343: تغییرات مسترچیف دلیل دارد

Dreadlord

کاربر سایت
1qkjw6zfmcrvrpqz0y1j.jpg

با معرفی هیلو 4 و بازگشت مسترچیف، بسیاری متوجه تغییراتی در ظاهر او شدند. اما به گفته 343 این تغییرات، تصادفی نیستند.

کارگردان فرنچایز هیلو، Frank O'Connor در این رابطه به OXM گفت: "ماجراهایی پشت این ظاهر جدید قرار دارد. در واقع دلایل به خصوصی وجود دارد که چرا او به این شکل درآمده و همینطور چرا برخی خصوصیت های رفتاریش تغییر کرده. به موقعش خواهید فهمید."

Halo 4 مدتی بعد از پایان Halo 3 شروع می شود که در آن سفینه فضایی نصف شده چیف، به صورت معلق در فضا به طرف سیاره ای مرموز حرکت می کند. O'Connor همچنین اشاره کرد: "خیلی چیزها در این فاصله تغییر کرده است."

به گفته Phil Spencer از مایکروسافت، Halo 4 علاوه بر اینکه افراد جدیدی را جذب می کند، به چیزهایی که طرفداران بازی عاشقش هستند نیز وفادار خواهد بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fratos and TCSCELL
O'Connor همچنین اشاره کرد: "خیلی چیزها در این فاصله تغییر کرده است."
مگه این بیچاره چند سال خوابیده بوده که تو این مدت خیلی چیزها تغییر کرده!؟:دی
بعد حالا مثلا چه چیزی میتونه تو یه سفینه ی متروکه که یه نفر جاندار زنده بیشتر توش نیست که اونم تمام مدت خواب بوده تغییر کنه!؟:-/
حرفاش خیلی مرموزه!!

ماجراهایی پشت این ظاهر جدید قرار دارد. در واقع دلایل به خصوصی وجود دارد که چرا او به این شکل درآمده و همینطور چرا برخی خصوصیت های رفتاریش تغییر کرده.

دوستان مگه چه فرقی با قبلش کرده که اینجوری میگه ؟؟؟؟ ( من نسخه های قبلیه این halo رو بازی نکردم)

مگه این بیچاره چند سال خوابیده بوده که تو این مدت خیلی چیزها تغییر کرده!؟:دی
بعد حالا مثلا چه چیزی میتونه تو یه سفینه ی متروکه که یه نفر جاندار زنده بیشتر توش نیست که اونم تمام مدت خواب بوده تغییر کنه!؟:-/
حرفاش خیلی مرموزه!!
خب رفت تو Cryo Sleep ! تا ابد هم میتونست بمونه تو Cryo Sleep ! :دی احتمالا یه 10 سالی خواب بوده :دی
به گفته Phil Spencer از مایکروسافت، Halo 4 علاوه بر اینکه افراد جدیدی را جذب می کند، به چیزهایی که طرفداران بازی عاشقش هستند نیز وفادار خواهد بود.
استقبال می کنم شدید :دی

این چیزی که ما از تیزر دیدیم به نظر من جو بازی به سمت تاریک تر شدن کشیده میشه..

دوستان مگه چه فرقی با قبلش کرده که اینجوری میگه ؟؟؟؟ ( من نسخه های قبلیه این halo رو بازی نکردم)

مو های سرش ریخته ، چاق هم شده..:d

البته همیشه در دنیای گیم وقتی تعداد نسخه های یه بازی زیاد بشه، یه کمی کار از دست Developer حارج میشه و کیفیت کار پایین میاد، ولی از مجموعه اخبار و چیز-میز هایی که از این 343 راجع به Halo 4 توی اینترنت پخش میشه، به نظر میاد که کارشون رو بلدند و کله شون کار می کنه.

توی همین خبر هم طرف بدون این که هیچ اسپویلری از داستان بده، داره به خواننده القا می کنه که نگران نباشید، ما به داستان مسلط هستیم.

جانشین Bungie شدن کار آسونی نیست، ولی من شخصا به Halo 4 خیلی امیدوارم...
dq.gif

چه تغییری مگه ما قبلا قیافشو دیدیم که الان تغییرشو بفهمیم باو یه زره جدید خریده همین
همین هلمت و آرمور جدید کلی سوالات به جا میذاره.
پ.ن: کلا خیلی به Halo4 امید دارم.

نکته اینجاست ، اگر (زمان و مکان ) تریلر ، جایی باشه که پایان Legendary هیلو 3 اتفاق میفته ، و زره ـش تغییر کرده باشه ، سوتی بزرگی دادن :| مگر اینکه توی اون سفینه فضایی کارخونه زره و هملت سازی باشه :دی !

رامونا خانوم اینا
Halo 4 مدتی بعد از پایان Halo 3 شروع می شود
میدونی اینا یعنی چی؟:دی توی این مدت میتونه خیلی اتفاقا بیفته.

پ.ن:من 2 روز رفتم قزوین وقتی برگشتم دیدم تهران عوض شده بود و بقال محلمون مرده بود:دی

نکته اینجاست ، اگر (زمان و مکان ) تریلر ، جایی باشه که پایان Legendary هیلو 3 اتفاق میفته ، و زره ـش تغییر کرده باشه ، سوتی بزرگی دادن :| مگر اینکه توی اون سفینه فضایی کارخونه زره و هملت سازی باشه :دی !
آخه موضوع اینه که این مدت میتونه یک ساعت باشه، میتونه هم یک قرن باشه:دی پس معلوم نیست چه مدت این تو بوده. البته نمیدونم از کجا زره اش تغییر کرده اون تو، چون سفینه از همون اولش هم داغون شده بود:دی
هرچند به جای تغییر، به نظر می رسه یه تیکه هایی از زره اش کم شده، ولی خُب کلا خوشتیپ تر از قبله به نظر من:دی

آخه موضوع اینه که این مدت میتونه یک ساعت باشه، میتونه هم یک قرن باشه:دی پس معلوم نیست چه مدت این تو بوده. البته نمیدونم از کجا زره اش تغییر کرده اون تو، چون سفینه از همون اولش هم داغون شده بود:دی
هرچند به جای تغییر، به نظر می رسه یه تیکه هایی از زره اش کم شده، ولی خُب کلا خوشتیپ تر از قبله به نظر من:دی
چیف همون چیفه، فقط پالونش عوض شده:دی
پ.ن: اصلا مهم نیست این چیزا، ای کاش بشه کاستوم آرمور بشه، مث ریچ

uylstysskecaq4c2htsa.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
البته تغییراتی که تو ریچ نسبت به سه گانه ایجاد شد واقعا عالی بود چون هیلو بازی Flexibleـی هست و تغییراتِ اینجوری خیلی خوب روش جواب میده به شرطی که به هسته اصلی ضربه نخوره.

این همه تغییر رو در CG در سطح چند ثانیه فهمیدن؟ که نصفشم مسترچیف یه پاش رو هوا بود؟ :دی.

بعدش این تو خواب چه تغییری کرده؟ :-". شاید خواب گردی داره رئیس؟ :دی.

به هر حال ببینیم برامون چه خوابی دیدن فعلا Halo CE رو بدن :x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or