سلام رفیقم یک 360 میخواد و گفته براش 360 مدل core بخرم به دلیل پایین بودن قیمتش نسبت به پرمیوم حالا هر کی داره pm بزنه لطفا تاریخ ساخت دستگاه قیمت و تعداد بازیها و لوازم اضافی دستگاه به همراه ریجن دستگاه رو بنویسید ممنون.
سلام دوست عزیز من دارم اگه بخوای مال آخرین ماه 2006 هست دستگاه هم تا حالا مشکلی نداشته اگه خواستی بگو من هاردم روش دارم که بخوام بهت بدم و رجیونش j هست
سلام دوست عزیز من دارم اگه بخوای مال آخرین ماه 2006 هست دستگاه هم تا حالا مشکلی نداشته اگه خواستی بگو من هاردم روش دارم که بخوام بهت بدم و رجیونش j هست
من یه 360 دارم اما core نیستش فقط تنها مشکلش این هست که درش بد بازو بسته میشه که به علت خاک هست در ضمن یه 360 سه چراغ هم دارم که میتونم اینم همین جوری بدم بهت تا ببری برات درایور رو که 360 سه چراغ شده با اون که مشکلی نداره عوض کنن ضمنا اون سه چراغ شده هم می تونی با 45 درست کنی این 2 دستگاه با 3 دسته و 40 بازی مالزی روی هم 400 کسی خواست بگه خودم هر دستگاه رو 570 خریده بودم تازه 40 بازی خودش می شه حدود 200 تومان خودش یعنی دستگاهها رو 2 تاش رو من دارم میدم یه چیزی حدود 200 تومان هر کی خواست با هم میفروشم و دستگاه اولی بجز درایورش که درش مشکل داره هیچ مشکلی نداره که می تونید بدید درایور دستگاه سه چراغ شده رو باهاش عوض کنند
اقا من میفروشم مدل ل هست اواخر 2007 هستش کپی خور شده فنش هم مثل باد کار میکنه چندتا بازی خوب هم اشانتیون میدم یک کابل tv/hdtv و یک دسته باسیم و یک هارد 20 گیگ برنامه هاد و ویندوز هم داره یک ماه xboxlive گلد هم داره جعبه و همهچیز رو هم داره که جمعا میدم 450 -480 تا حالا هم خراب نشده همچنین یک مبدل برق هم داره بعد داخل ترانسشم یک دو تا مقاومت کار گذاشتم ردیف ردیف هستش اراک هستم
من یه کنسول دارم پریمر تاریخ تولیدش نیمه دوم 2006
قیمتش هم 340 تومان
Xbox live headset
Component HD Av cable
Ethernet cable
Hard drive 20GB
یه فن خنک کننده کنسول
و من تا حالا با کنسولم به لایو وصل نشدم کنسول بن نشده است
کنسول j با درایور سامسونگ 29/11/2006
بازی هایی که به همراه کنسول هستن این ها هستن:
Devil may cry4
Need for speed pro street