2K Games نمایشی در E3 2013 نخواهد داشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MR.BIG BOSS

کاربر سایت
2k-logo-280x80.jpg

بازی های 2K اینبار در غرفه E3 2013 حضور ندارند ، با وجود دو تا از بزرگترین عناوین بزرگ این شرکت همچون GTA V در شهریور ماه و بازی XCOM که بزودی عرضه می شود 2K . در این مراسم حضور ندارد ، درست است که عرضه ی 2 بازی بزگ این شرکت نزدیک است ولی این کمپانی حاضراست برای تبلیغ بازیهایش بیشتر از طریق یوتوب اقدام کند تا حضور در کنفرانس و ایجاد غرفه در E3 , همچنین 2K جدیدترین اخبار این بازی ها را از یوتویب و توییتر تبلیغ می کند..
منبع

انتظارش رو نداشتم بعد از معرفی XCOM جدید بیخیال E3 بشه!
البته از نظر حضور فیزیکی و مصاحبه و ....

gta v چه ربطی به 2k داره#:-s اشتباه ترجمه کردی اون civ 5 هست یه بازیه استراتژیه

یعنی GTA V نمایشی نداره؟
تمام بازی هاش نمایش داره اما حضوری نیست!به صورت مجازی فیلم ها و معرفی ها رو توی این لینک Twitch قرار میده

---------- نوشته در 12:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:46 PM ارسال شده بود ----------

gta v چه ربطی به 2k داره#:-s اشتباه ترجمه کردی اون civ 5 هست یه بازیه استراتژیه
نه نه درسته ترجمه .......... منم تعجب کردم اما این لینک داخل منبع هستش
one of Take Two’s biggest titles hitting in September

خبر درسته لطفا دوستان اطلاعات کافی ندارن بحث نکنن خبری از راکستار و بازیاش نیست تو E3 2013 و T2 هیچ کنفرانسی تو این نمایشگاه نداره ...خیلی بد شد ..ولی عاشق این T2 و R* رم چون انقدر بزرگ هست که میگه ما احتیاج به معرفی بازیمون نداریم

راک استار مگه مال 2K نیست؟

راکستار و 2k هر دو تا زیرمجموعه Take Two Interactive ـن
پ ن : من تقلب نکردم و بی تقصیرم :d پست بالایی رو ندیدم ! برای ایجاد تفاوت این هم یه فهرست از محصولاتشون ! قدرتمند ترین کمپانی بازیساز دنیا :-o

BioShock series
Borderlands series
Bully
Civilization series
Codename Eagle series
Duke Nukem series
Grand Theft Auto series
L.A. Noire
Mafia series
Manhunt series
Max Payne series
Midnight Club series
MLB 2K series
NBA 2K series
NHL 2K series
Railroad Tycoon series
Red Dead series
Serious Sam series
Stronghold series
Tropico series
WWE 2K series
XCOM series

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون که بچه هارو آگاه کردید سواستیکا جان...خوب چه کار قشنگی کرد t2
نگاه کنین چقد این استدیو به فکر مردمه که میگه اطلاعات بازیو از طریق شبکه های بزگ مثل یوتیوب و توییتر اعلام میکنیم تا مردم هزینه نکنن برن e3 و وقتشونو بخاطر 10 دقیقه نمایش gta بزارن زنده باد t2 و rstar بخاطر این همه زحمت ....

فکر کنم اولین باری هست که 2k نمایشی واسه e3 نداره. دویت داشتم نمایش Xcom رو ببینم

Sent from my Xperia ion using Tapatalk 2

حیف شد من دوست داشتم یه نمایش نسل بعدی از Mafia III ببینم چون واقعا بهترین بازی عمرم هست ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or