360 و PS3 باTVHD يا يك كامپيوتر فول 3 ميليوني؟؟؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

boeing_747

کاربر سایت
سلام به دوستان عزيز

به نظر شما هر دو كنسول + يه تلوزيون اچ دي بخرم بهتره يا يه كامپيوتر 3 ميليوني؟؟؟

آيا مانيتور اچ دي هم داريم مخصوص بازي؟

اگه فقط و فقط واسه بازی می خوای گزینه اول وگرنه گزینه دوم
البته اینم بگم بازی با یه کامپیوتر 3 ملیونی گرافیکی فراتر و فراتر وفراتر از کنسول بهت میده

سلام به دوستان عزيز

به نظر شما هر دو كنسول + يه تلوزيون اچ دي بخرم بهتره يا يه كامپيوتر 3 ميليوني؟؟؟

آيا مانيتور اچ دي هم داريم مخصوص بازي؟
سلام.
فقط کنسول های نسل بعد چون بازی های انحصاری بهتر و بیشتری دارن.
در مورد مانیتور.
بله داریم.همین چند روز پیش رفته بودم سایت ایسوس.رفتم قسمت مانیتور وقسمت 24 اینچ واید که فقط یک مدل داشت که اونهم HD فول بود اینهم مشخصات:
Model:MK241H
Contract:5000:1
(Ports:DVI-HDMI 1.3-(S-video
Price:550 Dollar

1000000 تا تاپیک درباره این موضوع داریم!
دیگه انگار خیلی رواج پیدا کرده هر کسی به خاطر یک سوال تاپیک میزنه!!!

اصلا شک نکن و کنسول بگیر.یک وقت نری کامپیوتر بگیری ها!!!
فقط کنسول و فقط X360

من دودل هستم كه كدوم يك بگيرم

چنتا مي گن اگه مي خواي خرج كني كامپيوتر بگير و چنتا ميگن هر دو كنسول

اينم بگم كه براي كامپيوتر فقط 2.7 ميليون اختصاص به كيس دادم + يك مانيتور بزرگتر از 50 اينچ(شايد از 3 ميليون بيشتر بشه)

به خاطر همين ميگن كه كامپيوتر بگيري 100% بهتر و كيفيتش نسبت به هر دو كنسول خيلي بالاتره.

راستي ميشه مانيتور كامپيوتر به هر دو كنسول وصل كرد(هم براي كامپيوتر و هم براي هر دو كنسول از يك مانيتور)

من دودل هستم كه كدوم يك بگيرم

چنتا مي گن اگه مي خواي خرج كني كامپيوتر بگير و چنتا ميگن هر دو كنسول

اينم بگم كه براي كامپيوتر فقط 2.7 ميليون اختصاص به كيس دادم + يك مانيتور بزرگتر از 50 اينچ(شايد از 3 ميليون بيشتر بشه)

به خاطر همين ميگن كه كامپيوتر بگيري 100% بهتر و كيفيتش نسبت به هر دو كنسول خيلي بالاتره.

راستي ميشه مانيتور كامپيوتر به هر دو كنسول وصل كرد(هم براي كامپيوتر و هم براي هر دو كنسول از يك مانيتور)
كاشكي ما هم از اين پولها داشتيم.:biggrin1:
ببين گرافيك كامپيوتر هميشه از كنسول بيشتره بعدشم شما ميتوني هر چند وقت يه بار ارتقاش بدي.دركل گرافيك ميخواي فقط كامپيوتر.
اما كنسول بازيهاي اختصاصي زيادي داره ودر كل فقط براي بازيه و فقط اگه براي بازي ميخواي من به نظرم كنسول بهتره.
بله هر دو كنسول رو به راحتي ميشه به كامپيوتر وصل كرد اما بستگي به مانيتورت داره كه همزمان ميتونه هر2 كابلو ساپورت كنه يا نه.اما با اين مشخصاتي كه شما از مانيتورت دادي فكر كنم اگه پلي 2وwii و psp و هر كوفت زحرمار ديگه اي وصل كني بتونه ساپورت كنه!!!:biggrin1:
در مورد خريد كدوم كنسول هم هر2 تاشو بخر.

به نظر من که گرافیک هم حتی در کنسول بهتره

از اونجایی که نظر شخصی فقط تا جایی میتونه پیش بره که واقعیت رو انکار نکنه، شما 1 اخطار می‌گیری تا از این به بعد اینگونه نظرات شخصی رو برای خودت نگه داری

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or