3 + 10 عدد بازی PS3

Ahd12066

عضو جدید
Rating - 100%
44   0   0
سلام، 3 عدد بازی جدید و 10 عدد بازی قدیمی تر PS3 به شرح زیر به فروش می رسد :

بازی های جدید شامل :

1- Ratchet & Clank: All 4 One _ Special Edition _____ ریجن 2 _____ 40000 تومان ( کد آنلاین استفاده شده و قاب بازی به صورت 3D طراحی شده است . ) فروخته شد .

2- Resistance 3 _ Special Edition _____ ریجن 2 _____ 40000 تومان ( کد آنلاین استفاده شده و قاب بازی به صورت کائوچویی می باشد . دیسک بازی هم به صورت صفحه های قدیمی طراحی شده است . ) فروخته شد .

3- NCIS _____ ریجن 3 _____ 25000 تومان ( بازی کمتر از 1 هفته است که وارد ایران شده و در روز شنبه 90/08/14 به قیمت 75000 تومان خریداری شده است . بازی در سبک معمایی- کارآگاهی است که برگرفته از سریالی به همین نام می باشد . قسمتی از داستان بازی در ایران می گذرد . )

بازی های قدیمی تر شامل :

1- Hasbro Family Game Night 3 _____ ریجن 2 _____ 15000 تومان ( این بازی شامل 5 بازی تخته ای و محصول مشترک EA و Hasbro می باشد و طبق اطلاع بنده تنها نسخه موجود در ایران نزد من است ! )

2- WRC: FIA World Rally Championship _____ ریجن 2 _____ 15000 تومان ( این بازی رسمی مسابقات رالی جهانی است که فقط در اروپا و ریجن 2 انتشار می یابد . )

3- Ratchet & Clank: A Crack in Time _____ ریجن 3 _____ 20000 تومان ( نیازی به معرفی هست ؟! ) فروخته شد .

4- Two Worlds II _____ ریجن 2 _____ 15000 تومان ( این بازی Role-Playing است و باز هم طبق اطلاع بنده تنها نسخه موجود در ایران می باشد . ) فروخته شد .

5- Time Crisis: Razing Storm _____ ریجن 2 _____ 30000 تومان ( بازی Move-Compatible و شامل 3 بازی Deadstorm Pirates , Razing Storm و Time crisis 4: Arcade Version است . ) فروخته شد .

6- Resistance 2 _____ ریجن 1 _____ 20000 تومان ( بدون شرح !!! ) فروخته شد .

7- Top Spin 4 _____ ریجن 3 _____ 20000 تومان ( بهترین بازی تنیس این نسل ) فروخته شد .

8- Sonic's Ultimate Genesis Collection _____ ریجن 1 _____ 25000 تومان ( شامل 40 عدد از بازی های قدیمی کنسول Genesis که در ایران به نام SEGA شناخته می شد . ) فروخته شد .

9- Dark Void _____ ریجن 3 _____ 15000 تومان ( بازی اکشن سوم شخص کمپانی Capcom )

10- Rogue Warrior _____ ریجن 3 _____ 15000 تومان ( بازی تیراندازی اول شخص کمپانی Bethesda )

11- Bad Company _____ ریجن 3 _____ 15000 تومان ( اولین نسخه Bad Company برای کنسول های نسل حاضر ) فروخته شد .

12- Dead to Rights: Retribution _____ ریجن 3 _____ 15000 تومان ( بازی اکشن سوم شخص کمپانی Namco )

نکات مهم :

1- تمام بازی ها شامل دیسک بازی ، دفترچه و قاب کاملا سالم می باشد .

2- تحویل بازی ها در تهران به صورت حضوری ( میرداماد، میدان مادر ) و یا با پیک و برای شهرستان با پست پیشتاز می باشد .

3- بدیهی است که هزینه پست و پیک با خریدار محترم می باشد .

4- با توجه به بدقولی دوستان در گذشته ، تا زمان واریز وجه و اطمینان کامل قول هیچ بازی به کسی داده نمی شود .

5- در صورت تمایل به خرید پیغام خصوصی بدهید تا شماره تماس در اختیار شما گذاشته شود .

Attachments

• IMG_0021.jpg
    IMG_0021.jpg
    96.1 KB · مشاهده: 205
آخرین ویرایش:
all4one رو میخوام ولی نه اون قیمتی که گزاشتی چون باید یه پولم بدیم کدش رو از استور بخریم هم قیمت آکبندش تموم میشه قیمتشو آوردی پایین من میخرم ازت

عزیز شما تهرونی؟

سلام بله من تهرانم ( توی نکات مهم !!!! نوشته بودم )

---------- نوشته در 03:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 PM ارسال شده بود ----------

all4one رو میخوام ولی نه اون قیمتی که گزاشتی چون باید یه پولم بدیم کدش رو از استور بخریم هم قیمت آکبندش تموم میشه قیمتشو آوردی پایین من میخرم ازت

دوست عزیز اولا که شما بررسی کنید که آکبندش چنده بعد بفرمایید، من 2 هفته پیش 85 خریدم و الانم فکر نمی کنم که کمتر از 75 باشه
راجع به کد هم شما درست می فرمایید ولی 2 نکته :
1- این بازی Special Edition هست که فقط روزهای اول موجوده و الان دیگه نیست پس این به اون در :d
2- کد بازی فقط برای 2 تا از Trophy های بازی لازم است .

آخرین مطلب این که از اعضای تحریریه سایت با همین قیمت بازی رو میخواستن که دیروز قرار بود بیان بگیرن ولی تو پیچ گیر کردن !!!!!

---------- نوشته در 03:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

عزیز شما میتونی بیای مترو توپخونه؟

نه متاسفانه، تحویل به صورت حضوری فقط میرداماد ( میرداماد هم مترو داره ها ! )

---------- نوشته در 04:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

Resistance 3 فروخته شد .

---------- نوشته در 05:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:13 PM ارسال شده بود ----------

Sonic's Ultimate Genesis Collection , Time Crisis: Razing Storm فروخته شد .

آخرین ویرایش:
پست اول ویرایش شد .

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

دو بازی به لیست اضافه شد .

---------- نوشته 09-11-2011 در 12:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 08-11-2011 در 10:55 PM ارسال شده بود ----------

Ratchet & Clank: All 4 One فروخته شد .

Resistance 2 و Bad Company فروخته شد .

---------- نوشته در 04:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:47 PM ارسال شده بود ----------

6 بازی باقیمانده به پایین ترین قیمت ممکن ( 15000 تومان ) به فروش می رسد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or