15 بازی معروف Rpg در تاريخ

Reza Modanloo

کاربر سایت
corner_logo_cc1.gif

سلام

سايت Gamelemon.com اقدام به منتشر کردن ليست بلند بالايی به همراه توضيحات از 15 بازی سبک RPG که معروف ترين ها برای هر کنسول در طی سال های مختلف هستند کرده
البته بسيار متن طولانی هست و قابل معنی کردن نيست اما Title هاشون رو براتون اينجا ميزارم

69541_hs.jpg

موفق باشيد

15) Valkyrie Profile (Playstation, 2000)

Valkyrie%20Profile%202.jpg

14) Dragon Warrior III (NES, 1992)

Dragon%20Warrior%20III%201.jpg

13) Suikoden III (Playstation 2, 2002)

Suikoden%20III%202.jpg

12) Lunar: Silver Star Story Complete (Playstation, 2002)

Lunar%201.jpg

11) Vagrant Story (Playstation, 2000)

Vagrant%20Story%202.jpg

10) Pokémon Red/Blue (Gameboy, 1998)

Pokemon%201.png

9) Kingdom Hearts (Playstation 2, 2002)

Kingdom%20Hearts%201.jpg

8) Earthbound (SNES, 1995)

Earthbound%201.gif

7) Final Fantasy II /IV (SNES, 1991)

Final%20Fantasy%20II%202.gif

6) Paper Mario (Nintendo 64, 2001)

Paper%20Mario%201.jpg

5) Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords (Xbox, 2004)

Knights%20of%20the%20Old%20Republic%20II%202.jpg

4) Chrono Trigger (SNES, 1995)

Chrono%20Trigger%202.PNG

3) Suikoden II (Playstation, 1999)

Suikoden%20II%201.jpg

2) Final Fantasy Tactics (Playstation, 1998)

Final%20Fantasy%20Tactics%202.jpg

1) Final Fantasy III/VI (SNES, 1994)

Final%20Fantasy%20III%203.jpg

Final%20Fantasy%20III%204.jpg

Lost Oddysey ..

هرچند که اينا کلاً قابل مقايسه با mass effect نيستند و سبک انتخاب ليست کاملاً متفاوته اما هر rpg طرف دار خاص خودش رو داره
action rpg هست اين mass effect ، خيلی ها از tbrpg خوششون مياد مثل سری ff که من بدم مياد :cheesygri

ایشااله mass effect که اومد میره اول!:biggrin1:

رضا هر کی نظری داره و نظرت هم محترمه!
17.gif

ولی من شک دارم Lost Oddysey چیزی فراتر از blue dargon بشه منظورم از نظر امتیازی هست اخه تا جایی که میدونم blue dragon بازیه خوبیه!

جيگر منم مس افکت رو سر تر از اين حرف ها ميدونم ..
ولی گفتم لاست اديسی هم واسه خودش چيز خفنی هست و شايد چيزی کمتر از مس افکت نباشه واسه بعضی ها
به هر حال آر پی جی هم هم سبک های مخلتفی داره و هرکی يه جور حال ميکنه
من کلاً حال نميکنم اما خوب مس افکت رو بايد انتظار کشيد

اين بابا حالش خوب نبوده:mad: اين چه ليستيه:laughing: منت گزاشتن سرمون Kingdom Hearts رو تو ليست قرار دادن.
هيچ معلومه اين وسط تكليف dragon quest , FF VII ,FF X, oblivion و ................ چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زیاد جدی نگیرین این لیست ها رو! از اینا من فقط Suikoden III , Kingdom Hearts , Paper Mario Chrono Trigger رو بازی کردم و چند ساعتم Kotor 2 .نبودن FFVII , FFX هم خیلی مسخرس، Dragon Quest هم شماره سه هستش
پوکمون هم اضافیه تو این لیست چون واقعا هیچی نداره نه بازیاش نه انیمه هاش فقط الکی معروفه . به جای Suikoden III هم باید شماره 5 باشه. جای بازیهای مثل Grandia , Shadow Hearts 2 خالیه . یکی از سری Tales هم میتونست باشه

لیست خوبیه بازی هایی که RPG کنسولی رو متحول کردن رو توش گنجونده فقط نبود FFVII و FFX و در عوض بودن Lunar و Suikoden III واسم عجیبه
هيچ معلومه اين وسط تكليف dragon quest , FF VII ,FF X, oblivion و ................ چيه
محمد جواد Dragon Warrior همون Dragon Quest ه که نسخه های کلاسیکش در US با نام DW عرضه میشدن
Oblivion هم بازی خیلی خوبیه هرچند باهاش حال نمی کنم;) ولی در کل (اگه لیست بقول من بر اساس تحول باشه) تحولی نداشته حتی امکاناتش کمتر و ضعیفتر شده خیلی ها Morrowind رو بهتر وو کامل تر می دونن و البته سری ES یک RPG غربی غیرکنسولیه
ّّّFFT حقش بود اول باشه:love:

به هیچوجه این رده بندی رو قبول ندارم چون هیچکدوم از شماره 7 یا 8 یا 9 فاینال فانتزی که در نوع خودشون شاهکاری هستند جزو لیست نیستند.ولی مقام چهارم مناسب KoToR II است ، بازی بسیار جذابی بود و در موردش داخل تاپیک Stra Wars توضیح دادم.جای KoToR I هم در رده بندی خالیست.

--------
Mass Effect ؟:) نظری ندارم در موردش !
Lost Odyssey قطعا" جزو بهترین های سال خواهد بود.;)

من تو اين ليست از Shenmue , Shenmue II اسمي نديدم شايد بهترين و بزرگترين و پرهزينه ترين aAction/RPG که تا به حال ساخته شده!!!
البته از نظر من.....:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or