25 دلیل روشن برای انجام بازی Gt5

rezaigi2004

کاربر سایت
25 دلیل روشن برای انجام بازی GT5

- گرافیک بازی High Definition
- صدای فراگیر و عالی High Quality Surround sound
- وجود اتومبیل های عجیب و جدید از Ferrari
- سیستم Dynamic weather در طول مسابقه
- استفاده از نام بسیاری رانندگان معروف دنیا
- وجود تمامی ترک های قبلی سری Gran Turismo در بازی جدید
- تمامی اتومبیل ها و ترک بندی ها و شرایط آن ها طبق لیسانس کارشناسان برگذار شده
- 16 اتومبیل در مسابقه و امکان بازی 12 نفر در حالت multiplayer
- سازگاری کامل wheels (وسیله کنترل فرمان ) کنسول PS2 با این سری
- شما باید برای انجام بازی از فن های سری GT باشید!
- واکنش تماشاچیان اطراف Race
- برنامه ریزی و توابع کامل برای بخش online با برنامه ریزی دقیق
- 4 حالت جدید دوربین به همراه In car view (دیدن کامل داخل اتومبیل)
- اضافه های physics engine با توجه به نسخه های قبل برای طراحی واقعی تر اتومبیل ها
-ثبت رتبه جهانی شما با توجه به مسابقات واقعی در دنیا به صورت آنلاین
-وجود تمامی اتومبیل های مدرن و روز کارخانه جات اتومبیل سازی معروف
-قابلیت upgrade اتومبیل ها در صورت آسیب یا سالم بودن (موتور و قدرت)
-قبل ازورود به مسابقه قابلیت tune your car with custom setups حالت تست اتومبیل برای تشخیص قدرت کششی و سرعتی

GT%20Logo%201.12.06.jpg

آخرین ویرایش:
25
- وجود تمامی ترک های قبلی سری Gran Turismo در بازی جدید

ایول .. من ترکهای GT4 رو چش بسته میرفتم .. ( اینقدر که حفظشون کرده بودم :biggrin1: )

- شما باید برای انجام بازی از فن های سری GT باشید!

100% تایید میشه .. چونکه اگه فن نباشید میشه مثله خرید GT4 بعد از GT3 که اونایی که فن نبودند فقط دیدن به چه ماشینای قشنگی داره و گذاشتنش کنار !

100% تایید میشه .. چونکه اگه فن نباشید میشه مثله خرید GT4 بعد از GT3 که اونایی که فن نبودند فقط دیدن به چه ماشینای قشنگی داره و گذاشتنش کنار !

دقیقا ! من هم واسه PS2 شماره قبلی این بازی یعنی GT4 رو گرفتم ، فقط میزاشتم رو Demo تا خودش بره و من فقط فیلم برداری می کردم !!! :laughing:

فقط به خاطر ماشین هاش بازی رو دوست دارم ولی اصلا گیم پلی خوب نیست ( شاید هم من بلد نیستم!!! ) :blushing:

رانندگی تو این بازی خیلی سخته ؛ واقعا سخته. فقط کافیه یه بار درست نپیچی ؛ توی race آخر میشی.

دقیقا ! من هم واسه PS2 شماره قبلی این بازی یعنی GT4 رو گرفتم ، فقط میزاشتم رو Demo تا خودش بره و من فقط فیلم برداری می کردم !!! :laughing:

فقط به خاطر ماشین هاش بازی رو دوست دارم ولی اصلا گیم پلی خوب نیست ( شاید هم من بلد نیستم!!! ) :blushing:

رانندگی تو این بازی خیلی سخته ؛ واقعا سخته. فقط کافیه یه بار درست نپیچی ؛ توی race آخر میشی.

خب این بازی به واقعیت نزدیکه واسه همین سخته ! یعنی بهتر از NFS نیست که با 260 تا سرعت دستی میکشی و قشنگ میپیچی ؟! ولی خب معلومه بیشتر ملت چیزه آسون دوست دارن تا سخت !

پ.ن : تازه NFS چیت میزنی نیترو خورش میکنی تمومم نمیشه کلی لذت بخشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or