3.60 M33 for PSP Slim بزودی.

Allurea

کاربر سایت
در حالی که مدت زمان زیادی از عرضه psp slim به بازار های جهانی نگذشته تیم M33 اعلام کرد که custom firmware برای firmware 3.60 موجود بر روی psp slim بزودی عرضه میشه.
مثل اینکه سونی کلا بیخیال psp شده و رو امنیت psp وقتی نمیزاره.
بزودی اینcustom firmware را میتوانید دریافت کنید.

خوب اول سلام , با تشکر از شما
دوماً من اينجا تغييرات Firmware جديد رو با عکس و توضيح براتون ميزارم

سوماً List تغييرات اعمال شده در PSP و خود فريمور

PHP:
Firmware 3.60 Changes

UMD Cache
USB Charge
Connected Display Setting

رابعاً عکس از خود Firmware

img_0616.jpg

خامساً اين تغيير جديد برای اجرای سريع تر بازيها و Load سريعترشون کاربرد داره
اينجوری که گفته شده توی سخت افزار Redesign شده PSP يک RAM مخفی ديگه به کار گرفته شده

img_0621.jpg

ثالثاً :biggrin1: اين هم که برای Charge کردن Console هست توسط کابل USB و اتصال به کامپيوتر که کلاً خيلی کاربرد هم داره!

img_0624.jpg

اين هم اصل کاری و Menu ــی که برای اتصال به use , TV ميشه

img_0626.jpg

و خوب اين هم توی اين هست که به شما امکان اين رو ميده که تنظيمات دلخواهتون رو اعمال و ايجاد کنيد ديگه

img_0628.jpg

مثلاً شما ميتونيد حالات های مختلف رو در نظر بگيريد وقتی رو TV ها با Resoulution های مختلف داريد بازی ميکنيد تنظيم تصوير رو به صورت دلخواه خودتون نيز هم در بياريد
ميتونيد از Screen Saver استفاده کنيد و تنظيمات مربوطش رو انجام بديد ، فيلم هارو از روی UMD Movie ببينيد و ضمناً گفته شده که تصاوير روی 480x272 Render ميشه که اين قضيه واضح هست چون Support خروجی و Output Vdeo ش اينجوری بيده

و خلاصه در نهايت هم با توجه به اينکه PSP Slim به بازار اومده و Firmware ش هم و هک شده باشه و بعضی از بچه ها هم يه جورايی دو دل باشن که بگيرنش يا نه فکر کردم که لازمه اين رو هم بنويسم جهت اگاهی دوستان ;)

That Set

موفق باشيم

آخرین ویرایش:
سلام
PSP Slim رو Dark Alex هک نکرده و گروه جديدی روسی که جايگزينش شده يعنی M33 هک کرده

فکر کنم باید اسم Dark_Alex رو به عنوان سریع ترین هکر تاریخ تو کتاب رکوردهای گینس ثبت کنن...
واقعا خیلی زود هک شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or