30 تصوير جديد از Crysis Multiplayer Beta

این تصاویر نا امید کنندست:(
اگه بخواد نسخه اصلی هم به همین شکل باشه که هیچی...
به نظر من مولتی پلیر Halo 3 گرافیک بهتری از اینی که اینجا از Crysis Multiplayer میبینم داره!!!

آخرین ویرایش:
اين تصاوير با تصاوير قبلي خيلي متفاوت هست وكلا كيفيت پاييني داره .

حالا يكي از كساني كه بازي را دانلود كرده با اين يك سيستم بسيار قوي تستش كرده كه ميگه بازي در اخرين تنظيمات گرافيك ولي بدون aa دوربر 60 تا 70 فريم ميده ولي با 8xaa فريم پايين 30 .
و همينطور كه در تصوير 19 ميبينيد تمام تنظيمات در high هست .
كه چندتا تصوير هم از بازي گذاشته .
كه با چنين سيستمي و چنين گرافيكي نااميد كننده هست همون تصاويري كه بالا ميبينيد .

با اين حال بسيار نااميد كننده هست اون انتظاراتي كه از بازي ميرفت .
Q6600 @ 3ghz (atm)
8800 Ultra @ stock

1280 x 1024, High settings, no AA

around 60-70fps

with 8xAA goes down to around 30 fps.

اين هم لينك فروم:
http://forums.hexus.net/showthread.php?t=118390

آخرین ویرایش:
این تصاویرت مشکلی ندارن؟؟؟تصویر یازدهم از بالا انگار کارتونه تا بازی!!!:laughing:
همین تاپیک بقلی دو تا تصویر گذاشته گرافیکش خیلی از اینا بیشتره!!!;)

والا نمیدونم چی بگم! این تصاویر انگار روی Low Quality گزاشته شده! اگه قرار باشه این تصاویر در بهترین حالت گرافیکی گرفته شده باشن که خیلی ضد حاله! اون ترایلر های E3 کجا اینا کجا!

باز دوباره دو دشمن اصلی پی سی:)
trancearena و Gartall
واقعا من نمیدونم چرا این تصاویر به نظرتون بی گرافیک هست؟
حالا کلا از روی عکس اونم از نوع بتا قضاوت نمیکنن ولی همینا هم خیلی polygon و دیتیل دارن!

trancearena و Gartall
حالا کلا از روی عکس اونم از نوع بتا قضاوت نمیکنن ولی همینا هم خیلی polygon و دیتیل دارن!

دیگه .. بر و بچز Multi نزدند .. :biggrin1:
وقت Multi همه چیز تا خرخره باید بیاد پایین .. یک سری ببینند ملت چجوری Quake3 مبزنند
یک سری دیوار صاف و صورتی .. یک موجود خوشحال سبز به عنوان حریف .. یک سری آیکون در حد ویندوز 98 هم به عنوان اسلحه ها !
اصلا اه اه PC خیلی بده .. خیلی وقته مرده .

trancearena و Gartall

حالا ميدوني چيه شما كه به من ميگيد دشمن pc واقعا جالبه .
چراش را بگم ميفهمي همين امروز با اجازه شما يك ميليون هشتصد و چهل و هفت هزار تومان يه pc خريدم و قبلي فروختم . ديگه همه چي اخرش .
حالا با اجازه دوباره فقط به خاطر crysis اين كار را كردم . ولي الان دارم اين تصاوير ميبينم وحشت دلم را پر كرده واقعا با تصاوير گذشته بسيار متفاوت هست .
حالا براي من بايد يه حقي بدي :cool:
بهتره خودت يه مقايسه كني يا من تصاوير گذشته بزارم تا همه ببينن .
همون تصاويري كه چند وقت پيش گذاشته شده بود و با تصاوير واقعي از طبيعت مقايسه ميشد !
كه واقعا هم فابل مقايسه بود هنوز هم تصاوير را دارم اگه طالبش باشيد .
حالا به نظرت اين تصاوير را ميشه با واقعيت مقايسه كرد ؟!
حالا اينم بدون كه من ديگه xbox360 ندارم .

گرافیک عکس ها از اون دمو های قدیمی به مراتب پایینتره و در بعضی عکس ها هم jaggie زیادی وجود داره. ولی این نمی تونه چیزی رو ثابت کنه چون اول اینکه این دمو beta هست نه دموی ورژن کامل بازی! در ثانی بخش multiplayer بازی ها همیشه گرافیک و تکسچر های پایین تری نسبت به single player داره چون در مولتی سرعت مهمه نه گرافیک.

و البته هنوزم مقایسه کردن این بازی با بازی ای مثل halo3 از نظر گرافیکی مسخرس!

باز دوباره دو دشمن اصلی پی سی
trancearena و Gartall
در مورد من سخت در اشتباهی!
اتفاقآ من ارادت خاصی به موس و کیبرد دارم :love:
فکر هم نکنم کسی مثل من از Crysis ترایلر و عکس داشته باشه! (حدود سه چار گیگی میشه :biggrin1: )دلیلشم فقط عشق و علاقم به FPS و گرافیگ توی بازیس (تازه من بخاطر این بازی آماده شده بودم یه حالی به سیستمم بدم.
من کی گفتم این تصاویر بی گرافیک؟ منظورم اینه که با اون ترایلر های قبلی خیلی متفاوت!
من خودم هم اتفاقا همین نظرو دارم.

و البته هنوزم مقایسه کردن این بازی با بازی ای مثل halo3 از نظر گرافیکی مسخرس!
بله با اون Crysisی که تو E3 بود واقعآ مقایسشون مسخرس!
من گفتم با این تصاویری که اینجاست!
و مطمئن هم هستم که بازی اصلی همونیه که تو ترایلر ها دیدم.
والا نمیدونم چی بگم! این تصاویر انگار روی Low Quality گزاشته شده! اگه قرار باشه این تصاویر در بهترین حالت گرافیکی گرفته شده باشن که خیلی ضد حاله! اون ترایلر های E3 کجا اینا کجا!

اگه گرافیک نهایی این بازی عین همین تصاویر باشه فکر کنم نیازی نباشه که کارت گرافیک و سی پی یو و رمهای pc رو ارتقا داد؟با pc متوسط هم می شه بازی کرد و دیگه نیازی نیست pc رو high end کنیم یا pc تاپ بخریم.مگر اینکه نسخه نهایی بازی تغییر کنه؟؟؟ اون همه برای این بازی تبلیغات شد که گرافیک انچنانی داره حا لا اگه این جوری از اب در بیاد..................؟:-"شاید بهتره باشه منتظر نسخه نهایی بازی باشیم و بعدا قضاوت کنیم ؟اگه جایی اشتباهی رخ داده عذر می خوام.با سپاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or