2K : بازي bioshock براي ps3 عرضه نميشود

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
امروز شركت 2K Games امدن بازي bioshoock بر روي كنسول ps3 را رد كرد
در حالي كه سايت ps3fanboy خبر از امدن اين بازي بر روي ps3 داده بود اين خبر رد شد
مسولان 2K Games اعلام كردند در حال حاضر هيچ خبري ندارند
طرفداران ps3 اميدوار بودند كه اين بازي بر روي كنسولشان بياد كه اين خبر كنسل شد در ادامه
سايت video gamer اعلام ميكنه هيچ خبري از bio shock 2 نيست
در ادمه 2K Games گفت ما اهميتي به شايعات درون اينترنت و خبر گذاري ها نميدهيم
در اخر سايت video gamer اعلام ميكنه ما مطمين هستيم اين اخرين شايعه كش{rumour mill} ما در مورد اين بازي نيست اگر شما امتياز بازي رو كه ما بهش تعلق داديم ببينيد {10 /10 } متوجه حرف ما ميشويد
موفق باشيد
72qmgyw.jpg

متاسفانه بخش اخبار سايت داره با شايعات و تكذيب شايعات پر ميشه و هر روز اين انجمن كارشو بدتر از ديروز دنبال ميكنه.
به شخصه تو 2 -3 ما اخير حداقل 6-7 تاپيك در اين مورد ديدم. فكر ميكنم ديگه بايد يه رسيدگي به اين انجمن بشه. اينجوري نميشه. 20 بار ملت اومدن شايعه نوشتن بعد 2k Bostonاومده تكذيب كرده.
ps3fanboy
اصلا ميزان اعتبار منبع رو اگه بتونيد از روي كلمه Fanboy موجود در نام سايت تشخيص بديد ديگه هيج وقت نه شايعه شو مي نويسيد نه تكذيب شو !

حرف شما درست اما وقتي خود 2k Games مياد يه چيزو تكذيب كنه بايد گذاشت و با توجه به انكه بازي مطرح هم هست و معروف بايد اين كار كرد
مثل mgs4 كه يكي از بچه هاي تحريريه { اقا رضا } خبر گذاشت و يكي ديگه از بچه هاي تحريره تكذيبشو گذاشت
اگه هم مهم نبود 2k Games هيچ وقت تكذيب نميكرد

آخرین ویرایش:
متاسفانه بخش اخبار سايت داره با شايعات و تكذيب شايعات پر ميشه و هر روز اين انجمن كارشو بدتر از ديروز دنبال ميكنه.
به شخصه تو 2 -3 ما اخير حداقل 6-7 تاپيك در اين مورد ديدم. فكر ميكنم ديگه بايد يه رسيدگي به اين انجمن بشه. اينجوري نميشه. 20 بار ملت اومدن شايعه نوشتن بعد 2k Bostonاومده تكذيب كرده.

اصلا ميزان اعتبار منبع رو اگه بتونيد از روي كلمه Fanboy موجود در نام سايت تشخيص بديد ديگه هيج وقت نه شايعه شو مي نويسيد نه تكذيب شو !

با این نظرت مخالفم! به نظر من اخبار شایعه هم در حد خودشون مهم هستند! حتی اگر تکذیب شوند. به هر حال ما باید اخبار شایعه رو هم بدونیم.

با این نظرت مخالفم! به نظر من اخبار شایعه هم در حد خودشون مهم هستند! حتی اگر تکذیب شوند. به هر حال ما باید اخبار شایعه رو هم بدونیم.

دقيقاً !!
خيلی از مطالب اول به صورت شايعه میاد و بعداً تبديل به خبر رسمی میشن ، که البته به نظر من زيباترين خبرها ، خبرهای شايعه ساز هستند. البته نه خبرهای چرتی که خر ببينه خندش بگيره.

با این نظرت مخالفم! به نظر من اخبار شایعه هم در حد خودشون مهم هستند! حتی اگر تکذیب شوند. به هر حال ما باید اخبار شایعه رو هم بدونیم
ظاهرا شما اصلا نفهميد من چي گفتم و داريد از قانون حرف زدن بدون متوجه شدن پيروي ميكنيد.
منظور من اينه كه ديگه يه خبر شايعه و تكذيب رسمي شو 20 بار نميان ارسال كنن. چند ماه پيش دقيقا 2 تاپيك با همين موضوع ايجاد شد. دقيقا شايعه و سپس تكذيب رسمي.
حالا ببينيد اگه هفته ديگه باز 2 تاپيك با همين موضوع نديديد.
که البته به نظر من زيباترين خبرها ، خبرهای شايعه ساز هستند
پس شما برو همه ي شايعات بخون با خبر چيكار داري پس؟ بخش Rumor Control سايت GS جاي خوبيه. البته N4G هم در جمع آوري شايعات كمك بزرگي به صنعت بازي كرده.

اقا لطفا بيايد درباره بحث نظر بديد نه اينكه شايعه بده يا خوبه
در ضمن اگه شايعه وجود نداشته باشه سايت خبراش يك-سوم كمتر ميشه
و ميبينيد كه بيشتر شايعات درسته
پ.ن:اگه به حرف دوستمون باشه بايد هرچه زود تر همه ي روزنامه هاي ورزشي جمع بشه چون اونا هم همشون شايعه هستند

اقا لطفا بيايد درباره بحث نظر بديد نه اينكه شايعه بده يا خوبه
و ميبينيد كه بيشتر شايعات درسته
پ.ن:اگه به حرف دوستمون باشه بايد هرچه زود تر همه ي روزنامه هاي ورزشي جمع بشه چون اونا هم همشون شايعه هستند
ما هم خواستر همين هستيم.
اگه به حرف دوستمون باشه بايد هرچه زود تر همه ي روزنامه هاي ورزشي جمع بشه چون اونا هم همشون شايعه هستند
شما اگر روزنامه ورزشي رو بازي اينجا مقايسه ميكني پس جاي هيچ صحبتي رو باقي نميذاري.
شما برو شايعه بخون خوشحال شو!:)

اين دوستمون حق داره ديگه (BlackcatS)
يه بار نشد ما بياييم تو اخبار اين سايت تايپي درباره ي اومدن Bioshock نبينيم
يه روز ميگن مياد فردا ميگن نمياد:laughing:
چطور هيچ كس نبايد درباره ي Mgs تايپ بيخودي بده ولي واسه Bioshock ......
يه كلام ختم كلام:Bioshock عمرا واسه Ps3 بياد:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or