2Moons --- یه بازی شبیه WoW ولی مجانی - فوق العاده !!!

آقایون لطفا کل مطلب رو بخونین . :love:

دوستان اول شما رو دعوت به دیدن 2 تا فیلم از بازی می کنم . برای دیدن فیلم ها کمی شکیبا باشید .

خوب من فکر میکنم که خوشتون اومد حالا چند تا عکس از ساختن Hero نشونتون می دم . برای دیدن عکس ها بر روی اسم ها کلیک کنید .

اگه خوشتون اومد بازی رو دانلود کنید و در سایت بازی عضو شوید تا باهم ساعات خوبی داشته باشیم .
این رو هم بگم خود من بازی می کنم این بازی رو و می خوام یه Guild بسازم و فقط ایرانیا رو جمع کنم .

آموزش دانلود : مرحله اول - مرحله دوم - مرحله سوم

دوستان اینم اطلاعات کامل .
بعد از دانلود بازی و عضویت در سایت برای ساختن Hero حتما با آی دی زیر که خود من هستم
مشورت کنید تا در همون سروری که ما هستیم شما ها هم بازی کینن. تا همه با هم باشیم .
برای انتخاب سرور بازی سرور اولی از بالا رو انتخاب کنید .

ID Yahoo = Iran_AchilleS

آخرین ویرایش:
Ram = 256 or High
Grafik Kart = 64 or High
CPU = 2 or High
Pentium = 3 or High
سلام

Grafik Kart = Graphic Card

CPU = 2 or High و Pentium = 3 or High این دو که یکی هستش. Pentium ماله شرکت Intel و اون یکی رو هم CPU = 2 or High بهتره اول بدونی چیه بعد بیای بنویسی ...

در ضمن latency مون باهاش چنده ؟؟ با یه ADSL 128 ...

در ضمن شما فرمودین ADSL باشه هر چی باشه فرقی نمی کنه . مثلا من به یه ADSL 64 هم می تونم بازی کنم ؟؟ Latency با ADSL 64 چنده ؟؟ ( دارم سعی می کنم مثل خودت سوال بکنم ). خوشحال میشم یه عکس از Latency این بازی برام بندازی تا ببینم.

تعداد یوزر ها ؟

تعداد Realmها ؟

Server EU داره یا EU /US ?

نهایت لول ؟

مدت زمان رسیدن به بالاترین لول ؟

Add on مناسب ؟

تعداد Q های در آن واحد Active ?

( اینم بگم که قرار نیست هر بازی مجانی باشه و شبیه WoW هم باشه ، که در این مورد اخرش هم شک دارم، و UI شبیه WOW باشه، بگیم به به به به . هیچ بازی شبیه WoW نمیشه. چون تکه. در ضمن من خودم هنوز توی WoW یه Noob اساسی هستم . ولی جدا بازی WoW معرکس )

سلام

Grafik Kart = Graphic Card

CPU = 2 or High و Pentium = 3 or High این دو که یکی هستش. Pentium ماله شرکت Intel و اون یکی رو هم CPU = 2 or High بهتره اول بدونی چیه بعد بیای بنویسی ...

در ضمن latency مون باهاش چنده ؟؟ با یه ADSL 128 ...

در ضمن شما فرمودین ADSL باشه هر چی باشه فرقی نمی کنه . مثلا من به یه ADSL 64 هم می تونم بازی کنم ؟؟ Latency با ADSL 64 چنده ؟؟ ( دارم سعی می کنم مثل خودت سوال بکنم ). خوشحال میشم یه عکس از Latency این بازی برام بندازی تا ببینم.

تعداد یوزر ها ؟

تعداد Realmها ؟

نهایت لول ؟

Add on مناسب ؟

( اینم بگم که قرار نیست هر بازی مجانی باشه و شبیه WoW هم باشه ، که در این مورد اخرش هم شک دارم، و UI شبیه WOW باشه، بگیم به به به به . هیچ بازی شبیه WoW نمیشه. چون تکه. در ضمن من خودم هنوز توی WoW یه Noob اساسی هستم . ولی جدا بازی WoW معرکس )

دوست عزیز تمام صحبتاش درسته .
متاسفانه من اون قدر اطلاعات رو ندارم که جواب بدم .
چون از کسی تا به حال نپرسیدم .
دوست عزیز راست می گه WoW معرکه است ولی اگه کسی نخواد بابت بازی پول بده به نظر من بهترین گذینه همینه .

تعداد یوزر ها ؟

تعداد Realmها ؟

نهایت لول ؟

Add on مناسب ؟

زمانی که بازی می کردم Latency حدود 800 ms بود. ( ADSL 128/128 )
یوزرهاش به اندازه کافی زیاد هستند. (بری تو شهراش خیلی را می بینی که مغازه زدند !)
خیلی وقت پیش یه محدودیت هایی برای سرور گذاشته بود که دقیق یادم نیست.(فکر کنم قراره برای اروپایی ها یه بازی جدا بسازند) ولی فکر کنم ما بتونیم بازی کنیم.
حدود 160 باید باشه ... تو یه Forum خوندم یه دختره لولش 151 شده بود
مدت زمان رسیدن به بالاترین لول هم بستگی به خودت داره که چقدر بازی کنی و چقدر جک و جونور بکشی ! اوایل که بازی اومده بود حدود یک ماه بعد یکی لولش 70 بود ...
Add on نداره ... هرچیزی قرار باشه اضافه بشه با آپدیت اضافه میشه (در زمان مشخص) همچنین یک سری ایتم پولی هم هست که میشه خریدشون

