25 دقيقه دموي Real Time از بازي Far Cry 2 !!

Saeed.x360

کاربر سایت
با سلام
تعجب نكنيد!! فردي ناشناس به نام Bilboa از گردهمايي محرمانه اي !! كه پشت درهاي بسته و كه اختصاص داشته به نمايش اولين دموي كاملا Real Time از بازي بسيار بزرگ FarCry 2 به طور پنهاني و كامل فيلمبرداري كرده و اون رو تو سايت تقريبا معتبر gameplanets قرار داده (مشخص هست كه با موبايلش فيلمبرداري كرده !!) .بنظر ميرسه گردهمايي شايد معرفي بازي و روند ساخت اون به ناشر اين بازي يعني گروهي فرستاده از UBI باشه.
---------------------------------------------------
تو اين دمو فردي در حال صحبت و توضيح بازي هست و تا اونجايي كه من اولهاشو نگاه ميكردم محيط اول بازي تو جنگل هست.
گرافيك هم با اين كيفيت مسخره كف آدم رو ميبره و غوغا ميكنه.بنظر ميرسه كه موتور گرافيكي بكاررفته در اين بازي همون موتورگرافيكي بازي Crysis يعني CryEngine 2 باشه.فعلا تا اطلاعات بيشتر!!!
اينم لينك تماشا :
http://gameplanets.blogspot.com/2007/10/25-minute-demo-of-far-cry-2.html تو اين لينك دو تا Video هست كه اولي يك مرحله از بازي هست كه داخل يك جنگل گرمسيري واقع در آفريقا هست و بسيار سخته تشخيص جنگلهاي طراحي شده تو اين مرحله با مراحل طراحي شده در Crysis. نكته خيلي جالب استفاده از نقشه براي پيداكردن راه ميان چمنزارها و درختهاي انبوه بود.
ويديو پاييني هم براي نشون دادن تكنيكهاي گرافيكي و فيزيكي بازي بود.مثلا تو يكي از اين تكنيكها شما بروي يك تپه و درلحظه طلوع خورشيد قرار داشتيد كه پس از مدتي خورشيد بطرز بسيار باورنكردني طلوع ميكنه بعد سريعا فاصله اي رو كه بايد غروب كنه رو طي ميكنه. تو بين اين دو لحظه سايه درختها و اشيا متناسب با زاويه خورشيد خيلي طبيعي عوش ميشد. يا مثلا به افتادن شاخ و برگهاي يك درخت هنگام شليك به اونها اشاره كرد.
دموي خيلي جالبي بود و اونايي كه توانايي دارن حتما تماشا كنن

موفق باشيد
سعيد

آخرین ویرایش:
اما قبلا من شنيده بودم اسم موتورش >> دنيا << هست ! :biggrin1:
جواد جان من تنها با ديدن نمايي كلي از گرافيك بازي مثل بافتها يا نورپردازي كه واقعا خيلي شبيه به بازي Crysis هست حدس زدم موتور گرافيكي بازي اين باشه. چون بازي Far Cry موتور گرافيكيش CryEngine 1 هم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or