3 روز تا عرضه عنوان جدید جنگ جهانی دوم Activision...!

rezaigi2004

کاربر سایت
History Channel Battle For the Pacific نام عنوان گمشده کمپانی عظیم Activision میباشد که در عین ناباوری نه تریلر و نه تصویری از این عنوان در دست هست و تنها BOX SHOT رسمی آن در زیر دیده میشود این بازی در سبک Historic First-Person Shooter برای PC و PS2 و PS3 و WII و X360 عرضه خواهد که که نسخه PS3 این عنوان به احتمال قوی تا فبریه سال 2008 با تاخیر مواجه خواهد بود منتظر این 3 روز طلایی میمانیم!!!

942745_94894_front.jpg

این History Channel همون نیست که Civil War رو زده بود ؟؟؟ اخه یه چیزایی به این اسم یادمه!!!

اونم بی سرو صدا اومد خیلی هم مسخره بود حالا خداکنه این یکی خوب باشه

چند هفته ي پيش براي جمع آوري اطلاعات اين بازي کل نت رو زير و رو کردم.
اين بازي که توسط استوديوي Cauldron HQ(سازنده ي Soldier of Fortune: Payback) ساخته شده و ناشر آن Activision Value مي باشد در October امسال کليد خورد و اکنون براي PC و کنسول هاي Xbox 360 ، PS3 ، PS2 و Wii منتشر شده که نسخه ي PC هم اکنون با حجم 1.45 گيگابايت در بازار موجود مي باشد.
تنها تريلر بازي رو هم با حجم 11 مگابايت ميتوانيد از اين لينک دانلود کنيد.
تصاويري از بازي :

گرافيک بازي هم خوب به نظر ميرسه.
ولي شنيدم صداگذاري بازي مزخرفه...
بازي معمولي و مبتدي بنظر ميرسه ولي براي سرگرمي خوب بايد باشه.

موفق باشيد​

یه بازی اومد یهو Civil War که بازی بسیار مزخرفی بود. یکی از بدترین FPS ]ای تاریخ که ظاهر شدن تو این رتبه خودش یه هنره.................
تا ببینیم Battle For Pacific چه هنری میکنه.......................
من که فکر نکنم بازی خوب باشه............................................................
من که حالم بهم میخوره.
کسی از دوستان ازش عکس نداره ببینیم گرافیکش چطوره.
Civil War که تو PS2 اومد علاوه بر اینکه یه بازی در سبک جنگن تاریخی بود شما رو به سفر در گذشته ها میبرد . یه جایی تو سال 2001 که تازه PS2 میبرد! .گرافیکش در این حد معجزه بود !
ادم یاد بازی های اون موقع میفته حالش بد میشه.......................

یه بازی اومد یهو Civil War که بازی بسیار مزخرفی بود. یکی از بدترین FPS ]ای تاریخ که ظاهر شدن تو این رتبه خودش یه هنره.................
تا ببینیم Battle For Pacific چه هنری میکنه.......................
من که فکر نکنم بازی خوب باشه............................................................
من که حالم بهم میخوره.
کسی از دوستان ازش عکس نداره ببینیم گرافیکش چطوره.
Civil War که تو PS2 اومد علاوه بر اینکه یه بازی در سبک جنگن تاریخی بود شما رو به سفر در کذشته ها میبرد . یه جایی تو سال 2001 که تازه PS2 اومده بود .گرافیکش در این حد معجزه بود !
ادم یاد بازی های اون موقع میفته حالش بد میشه.......................

فکر کنم حدود یک هفته میشه لینک دانلود این بازی پخش شده
ولی چون استقبالی نشده فروشنده ها هم کمتر به این بازی توجه کردن
به نظر نمیاد بازی خوبی باشه . البته بعد از عرضه cod5 دیگه برو بچس کمتر طرف بازی های دیگه میرن

به نظر بازی خوبی میاد من کلا با هر چی راجع به WWII باشه حال میکنم(میخواستم این حرفو تو تاپیک COD5 بزنم دیدم همه با جنگ جهانی مخالفن و احتمال کتک خوردنم بیش از 90 درصده:biggrin1:)

اينجوري خوبه اگه بازيت چرته سرمايتو رو تبليغ تزار كار اشتباه kane&lynch: deadmanچون اينجوري هيچ توقعي از بازيت نميره.
استاد بزرگ manix.:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or