بازی های Ps3 در سال 2008

omid750

کاربر سایت
5. Final Fantasy XIII

ffps3.jpg

bar.jpg

Turok .4
turokps3.jpg

bar.jpg

Playstation Home .3
homeps3.jpg

bar.jpg

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots and MGS: Online
mgsps3.jpg
.

bar.jpg

Little Big Planet .1
planetps3.jpg

OtherHaze, GTA IV, Gran Turismo 5, Resident Evil 5 :.

آخرین ویرایش:
من فقط تو نخ اینم که میخوان با چه میاری بهhome نمره بدن

اگر امكاناتي كه براي Home تعريف شده و تا حالا ازش صحبت شده ، كاملا به واقعيت برسه، ميشه گفت يكي از بزرگترين و جنجالي ترين پروژه هاي اين نسله. نمي دونم چقدر در مورد اين پروژه اطلاعات داري ولي يه چرخي تو اينترنت بزن ، چيزهاي جالبي مي بيني.

نه متوجه منظور من نشدی من کاملا میدونم homeچیه ولی نمیفهمم چطوری میخوان بهش نمره بدن مثلا میخوان گرافیکش رو cod4 با مقایسه کنن خب نمیشه یا مثلا gameplayش ;)

1-
2- چرا شما اینقدر ناشکرید؟ بازی به عظمت GRAN TURISMO 5 داره براتون میاد بعد شما بیخیالش هستید؟
شما ارزش این بازی را نمیدونید من که شب و روز دعا میکردم که این باز ی برای 360 هم بیاد:((
اين مثل اينه که بگي Gow براي پي اس 3 مياد!اخه نسلامتي سوني ناشرش هست!

من فكر ميكنم PS3 تدر سال 2008 اينقدر بازي هاي خوبي داره كه نشه فقط 5 تاشون رو انتخاب كرد فكر كنم ليست 10 بازي برتر PS3 سال 2008 از اين قرار باشه
1- MGS4

2-Gran Turismo 5

3- Killzone 2

4-Final Fantasy XIII

5-Little Big Planet

6-Haze

7-Devil May Cry 4

8-Resistance Fall of Man 2

9-GTA4

10-PS3 Home

و البته اگر God of War III و Tekken 6 و Infamous و NARUTO PS3 و كلي بازي هاي ديگه در سال 2008 بياد ديگه بايد يك ليست 20 30 تايي بايد تشكيل بديم
موفق باشيد;)

ظاهرا" بچه های اینجا به God of war 3 زیاد اهمیتی نمیدن!
راستش من میخوام 360 بگیرم ولی تنها دلیلی که هنوز دست نگه داشتم و تردید دارم همین اومدن Gog of war هست!

ظاهرا" بچه های اینجا به God of war 3 زیاد اهمیتی نمیدن!
راستش من میخوام 360 بگیرم ولی تنها دلیلی که هنوز دست نگه داشتم و تردید دارم همین اومدن Gog of war هست!
GOW3 صد در صد میاد!!! ولی 100% در به این زودی ها نمیاد :دی فکر نکنم حتی 2008 هم بیاد :-"

5. Final Fantasy XIII

ffps3.jpg

بعد از 2 سال سازنده های بازی گفتن: تا حالا 1.3% بازی ساخته شده، پس عمرا تو 2008 نمیاد ;).

bar.jpg

Turok .4
turokps3.jpg

چی میگه :confused:.

bar.jpg

Playstation Home .3
homeps3.jpg

Second Life 2 مگه بازی حساب میشه/ شاید هم بشه:biggrin1:.

bar.jpg

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots and MGS: Online
mgsps3.jpg
.

خدا کنه برای بار دهم به تاخیر نخوره.

bar.jpg

Little Big Planet .1
planetps3.jpg

:biggrin1::biggrin1:.

پ.ن. بازی های خوبی هستن همشون ولی مهم اینکه تو 2008 عرضه بشن/ که اگر همنشن فرقی نمیکنه. بازی خوب،، بازی خوبه. ارزش انتظار کشیدن رو داره;).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or