مجانیه مجانی هم نیست از طریق فروش ایتم های پولی پول درمیارند! (شاید الان تبلیغات هم گذاشته باشند)
UI خیلی از MMO ها شبیه هم هست !
سرور خصوصی خوب برای WoW معمولیش سراغ داری؟
می خواستم ببینم چطوریه این همه ازش تعریف میشه:cheesygri
-------------------------------------------
اگه کسی از PvE (کشتن جک و جونور !) خوشش میاد این بازی خوبیه !
PvP هم بد نیست.
یک سیستم ماهی گیری هم داره که برای استراحت و پول در آوردن بد نیست.
موقع ورود به غار ها و ... هم مواظب PKer ها باشید ! :twisted:
زندان هم داره که PKer های سابقه دار (!) میرند اونجا

سلام

زمانی که بازی می کردم Latency حدود 800 ms بود. ( ADSL 128/128 )

خب این Latency که میشه گفت افتضاحه. ارزو بر دلمون موند یه Latency خوب داشتیم می شدیم Tank و میرفتیم WoW می ترکوندیم. چون به خاطر latency بالای ما، اصولا نمیشه ما ها Tank بشیم چون شدیدا نیاز به Latency خوب داریم برا Tank شدن. من الان تو WoW، Latency من میانگین 250-300 کلا ناراضیم. ولی میشه بازی کرد و مشکلی اصلا نداریم. ولی ارزو بر جوانان عیب نیست .

یوزرهاش به اندازه کافی زیاد هستند. (بری تو شهراش خیلی را می بینی که مغازه زدند !)

شما کی بازی کردی ؟؟... اینم بگم که توی شهرهای اصلی اصولا یوزر زیاده . مثلا توی Orgrimar اگه بری تازه اونم تو Realm، Auchindoun می بینی که وحشتناک ادم ریخته اونجا. همه هم که لول ها 70 تا خر خر هم پر .. وحشتناکه ...

خیلی وقت پیش یه محدودیت هایی برای سرور گذاشته بود که دقیق یادم نیست.(فکر کنم قراره برای اروپایی ها یه بازی جدا بسازند) ولی فکر کنم ما بتونیم بازی کنیم.

ممنون . یعنی توی EU مشکلی از بازی نداریم ؟؟
مدت زمان رسیدن به بالاترین لول هم بستگی به خودت داره که چقدر بازی کنی و چقدر جک و جونور بکشی ! اوایل که بازی اومده بود حدود یک ماه بعد یکی لولش 70 بود ...

یکی رو دیدم که GW رو در عرض 3.5 ساعت لولش رو کرده بود 20. عکس رو از توی Firend های Xfire من می تونین ببینین. ماله هلنده این بابا. کلن من تنها کسی رو که دیدم رو دست پارسیا زده روی GW این باباس.

سرور خصوصی خوب برای WoW معمولیش سراغ داری؟
می خواستم ببینم چطوریه این همه ازش تعریف میشه:cheesygri

از یاسر ( Unholy ) می پرسم بهت خبر می دم. ( توی PM ) .من شارژ اول یک ماهم Freeـم تموم شده. ولی Game Card هم دارم الان ولی فعلا Add نکردم. یه 1 هفته ای به خودم توی WoW مرخصی دادم .

ا اوریل Free ـم تموم شد. تا 7-8 فعلا در مرخصی از WoW به سر می برم. بعد Game Cardـم رو Add می کنم که باز دو ما بیفتم روش.

-------------------------------------------

یک سیستم ماهی گیری هم داره که برای استراحت و پول در آوردن بد نیست.

مثل WoW. خب این موردش چه جوریه ؟؟

خوب چوب ماهیگیری داره , اسکیل مربوطه داره و... جایی هم که آب باشه میشه ماهی , انگشتر و... گرفت ولی در لول های بالا زیاد کاربرد نداره از بس که درگیر لول گرفتن میشی !

دوست من شما هنوز هم بازی می کنین ؟ اگه بازی می کنین لطفا مشخصاتتون رو بدین ؟

خوب نگاه کنید وقتی WOW بازی میکنید پول میدید در ازاش حال میکنید خیلی هم زیاد بعد از WOW هم Guild wars رو قبول دارم که پولی نیست حالا کسی بازی کرده میتونه بگه چجوریه
شما کی بازی کردی ؟؟... اینم بگم که توی شهرهای اصلی اصولا یوزر زیاده . مثلا توی Orgrimar اگه بری تازه اونم تو Realm، Auchindoun می بینی که وحشتناک ادم ریخته اونجا. همه هم که لول ها 70 تا خر خر هم پر .. وحشتناکه ...
اینو 100% قبول دارم raid هارو ندیدید من دیدم 60 تا t6 full میدونی یعنی چی:دی

خوب نگاه کنید وقتی WOW بازی میکنید پول میدید در ازاش حال میکنید خیلی هم زیاد بعد از WOW هم Guild wars رو قبول دارم که پولی نیست حالا کسی بازی کرده میتونه بگه چجوریه

اینو 100% قبول دارم raid هارو ندیدید من دیدم 60 تا t6 full میدونی یعنی چی:دی

دوست من الان تقریبا نیم ساعت پیش شدم لول 21 :p .
بازیش حرف نداره .
شما تو تمام سایت هایی که بازی های آنلاین رو برای دانلود گذاشته برین این بازی به همراه Silkroad و Archlord جز 3 بازیه پر طرفدار هستند .

من 1 ماه پیش این بازیو دانلود کرده بودم ولی نمیشد یوزر بسازی همش گیر می کرد ایمیل دادم به سایتش گفت فقط تو اروپا مثل اینکه میشد بازی کرد.بی خیالش شدم.نکنه الان درست شده؟منم می خوام یه بازی online rpg رو کامپیوتر شروع کنم نمی دونم کدومو بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or