360 آرکید تعداد محدود !!!!

• Thread starter Thread starter mehran
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا یه خورده گرون میدی اون تاپیک بالاییت داره میده 390 اونم فالکون اقا اگه ارزونتر بدی از اون من میخوام 100 درص باسه پسر خالم یعنی اون میخواد راستی رجینش چیه uc اگه باشه که ارزش نداره باید ترانس باسش بگیرم تازه کپی خورم باید کردش کمتر کن رقابت بشه بیشتر میفروشی به نفع ماهم هست:biggrin1:

اقا یه خورده گرون میدی اون تاپیک بالاییت داره میده 390 اونم فالکون اقا اگه ارزونتر بدی از اون من میخوام 100 درص باسه پسر خالم یعنی اون میخواد راستی رجینش چیه uc اگه باشه که ارزش نداره باید ترانس باسش بگیرم تازه کپی خورم باید کردش کمتر کن رقابت بشه بیشتر میفروشی به نفع ماهم هست
کاملا تایید میشه.. من بهش پیغام دادم تا ببینم که چی میشه.. مطمئنا جنس سفارشیه چون طرف زاهدانه و منم شمال. چطور بیایم همدیگه رو ببینیم.. من می خوام خود کنسول رو تست شده ببینم اگه شما کمتر از آقا نوید میدین که مشتری شما میشیم. در ضمن من 500 درصد خریدارم پس به هیچ عنوان شک نکن.. راستی شما کجایی هستی ؟ اگه نزدیک باشی که خیلی خوبه.. حضوری میام ازت می گیرم...;)
دوست عزیز لطفا مشخصات کامل بده.. درایوش چیه ؟ واقعا فالکنه ؟ طریقه تشخیصشو که می دونی ؟;)
لطفا مشخصات دقیق بده.. کپی خور شده نیست دیگه درسته ؟ چه مدلیه.. ؟ فقط uc نباشه..

ارکید چه فرقی داره ؟؟؟؟؟؟؟/
فرقش با بقیه اینه که هیچی نداره.. لخت لخت.. یه دسته یه مموری 250 مگ و یه کابل کمپزیت و یه ماه اکانت سیلور.. فقط همینا..

راستی کپی خور شده س ؟
اگه همون 390 ی که آقا نوید داره میده بدی میام تهران.. یادت باشه که 10 تومن خرج سفرم میشه که میشه 400 تومن.. اگه خودت می تونی بیای شمال که می تونی شب رو هم همینجا بمونی که اونوقت 400 ازت می خرم.. هر کدومو خواستی بهم پی ام بده..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or